Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední profesorův kousek šokuje úřady. Nový inspektor na to reaguje tak, že si došlápne na Raquel. Palermo a Nairobi se pohádají. (Netflix)

Recenze (18)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kouzlo prvních sérií se vytratilo někam do prdele a zbylo tady tohle. Já to věděla, hned jak otěže převezme netflix, je to naprosto v řítí. Proč je každá druhá konverzace o sexu, o mysoginii, sexismu nebo patriarchátu? Ježiš proto tady nejsem, abych poslouchala rozhovory a tomhle, to si můžete nechat. V prvních sériích ty sezení fakt něco přinášely a všichni mezi sebou měli takovou dobrou chemii, teď je všechno postavený na absolutně debilních dialozích, co nepřinášejí vůbec nic zajímavýho, neprohlubujou charaktery postav a akorát mě utvrzujou v přesvědčení, že každej druhej je v tý jejich partě absolutní debil. Palermo je naprostej psychouš (a ne v dobrým slova smyslu jako byl Berlín), kterej se pustí do dalšího psychouše bodyguarda.. Kdo ho dal proboha do vedení? Profesor tam měl dát radši Marseille, toho mám asi nejradši, jinak se tam stejně každej chová jako naprostej idiot bez jediný mozkový buňky. A taky ještě přišli s tím, že si najednou od někud z prdele vytáhli státní tajemství.. Ach jo, příběh jde fakt slušně do temný díry.. Hodnocení: vyloženě se těším na konec série a to není dobrý/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gayský sex je najlepší na svete...to úplne vystihuje pointu tohto seriálu, patriarchát, feminizmus, hrozba z východnej Európy a neschopná policia. Ako može niekoho baviť viac ako 20 epizód pohľad na El Magnifico Professore ktorý si utiera pot z tváre a aj tak je jasné že to preňho dobre dopadne nechápem. Ibažeby to bol filantrop z Humenného ktorého zmysluplné komentáre zdobia každú epizódu seriálu. Ešte keby tak mal po ruke chlapčenský zadoček, čím mladší tým lepší...to by bolo niečo. Že štát ukrýva svoje najväčšie tajomstvá v trezore pod vodou to je ako verit tomu že Vatikán ma v trezoroch dokumenty o tom že matka Ježiša bola prostitútkou či že Rusko odrazilo útok mimozemšťanov...#nechužľuďomprestanehrabať ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Palermu a Nariobi sa dostávajú do konfliktu a zle na to reaguje celá skupina. Raquel dostáva kapky za každý jeden Profesorov ťah mimo vyznačenú os. Na pozadí minulosti sa odohráva vzťah medzi Palermom a Helsinky. Prevedenie: A keď už si myslíte že tam ten netflix nebude nasilu tlačiť homosexuálov a černochov a ich práva tak je tu päť epizóda venovaná práve tak utláčanej LGBT komunite aby sme na nich náhodou nezabudli. Bože chce sa mi grcať však v dnešnej dobe sa už normálny biely heterosexuálny chlapec do filmu ani nedostane. Ja proti týmto skupinám nič nemám ale takto nasilu to propagovať je vážne smiešne. Proste keby som chcel niečo o tom vedieť tak si vyhľadám film s touto tématikou... 33% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Statne ajomstva v plechovych krabickach pod zemou, ach jaj. Uz tak vela ludi veri konspiraciam, ze je to tu podsuvane, ako fakt, tvl. ;) Ze je Raquel kravka bolo jasne uz v prvej serii. Ale, ze ju takto detinsky rozoberie "kolegynka" z fachu, to som teda nechapal. Naviac, vsak na nu predsa boli obaja "pripraveni". Najvacsia sranda, ze tehulka nabehne do stabu a sprava sa, prikazuje ako najvacsi "macho" a zhulena nactka. Ze treti bod bude "zranica" neprekvapi uz nikoho. Taketo "coolove" traposiny sa pouzivaju az prilis casto. Tesi ma vsak, ze to bude zrejme "dostojny" Profesorov protivnik. Uvidime, ci inspektorka Alicia bude za cosi stat, alebo bude mat stale ten uskrn vypatlaneho spratka. Inak zaujimalo by ma, preco je jej postava v seriali tehotna. ;) Ma to vysvetlit tu osobnost a "sokujuce" spravanie? Jedine rychloposuv pomohol nehodit do rovno do odpadu. Bullshity sa kopia, pri tomto seriali, uz tradicne celkom rezko. Tato epizoda je ich koncentrat. ()

Voj.ta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatim asi nejslabší díl z celýho seriálu. Trapnej díl telenovely vykrádajcí první sérii, kterou před jednou hvězdičkou zachraňuje jen úvodní část, která je aspoň trochu napínavá a zajímavá. Zbytek dílu se tam lidi chovají jako idioti a chybí tam už jen slečna v zelených šatech, která bourá do zdí a je zamilovaná do Josého. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který se nám do nejmenších detailů snaží zachycovat emoce všech, silné a hluboké dialogy, nad kterými čumím s otevřenou pusou. I trocha dramatičnosti je potřeba do seriálu zahrnout, aby dostal určité kvality, ale bohužel na úkor akce a dobrého pocitu. 80% ()

JB001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic proti tomu, že každý díl obsahuje product placement, ale homosexuální mi vadí. Co je moc to je příliš. Tenhle díl se mi v této souvislosti moc nelíbil... Nezbývá než doufat, že to v tomto duchu nebude pokračovat ()

sKralicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy se zase začínají chovat podobně pitomě jako v prvních sériích a na sílu se snaží vyvolávat konflikty. Nefunguje to. Začíná tu vznikat navíc hodně zvláštní milostný trojúhelník, kde už vůbec nefunguje žádná chemie. Pořád je to dobrá epizoda, ale bojím se, aby se laťka nepropadla, už hodně kolísá. ()

Pumpicilin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No...pořád jsem tenhle seriál bral na milost. Řemeslně dobře udělanej a hlavně se zajímavou a neotřepanou "zápletkou" první série. Jenže...to je bohužel vše. Naprosto iracionální chování hlavních postav a nekonečné filozofické úvahy pouličních rváčů nad pomíjivostí všehomíra. Technické nesmysly (jako třeba "spojení přes neregistrovaný satelit" pomocí krátkých vln a podobně) by člověk vzal na milost, asi by i dokázal tolerovat tu záplavu "zasraných kurev" a dalších rádoby drsných citoslovců - ale tenhle díl fakt zatloukl jeden z největších hřebů do rakve celé eskapády. Dva bukanýři v jednom týmu, desetiminutové psychologické dialogy na téma "nejlepší a jedinej pořádnej sex je mezi dvěma chlapama", totálně prvoplánové ne béčkové, ale snad déčkové postavy, jako nová inspektorka-mrcha, katapultovaná tak do desátého patra v podzemí uvěřitelna, během čtyř hodin po infarktu zresuscitovaný guvernér státní banky do stavu "narodil se mladej švec, starej na něj chystal klec..." - fakt nevím a pořád mačkám F5, protože nemůžu věřit 80 a více procentnímu hodnocení ostatních uživatelů. Tuhle sérii dokoukám. A předpokládám, že tu další dám taky - už jen z vrozený zvědavosti, protože tu tenhle seriál vzbudit dokáže. Ale o to víc jste na konci každého dílu zklamaní... Co jsem vlastně tím dlouhým a zbytečným odstavcem chtěl říct ? Nevím. Vlastně sám vůbeec nevím. ()

Reklama

Reklama