Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tokyo zkouší utopit žal. Sierra využívá osobní taktiku zaměřenou na zranitelnou Nairobi. Suárez pokračuje v honu na Raquel. (Netflix)

Recenze (31)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se dočkala nějaký dobrý epizody, jenom škoda, že to byla až ta úplně poslední. Tím teda nechci říct, že by tady nebyly žádný nesmyslný kraviny - Tokyo se rozhodne se ožrat zrovna uprostřed heistu, protože to je fakt skvělej nápad (a na konci zázrakem hnedka vystřízlivý jakoby nic), Raquel s Profesorem si vyznaj lásku uprostřed moře policajtů, jako by byli úplně hluchý (což asi i nejspíš jsou no), a Nairobi se nechá napálit naprosto jasnou pastí. Ne fakt, co si sakra myslela, že se stane? Že ji jen tak ukážou syna a pak zase odejdou?? Ale z nějakýho důvodu mě tady ty blbosti tak nesraly, možná je zastínila ta akce kolem a ten rychlej spád, takže jsem se na ně nemohla tak soustředit.. No ať to bylo, jak chce, tahle epizoda mě jako snad jediná v týhle sérii nenasrala, a to musím taky následovně ocenit. Jo a musím vyzdvihnout ten nápad s fretkou, protože ten byl fakt velice dobrej. Hodnocení: Víte, jak poznáte záporáka s otravným charakterem v seriálu od Netflixu? Vždycky má nějaký lízátko nebo bonbon/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nakoľko po 28 epizódach režisér aspoň trochu pochopil svoj pocit menejcennosti tak vynimočne sa všetko El Magnificco Proffesoremu nepodarilo, ale jeho sklaný vôbec nemusia zúfať. V nasledujúcej epizóde mu opäť všetko vyjde. A feminizmus. Na ten netreba zabudať. Plukovnik muž to nezvládne, tehotná žena pochopiteľne áno a samozrejme Tokio odnesie RPG aj s nábojom a projektilom v jednej ruke. Suaréz pri zásahu pre istotu kontroluje svoju zbraň pred domom kde ju obtiahne a potom opäť pred hlavou exinšpektorky Ráchel a tá kupovivu v druhej sérii premôže 140 kiloveho chlapa z Vychodnej Európy ale skloní sa pred starcom zo Španielska...Aj tak sa dá, zábery v úvode na tváre El Magnificca a Ráchel preexponované, vidieť im pomaly šusne v nose a zásah policie v podzemí keď s nimi (tak ako v 28 epizódach predtým) El Magnificco nečakane vybabre v úplnej tme, horšej ako v bitke o Zimohrad. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nějaký dobrý zvrat, to jsem si alespoň myslel. Samozřejmě mě ale musí seriál hned vyvést z omylu, takže napětí trvalo asi tak tři minuty. Pojem cliffhanger asi Pinovi nic neříká. Pořád nás bude vypravěčským hlasem Tokyo vodit za ručičku, divák nemusí vůbec přemýšlet, protože vše mu bude vzápětí polopatě vysvětleno. A tohle má být jeden z nejlepších seriálů všech dob? To, že plán je promyšlený a působí inteligentně ještě neznamená, že seriál je promyšlený a působí inteligentně. Naopak. Tolik nesmyslů, nesrovnalostí a nepravděpodobných náhod jsem dlouho nezažil. Upřímně se nedivím, že ve Španělsku seriál pohořel. Není kvalitní a ještě kydá hnůj na jejich stát (jako kdyby nějaká naše kriminálka tvrdila, že naše vláda spolupracovala s Bin Ladinem...) ()

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přepadení jde po tomto dílu stranou. Tokyo je v háji z rozchodu, profesorovi nevychází jejich krytí v lese podle plánu. Nairobi postrelena a celkovy průběh plný zvratů, ikdyz nakonec ta mrcha Sierra napálila profesora smrtí jeho milované inspektorky a válka začíná! 90% Uvidíme co přinese další série! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Poručíčka Sierrová konečne začína použivať špinavé praktiky tak ako sa patrí. Jej prvým cieľom je Nairobi a ďalším Profesor s Rachel. Prevedenie: Emočne veľmi vybičovaná časť kedy som si konečne povedal, že je tu vážne veľmi málo nelogických momentov hlavne teda zo strany policajných zložiek. Profesor je prvý raz pre mňa v bezvýchodiskovej situácií. 97% ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na mraky epizod jsem nadával, ale tahle se mi líbila skoro na jedničku s hvězdičkou. Jasně, nějaký nesrovnalosti a nelogičnosti tu jsou (ale asi to už je součást žánru, okej), ale atmosféru tenhle díl má snad jako žádnej jinej. Po dlouhý době, co jsem i něco nečekal. 😀 ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždycky když začne hrát ta podmanivá píseň Bella Ciao, je jasné, že dojde k něčemu velkému. Právě došlo (dle mého) k nejhoršímu úmrtí v historii seriálu a to zejména proto, že bych to radši přál těm osinám v zadku, jako je třeba Tokio. Ta se nejen ostříhala u nejhoršího kadeřníka všech dob, ale ještě bude remcat kvůli kopačkám od někoho, kdo kvůli ní seděl za mřížemi. Kráva! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaverecny diel stvrtej serie funguje napodiv takmer skvelo. Funguje budovanie napatia, funguje atmosfera a moc to nepochovavaju ani pateticke "vylevy". S takotou pracou pri atmosfere to mohla byt vydarena seria. Skoda, ze to dokazali len v jednej epizode. Trik s Raquel v zavere som predvidal. 80% ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nairobi ne, kurva! Moje nejoblíbenější postava. Ještě teď mi buší srdce jako o závod, jaká jízda tahle epizoda byla. Jednoznačně to nejlepší z celýho dosavadního seriálu. Neuvěřitelný. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je zábava v tom nejlepším slova smyslu. Invenční, překvapivá a neodolatelná. Bella Ciao, Bella Ciao, Ciao, Ciao. 100% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl nehoraznej masakr. Emočně nabušenej a napjatej díl se strhující atmosférou že i prdel se vám zapotí. Tohle byl nejdrsnější díl nejspíše celeho seriálu a rozhodně nejlepší díl série. ()

Reklama

Reklama