Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor se spojí s Martínem, který má uskutečnit bratrův plán a udeřit na Španělskou národní banku. První krok? Vytvořit totální chaos. (Netflix)

Recenze (22)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk by myslel, že když to bude víc krimi a míň telenovela, že to bude lepší, ale není. Tvůrci už ukázali, že silní jsou spíš v té vztahové rovině. Snad tedy mají ještě něco v rukávu. Chybí mi to pnutí mezi Profesorem a inspektorkou a stejně tak žvásty Berlína. Není to vysloveně nudné, ale ani vtahující, jako první řada. Zatím. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masterplan dobrovolne sa "odhalivsieho" Profesora. Ak som dobre zadal do kalkulacky, tak tam vo vlnach z troch, ci styroch vzducholodi mali zhodit do ulic 2,8 miliona 50eurovych bankoviek. Co mi nepride az tak vela. ;) Si predstavte cakat dole na namesti nejaku tu druhu vlnu a vo vyske vidite par papierikov, ktore vietor odfukne o par blokov dalej. Haluz no. Avsak tu na rozdiel od prvej casti hovorime len o dierach v "plane" a nedostavaju priestor ostatni pre "drazdivejsie" preslapy. Rozhodne lepsie ako prva epizoda. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stalo, ptáte se? Bohužel neznám odpověď a taky bych ji ráda věděla. Co se kurva stalo s La Casa de Papel? Kdyby tohle byl první heist asi bych byla docela nadšená, jak geniálně to maj vymyšlený a jakej je Profesor hlava pomazaná. Jenže to není první heist, ale druhej. Za prvý, jak je sakra ta národní garda nepoznala? Tokyo sedí doslova na sedadle spolujezdce! Co tam vůbec dělá do prdele, měla by bejt zalezlá uvnitř, aby ji nepoznali, když její ksicht byl doslova všude po světě. Ach bože to nedává absolutní smysl. Druhá věc - co tam furt ten tvůrce motá matriarchát a patriarchát. Proč? Prostě proč? Denver se doslova bojí o Monicu, protože nebyla NIKDY v žádný loupeži, není žádnej rambo. Byla sekretářka, však vůbec neví, do čeho jde. Denver je tady absolutně v právu, a fakt nechápu, jak je tohle proboha patriarchát. Tvůrce by si měl přečíst definici patriarchátu. Tokyo, Nairobi jsou ženský a jdou do toho s nima. Doslova ženská (Raquel) je ve vedení společně s Profesorem. Kde je ten patriarchát? Hodnocení: jak mám slovy vyjádřit, jak moc mě tohle nový La Casa de Papel sere?/10 ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem psal již v předchozích řadách, pokud si zvyknete na přehnanost a nereálnost budete opět mile překvapeni. Tým se opět setkává a má v plánu další loupež a teď to bude ješte větší rachot. Jako je to paráda. Mnohem více než jako seriál se toto snaží tvářit spíše jako extrémně dlouhý film rozkouskovaný do epizod a mě to vůbec nevadí. Je tam napojení na Mission Impossible a hodně ho z toho cítím a opravdu mi to nevadí. Pokud přistoupíte na hru tvůrců a budete seriál vnímat tak, jak oni chtějí a nehledat v tom mrvy, tak to bude neskutečná jízda, kterou si zamilujete. Vamos equipo, vamos vamos. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč jdou multimilionáři opět riskovat své životy, proč se nechají ovládat zakomplexovaným, psychopatickým profesorem i po loupeži č.1?To nedává vůbec smysl.Za ty prachy, co rozházeli za vybavení, vzducholodě a 140 mega euro pro plebs si mohli do smrti užívat....A nepoučitelní fízlové se opět nechají oblafnout a zesměšnit?Sladký život zločinců v Madridu:) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)
  • V epizodě zazní mimo jiné i skladba „You'll Never Walk Alone“, tedy v překladu „Nikdy nepůjdeš sám“. Poprvé se objevila v roce 1945 v muzikálu „Carousel“, proslavila se ale především jako hymna anglického fotbalového klubu Liverpool FC. (FIAT 500)

Reklama

Reklama