Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ria dopadnou a rozrušená Tokio žádá Profesora o pomoc. Společně pak vymyslí odvážný plán záchrany a obrací se s ním na ostatní členy týmu. (Netflix)

Recenze (30)

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obával jsem se třetí série a malinko se to naplnilo hned v prvním díle.První díl byl učiněné zlo,jak přivést postavy zpátky na plac a nějak to ztmelit.Nejhorší na tom je,že se to snaží být tak hrozně cool a jiné,až je to celé špatně.Přijde mně,že to chce nové diváky,takže přes sto scén,který přeskakují v časové rovině dostáváte scénář z dílny Troška company.Nejhorší kriminál je hned zkraje,kdy Rio a Tokio se odloučí.To je tak prasácky vymyšlený,že jsem tohle dlouho neviděl.Nemá to absolutně hlavu ani patu,má to jen efekt bezmozku odloučit,aby na tom mohl stavět celý příběh seriálu!Musí se tedy dost přetrpět ty hlouposti,zběsilé střihy a nevím co.Naštěstí to hlavní zůstává načrtnuto dobře,ale je tu velký varovný prst. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou tady zas! Rio to posral a tak nám nadělil další, minimálně jednu sérii. Ťukám si na čelo, ale co jiného jsem taky mohl čekat. Zleva skepse z prvního a zřejmě ne posledního z Berlínových flashbacků (jen ať se to šustí v kapse), zprava skepse z nových postav. Lisabon, jako vážně? Skepse všude kolem mě. Ale dám tomu šanci. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čistě kdybych měl hodnotit podle toho, jak moc mě tahle epizoda bavila šel bych na 5 hvězd. Ale nemůžu, jde hodně vidět, že i když to mají pěkně promyšlené tvůrci, tak to není jejich původní plán. Přijde mi, že samotná další loupež je hrozně tlačená na pilu. Jenže tvůrci tentokrát vsadili více na mainstream a tak to má větší tempo, je to větší a neustále se něco děje. Díky tomu mě to vlastně baví více. Vlastně jsem překvapený, jak moc mě to baví. :-) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa paradoxne jedna z najlepsich epizod, z klaustrofobickeho priestoru tlačiarne peňazí krásna Panama, Thajsko, Kolumbia ci Toskánsko. Potom príde otrasny smiech a El Professore s dalšim planom ako mu vsetko vyjde a ako (zrejme) novych clenov tymu obetuje, zlý system a super zločinci a sme tam kde sme boli... ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování našich oblíbených zlodějů 2 roky poté, co jim vyšlo jedno z nejlepších přepadení v historii Španělska ukazuje z prvu všechny jak žijí, ale následně se něco musí pokazit, aby se celá parta dala zas dohromady! V tomto případě Rio, kterého dostanou přes vysílačky! Nádherné prostředí různých ostrovů, dělají s tohoto dílu jeden s nejdražších a nejexotictejsich dosud! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama