Reklama

Reklama

Epizody(6)

Recenze (20)

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Spoiler. - Tak tohle chytilo za srdce. Skvělé. Nápad, realizace, režie, obsazení. Všichni neskuteční sympoši, i ta japonská hysterka se nakonec dá. Díky tomu odmítám přemýšlet, jestli by stihli, jak by stihli, proč stihli... Prostě stihli a basta!! - Těším se na S03. Profesor a Berlin jsou bráchové s vinařskou minulostí, nebo bi kámoši s tímtéž? Rozhodně se milují. Chci vědět proč.... Berlina mi ale zabíjet neměli. Jo, já vím, že se v trojce bude objevovat, ale jenom jako vzpomínka, a já ho chci živého. Je mi jedno, jak to udělají, snesu ET, anděly i scénáristický kotrlec. Ale koukejte ho ku*va oživit!!!! ()

Forty- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria plynule pokračuje v duchu prvej (vlastne nechápem, prečo je to samostatná séria) - heist graduje, vzťahy sa komplikujú, napätie je stále dobré a divák sa nenudí. Najzaujímavejšou vsuvkou je určite dráma Raquel x Professor, naopak najväčším sklamaním je finále plné gýču a klišé za ktoré mam sto chutí ubrať ešte jednu hviezdu. ()

Reklama

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá polovina gaunerského příběhu naskočila na trochu akčnější vlnu a ta ji bohužel malinko uškodila, protože střílecí pasáže byly poměrně slabé a nedomyšlené (pasáž s motorkou musel být fakt pouze vtip). Nicméně ten zbytek je stále ta stejná, už zajetá paráda ze série první a vy prostě nemůžete přestat pouštět si další a další epizody a se zatajeným dechem čekat, kdy se ta vaše kriminální banda konečně znovu setká s Profesorem. Nebudu tu opakovat superlativy, které jsem už nadnesl k první sérii, protože je to kvalitativně víceméně to samé. Pouze řeknu to, že je to pro mě osobně určitě jeden z nejlepších seriálů posledních let. Málokdy se sejde taková banda skvělých herců, dokonale chytlavý příběh a skvělé provedení. Zde se to povedlo a nedivím se, že Netflix trvá na dalším pokračování. 90% ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko hodnotit 2.sezonu jinak než první, když vlastně tvoří jeden celek. Neskutečně skvělá jízda pokračuje, byť někdy jdou tvůrci ve snaze po co nějvětším napětí přes hranu jakékoliv logiky. Přesto mě to ale naprosto pohltilo a těch 9 dílů jsem dal za 2 večery. Nemohu se dočkat 3. sezony, byť mám obavu, že takto vysoce nastavená laťka udržet nepůjde. ()

mouzi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tech chyb a nelogicnosti znatelne pribylo, coz se dalo s pribyvajicimi dily cekat. Byva zvykem az na vyjimky, ze sami tvurci se do deje tak zapletou, ze uz nejsou schopni vyvarovat se chyb. Bylo to celkem naslapane, mnohdy ale ponekud utahane a hlavne ten konec - jak vystrizeny z argentinske telenovely. Nektere z postav jsou vylozene otravne a bohuzel zatim vsechny prezily. No tak jestli se ma timto smerem ubirat i treti serie, asi ji ani nedodivam.. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama