Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štěstí Tokyo dostává hořkou pachuť. Ángel se rozhádá s Raquel a Profesorem. Úřady nabízí milionové odměny za jakékoli informace. (Netflix)

Recenze (14)

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do pasti zatím nespadli, ale balancují na hodně tenké hraně. Už jsem si říkal, že to, že mu dali štěnici musí být naprosto jasné a jestli s tím profesor nepočítal, tak bych dal snad odpad, Každopádně mě nezklamal jako obvykle a stále má eso v rukávu. Na druhou stranu je našli a začíná to být hon na myš, kterou honí kočka, bohužel pro ně jsou jen 2 myši a koček je příliš mnoho. Jak to bude dál? Zajímavá otázka... 90% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už se fakt můžu jenom smát. Tahle série jde ve stopách osmý série Game of Thrones, a to jako dost jistým krokem. To, co se tady děje, opravdu nechápu. Rio se vrátil z několika měsíčního mučení, ale že by vypadal nějak pošramocenej, to se mi teda nezdá. Z telefonátu s Profesorem jsem pochopila, že v nemocnici strávil tak jednu noc. A přitom vypadá čerstvě jako rybička. Cápek má nějaký zázračný léčivý schopnosti, vám říkám. No a hádejte, co napadlo toho absolutního debila Artura, to mi fakt mozek nebere.. On normálně dobrovolně vběhnul do banky, protože si myslel, že zachrání Monicu nebo nevím. Co to do prdele je, to nedává žádnej smysl, proč by to dělal, co to je za naprostou blbost. Jak skočil do těch zavírajících se dveří jako nějakej Superman. :D A jak si nikdo z policajtů nevšiml cápka běžícího dovnitř... Asi ve Španělsku do policie berou slepce. Každopádně Arturo se pak ještě snaží znásilnit Monicu... co je zase tohle.. Bože, já už se na to nechci dívat, tohle je fakt utrpení. Jako musím říct, že Profesor to s tím únikem má fakt promyšlený, ale všechny nesmyslný sračky okolo to úplně zastiňujou.. A ty předloupežný diskuze jsou taky děs, tentokrát zase rozebírali, kdo je aktivista nebo co. Ach jo. Hodnocení: ukončete moje utrpení, prosím/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveríte. Policia dá do tela Ria vysielačku a El Magnifico Professore na to svoj tym pripravý. Prvýkrát sa v seriály stalo že niečo čo sa chystá polícia urobiť vopred vedel. A predstavte si že poznám človeka, ktorý si po návrate z väzenia na žiadnu brutalitu nesťažoval. Manželka ho tam dostala kvôli tomu, že sa jej udajne vyhrážal a po návrate hovoril ako si mohol vybrať z 12 druhov diét a navyše celé dni iba sedel na posteli a hral karty. A dobre si od nej oddýchol.Rozprávky však potrebujú aj dospelí a táto španielska telenovela má dobrú atmosféru, ozaj dobrú hudbu avšak strašne hlupy a stereotypný scénar. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Profesorovi a Rachel už vážne tečie do topánok. Rio dáva svetu spoveď o policajnej brutalite. Arturo je samozvaný hrdina rukojemníkov. Prevedenie: Celý diel bol celkom melancholický a jednu hviezdu nad priemerné hodnotenie udeľujem iba za taneček Tokyo a Ria. Moja najnenávidenejšia postava vôbec sa vracia na scénu a mne opäť stúpa krvný tlak. 65% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem zpočátku třetí řady na přemíru akce nadával, v takovéto podobě se mi ale hodně zamlouvá. Mezi všemi “záporáky” Money Heistu mám rozhodně nejradši Suaréze. Typický španělský policajt, kterého nechcete naštvat. ()

Reklama

Reklama