Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Raquel prochází osobní krizí se svým bývalým. Rukojmí vyděsí střelba a zloději se hádají mezi sebou. (Netflix)

Recenze (19)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V dětství si často hrál na policajty a zloděje. A nepamatuje si na jediné dítě na dvorku, které by se vzdalo dřív, než by ho policajti dopadli. Takže odpověď zní NE. 67 rukojmí. Tým zlodějů pojmenovaných podle světových metropolí. Geniální mozek Profesor. Neoblomná, místy však psychicky nestálá (!), vyjednavačka Raquel. Objevují se flashbacky, díky kterým odhalujeme vztahové vazby a motivy jednotlivých postav. A objevují se další chyby. A bohužel i scénáristické berličky, kterým se hůř věří. Přichází i výstřely, které minuly cíl. Projevovat city je špatně. Denver by navíc Moskvě rozhodně při první příležitosti sdělil, co se s ženou stalo. Závěrečné jednání na střeše je pak zoufale předvídatelné a celkově mdle uchopené. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že fakt naprosto zbožňuju ty backtories. Hnedka se o postavy staráte víc. A Moskva s Denverem jsou prostě skvělá dvojka. Moskva je typickej táta, co vám říká tatíčkovský vtipy a snaží se udělat svět lepším místem pro svýho syna. I když mě někdy nějaký postavy serou, jsou fakt mistrně napsaný a originální jak svině, což fakt cenim! A tahle epizoda byla prostě nejvíc dobrá saakra! Neříkám, že byla perfektní, to ani náhodou. Třeba rozhovor o tom, jak někoho zabili nebo nezabili hned vedle rukojmích zní jako dost debilní nápad, ale víte co? Pro tentokrát to nechávám proklouznout, protože do prdele tahle epizoda byla napraná tolika zvratama. Fakt si přeju, abych na to koukala zase jako poprvý. Jak už to jednou vidíte není to takovej napínák. Ale ta scéna na střeše (kromě ty jedný věci), Moskva když zjistí, co udělal Denver, nebo seznámení Raquel s Profesorem, Moskva chtějící se na to všechno vysrat. Perfecto. A ty herecký výkony, ježiši kam se hrabe Hollywood. Hodnocení: proč je Berlín při všem tak perfektní a sexy? Odpovědi prosím pište do zpráv, děkuji velice/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A čaro troch epizód je preč. Profesor prejde cez zátarasy pod zámienkou dôležitého telefonátu až k Rachel (úplne štandartne random bezďák z ulice pomáha pri vyjednávaní), fakt nikto nečaká že Denver tehotnú ženušku nepopraví, poľský dgrogový díler z Východnej Európy sa vyhrážal Denverovi a preto ho otec Moskva pridal do týmu, srbský bratia mlátia člena týmu a sú tí najhlúpejší v celom týme, zločinci používajú ruské strelivo a zbrane (ach tá Východná Európa kde väzni šijú rúška pre verejnosť, to ten dokonalý Západ má väzňov ktorí vypáľujú väznice a pri nepokojoch ich umrelo už 8...) ale korunou všetkého je samotný vyjednávač Rachel. Rachel potom ako zbadá profesora v kaviarničke sa mu zverí so svojim životným príbehom,svojím klitorisom utiera kvapky kávy z podlahy ktoré tam dopadli pred dvoma týždňami a tečie z profesora ako Niagárske vodopády. Psychicky labilná žena je jediný človek schopný vyjednávať v celom Španielsku...Zmeniť napínavú kriminálku na romantickú Jednoduchú Máriu za 30 minút môžu iba v Španielsku... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem psal ....místy je to trochu za vlasy přitažený, ale zábavným způsobem a vždy to umožní nějaký zajímavý vývoj. Je fajn, že tvůrci nepřešlapují na místě a děj se pěkně posouvá. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Denver dostane od Berlína jasnú úlohu, ktorú ale nie je schopný splniť. Profesor hľadá cestu ako sa dostať k Ráchel. Prevedenie: Tempo upadá a príbeh nabieha na vlnu sociálnych interakcií, kde je jedna horšia ako druhá a naťahuje nám príbeh do neskutočne emočných rozmerov. Pridaná hodnota: Musela nastať tá doba, kedy seriál zvolní a začne hovoriť viac hĺbkovo. Príbeh hovorený cez Flashbacky hlavných hrdinov je dobre spracovaný a človek sa v ňom nestráca. 79% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám tu hroutí plán.. Jediné, co profesorovi nedošlo, je lidská odchylka, která může nastat kdykoliv a kdekoliv. Seriál opět pobuřuje moje emoce pořád více a více, což mě sice drásá, ale mám zároveň větší nutkání podívat se na další díl. ()

Ingtar2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáry k predchádzajúcemu dielu som sa veľmi zmýlil, keď som napísal, že to nejde v rovnakých šľapajách ako Death note. Presne to sa tu stalo. Hlavný záporák a hlavná kladná postava začínajú nadväzovať vzťahy, a to nie práve uveriteľnou formou. 45%. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co som povazoval v predoslej epizode za naivne a pritiahnute v tejto epizode dosahuje ine mety. Chapem emocnej reakcii pribuznych vo vypatej situacii (Denvser vs. Moscow). Uchadzajuca bola i "stresna scena". Avsak, "totalne rozbita" vyjednavacka a hratky na macku a mys, ci buduci par v kaviarnicke?! WTF...Chapem, ze sa hra i na divakove emocie...spanielska tvorba sa nezaprie. To vsak neznamena, ze s nim bude manipulovane ako s blbcom. Slabe dvojhviezdie a obava, ci to nebude v podobnom duchu az do konca serie. ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dříve bylo vidět, že se nad scénářem moc nepřemýšlelo a věci do sebe nezapadají, ale ve čtvrtém díle se posouváme ještě do větších nepromyšleností, než byl zapnutý telefon ve třetím díle. Zde už je v podstatě povinnost nepřemýšlet nad příběhem a ohýbat realitu jak to jde. Naštěstí ze sebe zatím nikdo nedělá Ramba, ale nepozornost při tvorbě děje, který popírá předchozí díly je do očí bijící. ()

Reklama

Reklama