Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Denver využije pomoc tajné agentky. Nairobi se snaží tým motivovat, ale situace je čím dál nebezpečnější. (Netflix)

Recenze (21)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je ale neskutečná pičovina, já si nemůžu pomoct. Zaslouží si tahle slátanina vůbec ty dvě hvězdičky? Začínám o tom docela pochybovat. No tak se na tenhle děs pojďme mrknout. Sekuriťák si vezme Tokyo k sobě do sklepa, kde ji chce domestikovat jako psa nebo co. Nevím, jestli byl tenhle cápek úplnej cvok už před tím, nebo měl zkrat v mozku až teď, každopádně ho nemůžu brát vůbec vážně, protože tam doslova chodí jako nějakej podělanej ninja. Leze šachtama, je strašně tichej a všechno.. Jediný, co mu chybí, jsou takový ty malý nožíky. No pak se dlouho nic neděje, Arturo si hledá čas na znásilnění dalších ženských, Nairobi má nějakej proslov a Denver s Riem si rozhodnou popovídat zrovna, když mají hledat sekuriťáka. Ach jo. A pak to přijde. Zlatej hřeb večera. Nebo spíš největší kravina, kterou jsem kdy viděla. Sekuriťák hodí granát k Riovi s Denverem do výtahu, ty ho přikryjou vestama a helmama a hádejte co, jsou úplně v pohodě. Nejsem žádnej znalec, ale.. radši jdem dál. Ta přestřelka, ach bože, já nemůžu popsat slovy, jak špatný to bylo. To nebylo špatný, to bylo příšerný. Taková zatracená blbost. To musíte vidět, abyste pochopili. Ježiši, to byla ale sračka. Hodnocení: přestávám doufat v lepší časy/10 ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sracka. Spoiler... Vazne nikoho, ani ty vymasteny nevyrovnany individua, natoz genialniho pana profesera nenapadlo se zeptat pana reditele, kde by ten jeho strazce mohl byt... Navic prvni misto, kde by hledalo i dite by byla jeho kancelar... Strasne me to sere, nejsem schopna se dodivat, ale zarekla jsem se, ze to dam... Ale fakt je to uz vysmech veskere logice. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JEDINCOM závislým na seriály odporúčam nečítať!!! Gandia sa ozve rukojemnikom ale - chvíľka napätia - už v 35. epizóde po sebe s podobnou alternativou Magnificco vodca počítal a tak medzi rukojemníkov zapracuje svojho človeka.Tá nezmyselná gender agenda ktorá decimuje nielen filmový svet sa tentokrát prejaví na tom, ako El Magnificco Professore čaká na muža Juanita a vystúpi z autobusu preoperovaná Júlia. Aby som nedával veľa SPOILERov v závere vybuchbe granat o sile silvestrovského piráta pre 8 ročné dieťa a je vystrelenych odhadom 1.000 nábojov, ktore nikoho nezasiahnu. Na otvorenej chodbe vo výťahu s otvorenymi dverami Gandia, najväcší blazon do zbraní a najlepší strelec na Pyrenejskom poloostrove, na Plute a v Drnoviciach netrafí ani jedneho z troch chlapov. V zavere sa vsak od chrbta priplazí k Nairobi, ktorú osloví mulatka, aby si na svoje prišli aj fašizmusisti... ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechtěná agitka pro menšiny zas tolik nerušila, klišoidní motivační proslovy zacházely za hranice trapnosti, nová odhalení nebyla tolik překvapivá a závěrečný hon na low budget nezranitelného Ramba byl spíše k popukání, aspoň fungoval i ten účelový humor, jenže přátelé, já vám nevím... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Gandia si so sebou berie rukojemníčku. Začína sa hľadanie ihli v kope sena. Arturo neudrží vtáka na uzde a Profa sa snaží všetko dirigovať z vodojemu. Prevedenie: Viete ako som sa v minulej časti snažil nehodnotiť absurditu tohto seriálu ale hodnotiť škálu zábavy a napätia. Tak už to jednoducho nie je možné. Takáto mega sračka by zdvihla zo stoličky aj mŕtveho. Odmyslíme si veci ako že Gandia má vykĺbené zápästie s ktorým by ťažko udržal kvér, Nairobi je novodobí Stephen Hawking, hodinku po operácií pľúc, Denver a Rio sú novodobý pirotechnici, ktorý uhasia granát vestou a prilbou a všetky postavy vo vnútri banky sú buď po lobotómií alebo stúpili do lajna a majú šťastie lebo pri takej prestrelke nič netrafiť ... to si jednoducho inak nedokážem vysvetliť. Jedna hviezda za to že sa na to aspoň dobre pozeralo. 22% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semtam mi ty akční sekvence opravdu lezou krkem, je na nich ohromně znát, že už tvůrci kašlou na promyšlenost děje a jede se jen na kvantitu a snahu diváka připoutat ke křeslu jen proto, že se pořád něco děje. Zároveň mi ale nynější akční scéna konečně sedla do noty, když jsem se už musel vzdát veškerého mysteriózna, jímž seriál kdysi oplýval. ()

Flopik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Časť sama o sebe výborná, ale ten koniec ?! To, že Gandia pán SBS a skvelý strelec netrafí na rovnej chodbe a v otvorenom výťahu nikoho ani do nohy by som ešte prežil. Rozdýchal som aj to, že Stockholm ho netrafila zo zadu na 3 metre (Okej asi strieľa prvý krát). No ale to, ako ho potom zo zadu ležiaceho netrafil ani Helsinki( Vojnový veterán) ani Palermo a potom dokonca ani Bogota, pripomínam na rovnej chodbe kde sa nedalo nikde skryť, to už som fakt nedal. Prosím aspoň troška logiky nabudúce, ja byť rukojemník a toto vidím tak vstanem a odídem hlavným vchodom. ()

Voj.ta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od třetí série mam čim dál tim větší pocit, že tvůrce přestalo bavit přemýšlet a řekli si, že to už nějak doplácaj. Logika jde úplně do kopru a nastupujou bezvýznamný dialogy okořeněný bolywoodskýma akčníma scénama. Achjo... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

What ? Jako epizoda byla dobrá, ta předchozí skvělá, ale ten konec ? To měl na sobě prototyp brnění od Tonyho Starka ? Ptz jinak nechápu jak mohl ze 4 útočných pušek přežít palbu :D ()

sKralicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda se prakticky snaží žehlit tu debilní zápletku, co si tvůrci vymysleli v minulé epizodě. Postavy už se chovají trochu logičtěji než minule, ale je to jak z bláta do louže. Zbytečně je natahovaný děj, jen aby se tam něco dělo a byla nějaká akce. A ten zamilovaný páreček, co tvoří Nairobi, je vážně k smíchu, tvůrci tím akorát przní její postavu. Genialita plánu loupeže, na které má tento seriál stát, se už prakticky vytratila a seriál se už ani nesnaží tvářit, že ještě nějakou má. Je to takové plácání na místě. Předchozí epizoda byla ale tragičtější. ()

Reklama

Reklama