Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor se spojí s Martínem, který má uskutečnit bratrův plán a udeřit na Španělskou národní banku. První krok? Vytvořit totální chaos. (Netflix)

Recenze (22)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se stalo, ptáte se? Bohužel neznám odpověď a taky bych ji ráda věděla. Co se kurva stalo s La Casa de Papel? Kdyby tohle byl první heist asi bych byla docela nadšená, jak geniálně to maj vymyšlený a jakej je Profesor hlava pomazaná. Jenže to není první heist, ale druhej. Za prvý, jak je sakra ta národní garda nepoznala? Tokyo sedí doslova na sedadle spolujezdce! Co tam vůbec dělá do prdele, měla by bejt zalezlá uvnitř, aby ji nepoznali, když její ksicht byl doslova všude po světě. Ach bože to nedává absolutní smysl. Druhá věc - co tam furt ten tvůrce motá matriarchát a patriarchát. Proč? Prostě proč? Denver se doslova bojí o Monicu, protože nebyla NIKDY v žádný loupeži, není žádnej rambo. Byla sekretářka, však vůbec neví, do čeho jde. Denver je tady absolutně v právu, a fakt nechápu, jak je tohle proboha patriarchát. Tvůrce by si měl přečíst definici patriarchátu. Tokyo, Nairobi jsou ženský a jdou do toho s nima. Doslova ženská (Raquel) je ve vedení společně s Profesorem. Kde je ten patriarchát? Hodnocení: jak mám slovy vyjádřit, jak moc mě tohle nový La Casa de Papel sere?/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bývalý novinár ako svoje alter ego El Magnifico Professoreho obhajuje teroristicku organizaciu Antifa, ktorej vlajka sa objavi v prestrihu z protestov proti summitu G20 v Hamburgu a tak podporuje nenávisť voči ľuďom v uniformách či už zdravotnych sestier, lekárov, hasičov, policajtov či vojakov a systému ako takemu, ktorý teraz robí všetko pre to aby sa pandemia dotkla práve tých ľudí, ktorí v čase pandémie nerobia pre spoločnosť nič užitočné čo najmenej. Musí to byť frustrujúci pocit vedieť že svet bez nich dokáže fungovať a aj preto sa pravidelne taketo protesty konajú. Za zmienku stojí ešte 25 krát v priebehu dvoch minút spomenutý sexizmus a patriarchát. A do toho ukradnutá hymna FC Liverpool či Celticu Glasgow a Widzewu Lodž You ll never walk alone...Z hľadiska empatie k druhým ľuďom je táto sračka na rebričku ešte nižšie ako ľudská stonožka, úbohý výtvor zakomplexovanej nuly ktorá vo svojom živote nikdy nič nedosiahne a ľuďom ako Ingmar Bergman, Ridley Scott či Stanley Kubrick nebude siahať vo svojom živote ani po členky... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk by myslel, že když to bude víc krimi a míň telenovela, že to bude lepší, ale není. Tvůrci už ukázali, že silní jsou spíš v té vztahové rovině. Snad tedy mají ještě něco v rukávu. Chybí mi to pnutí mezi Profesorem a inspektorkou a stejně tak žvásty Berlína. Není to vysloveně nudné, ale ani vtahující, jako první řada. Zatím. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád mi nedochází proč se vlastně všichni vracejí ( jasně je to pro diváky ), ale to co získali z 1 loupeže, by se jim na tu další někteří vykašlali. Každopádně úplně stejný myšlenky, jako u první epizody. Baví mě to. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Naša stará známe - trocha obmenená a doplnené - partička je späť na scéne a tentoraz sa prebojovali do Národnej banky. Celkom dobré pozadie a premyslený plán ako sa dostať do banky s tým, že sa vyvolá všeobecný chaos. Prevedenie: Nedokážem sa tomu ubrániť ale mám pocit, že odkedy to prebral Netflix sme svedkami jedného scenáristického lapsusu za druhým. Veď ako už len vysvetlíte, že sa najhľadanejšie osoby celého španielska tak ľahko dostanú k svojmu cieľu a tým je prienik do Národnej banky. 73% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesta, jak si udržet postavu Berlína pomocí flashbacků mi nebude vadit v tom případě, kdy nepříliš záživné momenty z minulosti nezastíní dění přítomné. A tak na mě druhá epizoda třetí sezóny bohužel zapůsobila. