Reklama

Reklama

Recenze (11)

pauliecze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to slibně - má to zajímavý děj, neznámé tváře a po stručném představení hlavních (sympatických) postav, z nichž některé jsou opravdu výborně zahrané, hned následuje vysoké dějové tempo. Příjemné evropské překvapení. V průběhu dílu se objeví několik dějových odboček, u kterých očekávám, že později ovlivní vývoj událostí. P.S. nerozumím tomu, proč to Netflix sestříhal na jiný počet dílů, než je originální střih, zde na ČSFD jsou díly členěny podle španělského originálu. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dostal k tomuhle klenotu ze Španělska.Musím říci,že pilot se s ničím nemazal a hned servíroval víceméně nonstop akci do příjezdu policie(Netflix verze).Už po prvních minutách tradičně vybrané postavy ze směsice(pachatel,rváč,praní peněz,zabiják....).Čeho se malinko bojím,že v dalších částech se to bude hemžit flashback porcí na solar diváka a ukazování všech postav a jejich příběhových linek.Na druhou stranu,seriál už má dvě série a skvělé hodnocení,takže to nejspíš takový průser nebude.Mile rád se o tom přesvědčím na vlastní oči. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Svižný pilot se sympatickými postavami, ve kterém hned začíná zahadná megaloupež, u níž nevíme, v čem přesně bude spočívat. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra už ani nevím, jak dlouho jsem neviděla žádnej heist movie, nějak mi vždycky přišly hrozně umělý a nereálný, pak jsem ovšem viděla na Netflixu trailer na tenhle seriál a řekla si "Proč ne?". No a musím říct, že vypadá fakt úžasně, pěkně rychlý už od začátku, žádný dlouhý představování a rovnou do akce. Postavy vypadaj sympaticky, takže doufám, že mě v průběhu nezačnou moc srát, no a příběh promyšlenej hezky do detailu. Hodnocení: 8/10 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama