Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zloději nechají zdravotnický tým vstoupit do Královské mincovny, a s ním dovnitř vklouzne i policista v utajení. Dokáže si Profesor udržet před Raquel náskok? (Netflix)

Recenze (19)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristická fantasmagorie jede dál, je to čím dál uhozenější, to hodnocení tady je naprosto mimo.Velitelka akce-vyjednávačka:))))(nesmysl), psychická hromada hoven těsně před zhroucením jen tuto volovinu korunuje. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po lehčím zavrávorání skvělý díl. Na otevřenou pusu to celkově sice není, ale pár sympatických překvapení a rafinované hry se dočkáme. Jsme 32 hodin od přepadení. Inspektorka Raquel dala souhlas se střelbou. Ředitel pobočky, který sedí na dvou vztahových židlích, to koupil. Není to nic život ohrožujícího, ovšem Profesor moc dobře ví, proč dovnitř vpustit zdravotnický tým. V případě infiltrovaného poldy musí jít o hodinářsky jemnou a přesnou práci, která bude mít stěžejní vliv na další vývoj. Pod pokličku se jinak podíváme v případě Nairobi, ovšem tyhle osobní linky (trošku mi to připomíná fenomén Ztraceni, kdy to rovněž dřelo) moc nefungují. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jenom kvůli výrazu Berlína, když Arturo řekl místo jména svý manželky jméno svý milenky, tenhle díl absolutně miluju. Saakra, škoda, že jsem tohle ještě viděla. Si pamatuju, jak napoprvý jsem seděla u noťasa a s vypoulenejma očima koukala, jak to má profesor perfektně vymyšlený. Naprostej génius fakt. A ty flashbacky na klidný časy, kdy se všichni seznamovali jsou naprosto skvělý. A ještě jak úplně každá postava má svůj charakter a podle toho se chová, prostě to potom vypadá tak reálně. Tenhle seriál vyplnil díru na trhu a i když mě někdy sere, je to zatraceně skvělej nápad a to velice cenim. Ale teda moc nechápu, co maj všechny filmy s tím vyndáváním kulek z nohou. Však to řekla i sama Monica, že s tím lidi v pohodě žijou a oni jí to chtěj vyndat, když jediný, co kdy řezali byl tak akorát tunel do země. Hodnocení: hodina anatomie na červenej diplom/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diel bez chyby...až nato, že sa vlastne neudeje nič, okrem tak trochu LGBT Tokio Nairobi náznaku. Po postrelení rukojemníka by určite polícia ponechali vedenie dôstojníkovi, ktorý zlyhal na celej čiare. Rachel sa psychicky zrúti, rozdýcha to v sanitke a potom naďalej ničí všetkých neschopných mužov v polícii či tajných službách, nikoho z polície ani len nenapadne odstaviť prívod elektrickej energie do budovy pod zámienkou že došlo k výpadku v celom meste f.e. a nikoho ani len nenapadne akýmkoľvek spôsobom cez ventiláciu či odpadové potrubie použiť akúkoľvek miniatúrnu kameru. Vozidlo záchrannej služby odvezie Rachel, ale lekári súhlasia s operáciou pacienta v prostredí, ktoré má k sterilnému veľmi ďaleko. Ak by bola stotina schopností Profesora a stotina neschopností polície aspoň trochu reálna, už dávno by si bankovky tlačil na počkanie úplne každý. Chápem, že seriál o niečom byť musí, ale chcelo by to aspoň trochu reálny príbeh, ktorý zo začiatku vyzeral naozaj sľubne. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Arturo je postrelený a je nutný okamžitý zákrok lekárov. Do toho všetkého sa Ráchel zrúti a Profesor dostane plošticu do okuliarov miestneho šerifa. Prevedenie: V konečnom dôsledku jediná vec, ktorá nám ako tak posunula príbeh dopredu bola inštalácia ploštice do okuliarov, všetko ostatné je nepodstatné a nijako to nezmenilo statusqo. Pridaná hodnota: V celku dobre natočená časť, ktorá ane nijako neposúva príbeh. AK by sme ju úplne preskočili nič sa nestane akurát policajt bude mať v okuliaroch plošticu a Arturo dieru v ramene. 85% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kazdou dalsou epizodou je moje vnimanie tohto serialu otupovane, az podvedome vypinam kriticke myslenie. ;) Totizto, aby pani tvorcovia zvysili zabavnost, pridavaju emocie, zvukove efekty, zvraty, lubive kamerove zabery, avsak uz spominane logicke preslapy sa tym prekryt nedaju. Skoda, dufal som, ze sa fakt bude jednat o inteligentny thriller. Cely diel sa venuje zranenym rukojemnikom a motivacii "Nairobi". Pani "vyjednavacka" bude na praskoch najneskor po dalsom dieli a na konci posledneho uz bude zrejme i sediva. ()

artas 

všechny recenze uživatele

už sa začínam nudiť a to je 5 sérií?! Preboha o čom dokážu točiť päť sezón, toto nevydržím pozerať ani náhodou. ()

Reklama

Reklama