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo. Je to vylomenina - "kovbojka". Ale pořád zábavná kovbojka. Rozebírat to z pohledu pravděpodobnosti, reálnosti zvratů? To nechápu. Jedná se přece "jen" o zábavu a té je v tomto případě stále dost a dost. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masterplan dobrovolne sa "odhalivsieho" Profesora. Ak som dobre zadal do kalkulacky, tak tam vo vlnach z troch, ci styroch vzducholodi mali zhodit do ulic 2,8 miliona 50eurovych bankoviek. Co mi nepride az tak vela. ;) Si predstavte cakat dole na namesti nejaku tu druhu vlnu a vo vyske vidite par papierikov, ktore vietor odfukne o par blokov dalej. Haluz no. Avsak tu na rozdiel od prvej casti hovorime len o dierach v "plane" a nedostavaju priestor ostatni pre "drazdivejsie" preslapy. Rozhodne lepsie ako prva epizoda. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč jdou multimilionáři opět riskovat své životy, proč se nechají ovládat zakomplexovaným, psychopatickým profesorem i po loupeži č.1?To nedává vůbec smysl.Za ty prachy, co rozházeli za vybavení, vzducholodě a 140 mega euro pro plebs si mohli do smrti užívat....A nepoučitelní fízlové se opět nechají oblafnout a zesměšnit?Sladký život zločinců v Madridu:) ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem psal již v předchozích řadách, pokud si zvyknete na přehnanost a nereálnost budete opět mile překvapeni. Tým se opět setkává a má v plánu další loupež a teď to bude ješte větší rachot. Jako je to paráda. Mnohem více než jako seriál se toto snaží tvářit spíše jako extrémně dlouhý film rozkouskovaný do epizod a mě to vůbec nevadí. Je tam napojení na Mission Impossible a hodně ho z toho cítím a opravdu mi to nevadí. Pokud přistoupíte na hru tvůrců a budete seriál vnímat tak, jak oni chtějí a nehledat v tom mrvy, tak to bude neskutečná jízda, kterou si zamilujete. Vamos equipo, vamos vamos. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesně jak píše uživatel hydrovydra.Další blábol,který kazí seriál do háje.Postavy hledaný celý roky si tam chodí v ksichtě jakoby nic.Boha jeho co je tohle za kreténa,který to točí.Stačí doopravdy málo a udělat to jinak.Nejvíc Tokio,kterou by znal absolutně každý.Já si myslel,že po prvním díle tyhle krávoviny zmizí a hned je tu znova.Aspoň už je to malinko dýchatelné a konečně zapadnem do banky.Doufám,že už nějaký tvůrce nevymyslel další příšerný špek a pojedem po starých kolejí,protože zatím tato série vypadá jako špatný vtip,který je jen středobodem na další série.Bohužel i hodnocení celkové v komentářích moc příznivé nejsou.Ach jo. ()

hydrovydra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dost lepší než první díl, ale pořád to sráží trapně epická hudba, lidi předstírající práci na počítači a tklivý kecy o hrdinství. Tvůrcům jako by sláva stoupla do hlavy a snažili se to demonstrovat na našich obrazovkách. Něco mi tam přijde trochu děravé (to ultravycvičená sekuritka banky nepozná tváře nejznámějších zločinců světa, jak jsou ve 3. sérii prezentováni, když se vrátí domů?). Ale konečně se možná dostáváme k další krásný hře mozků, kterou jsem v prvních dvou částech tolik obdivovala. 50% ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja mam proste pre tento seriál slabosť, inak si neviem vysvetliť prečo každá časť si odo mňa odnáša päť hviezd a hodnotenie desať alebo deväť z desať :D Zase neskutočná nálož, rád fandím starým postávam a nové sa mi nezastaviteľne dostavajú pod kožu. 9/10 ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rio ide do neznama. Tokio si asi ubedomuje svoju chybu. System, ktorý vypracoval Profesor pri probléme fungune. Ako to moze niekto tak vsetko premyslieť? Raquel sa zapája a chce byt v time ()

Reklama

Reklama