Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ria dopadnou a rozrušená Tokio žádá Profesora o pomoc. Společně pak vymyslí odvážný plán záchrany a obrací se s ním na ostatní členy týmu. (Netflix)

Recenze (30)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix úspěšně koupil La Casa de Papel a plánuje to roztáhnout na 5 sérií. Jistě chápete moje obavy. Myslím, že to mělo skončit u druhý série, už tam se ta realističnost začala trochu vytrácet a teď si najednou vycucali z prstu, že půjdou ukrást zlato. Upřímně, co vám budu povídat, nechce se mi do toho. Je z toho pěkně cejtit pach Netflixovskýho prodlužování pro prachy a to se mi moc nezdá. To setkání Tokyo s Raquel (nebo teď teda už Lisabon asi) bylo pěkně cringe (správný český slovo pro to neexistuje, kdo ví, tak ví). Samozřejmě, hádejte kdo to posral - Rio s Tokyo! Do prdele, tyhle dva fakt... Každopádně tady držím s Denverem, zachránit Ria ok, ale zatáhnout do toho všechny ostatní je pěkně blbej nápad. Ježiš to je tak těžký zůstat na ostrově, kterej si člověk koupil sakra? Koho má Profesor furt zachraňovat. A taky, to do toho jako jdou úplně všichni? Prostě jenom tak, proč ne? Raquel má děcko, Denver s Monicou mají děcko. To je tam nechaj samotný někde v Asii a půjdou umřít do banky? Hodnocení: Prosím, ukončete moje trápení, já tuhle sérii vidět nechci. Ale samozřejmě, že se na ni podívám, protože jsem asi masochista nebo nevím/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Naši banditi si žijú svoj sídliskový sen na tropických rajoch tretieho sveta. Kým slečna Tokyo nedostane chuť vyraziť si trocha z kopýtka a tak sa dostávame do obvyklých koľají kedy treba niekoho zachrániť. Ale my ho nebudeme zachraňovať len tak my to dáme dokopy s tým že vykradneme Španielsku štátnu rezervu. Delicious nápad. Prevedenie: Lepenie starej bandy trocha na silu ale bol som rád že znova počujem Denverov debilný smiech. Pridali sa k nám nijaké tie nové tváre a hor sa na boj s režimom a to hneď z ostra. Na počesť mŕtveho Berlína ideme vykradnúť Národnú banku. Tá záchrana Ria tá je tam niekde na okraji záujmu ale to je vlastne ústredný motív. 77% ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obával jsem se třetí série a malinko se to naplnilo hned v prvním díle.První díl byl učiněné zlo,jak přivést postavy zpátky na plac a nějak to ztmelit.Nejhorší na tom je,že se to snaží být tak hrozně cool a jiné,až je to celé špatně.Přijde mně,že to chce nové diváky,takže přes sto scén,který přeskakují v časové rovině dostáváte scénář z dílny Troška company.Nejhorší kriminál je hned zkraje,kdy Rio a Tokio se odloučí.To je tak prasácky vymyšlený,že jsem tohle dlouho neviděl.Nemá to absolutně hlavu ani patu,má to jen efekt bezmozku odloučit,aby na tom mohl stavět celý příběh seriálu!Musí se tedy dost přetrpět ty hlouposti,zběsilé střihy a nevím co.Naštěstí to hlavní zůstává načrtnuto dobře,ale je tu velký varovný prst. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dal som si par mesiacov pauzu. A dnes skusil pokracovat. Deja vu ako svina. Tokio je stale "drbka", Rio stale ten naivny horkokrvny blb. Myslim, ze po dvoch rokoch vo vztahu v tej lokalite by sa spraval inak prave z ludskej prirodzenosti. Hrozne vyspikovane umele emocie. Stretnutie dvoch, s prepacenim, serialovych sliepok - Rachel a Tokio, bolo tak umele, ako sa tam plieckami chceli narazat. Fuu..uz dlho som tak intenzivne necitil "TV-trapnost" a tiez to, ze urcite nie som cielovka. ;) A kazdy by uplne "zhuleny", ci v tranze a neskutocne stastny prifaril za Profesorom. Ked si dva roky uzivate s rukami hore a urcite chcete zachranovat "blba", co sam porusil pravidla, len kvoli uzasnemu "priatelstvu", ktore sa medzi vami vytvorilo pri prepade a nasili pred dvoma rokmi, pocas ktorych ste sa nevideli. Kupodivu, prave prepnuty Denver, im to tam vysvetlil na plnu hubu. Kamo, tak to je scenar ako od Rosamundy. Rosamunda odpust, asi by si dala lepsi pribeh. :) Nesmie chybat rock-ova pesnicka a "spomalovacka" vystupovania z aut s "coolovymi" vyrazmi v ksichtoch. Scena so vzducholodou vsak bola vydarena. Za tu hviezda navrch. Hoci sa ludia v uliciach tvarili, akoby videli tripoda z War of the Worlds a nie brucho vzducholode. ;)) A to sa hovori, ze 2x nevstupis do tej istej "srac..", pardon rieky. Zrejme kuknem kvoli "domyselnosti" planu, ale uz teraz viem, ze to bude pain. Snad to rychloposuv vyriesi. Ze sme spadli o uroven nizsie sa tymto dielom potvrdilo. Ide to i nizsie? :) V tomto seriali urcite. 35% z coho asi 12% je za vzducholod. hehe ()

TeddyCarlos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak oukej dál už nekoukám. Navzdory tomu, že v předchozích dvou sériích bylo mým největším zájmem hledání nesmyslů v jednotlivých dílech (a že jich bylo), i tak se mi seriál líbil a všechny díly jsem s radostí zkoukl. Ale co je sakra tohle? Španělská natahovaná telenovela, už nevědí co by tam přidali tak vymejšlí nesmysly, a s tímhle já fakt ztrácet čas nebudu, to se radši půjdu koukat z okna. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama