Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ángel a Raquel se vzájemně obviňují z nedostatku loajality. Mónica se pokusí sbalit Denvera. Río má před sebou těžké rozhodnutí. (Netflix)

Recenze (19)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Demencia tvorcu už presahuje všetky medze, tú neschopnú kravu ktorá vedie ten prípad by pri tomto podozrení už dávno odvolali (čo by bolo pre jej pochybenia už asi 3 či 4 krát v priebehu seriálu) ale namiesto toho končí v putách jej kolega Angel. Ďalším skvelým momentom je xenofóbne urážanie slovanskej gorily, seriál natočila neskutočne úbohá zakomplexovaná nula vyhovaná zrejme na paneurópskej akadémii načipovaná na zlo z východu, genderovú rovnosť atento bullshit. Výborný úvod s tancom páchateľov na pesničku Bella ciao je tak opäť zničený jediným človekom, tvorcom Álexom Pinom. Čuduj sa svete, prasa ktoré natočilo toto pracovalo ako novinár (zdroj Wikipedia a profil autora na sociálnych sietiach), a novinárske prasnice vždy vykresľujú políciu ako neschopnú a obhajujú pedofilov, vrahov a násilnikov a z ich zločinov obviňujú neschopnú políciu, štát, spoločnosť ale nikdy nie páchateľov. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Několik let svého života se nezabýval ničím jiným, než plánováním největší loupeže ve španělských dějinách. Zdá se, že má jeho tým stále navrch, rotačky jedou dál na plné obrátky, ovšem se scénářem se cosi zadrhlo. Stále se točíme u otázky, kdo je zrádcem? Ángela zná Raquel 15 let a jen mávnutím jejich spolupráci zahodí? I její závěr s Profesorem je přitažený za vlasy, nehledě na to, že divák tuší, že Profesor bude na její podezření řádně přichystaný. Policisté mezitím hledají nejslabší článek lupičské bandy. Arturo Román a jeho vzpoura plán je zatím dost na vodě. A pak přijdou ty úsměvné berličky, třeba když se dvojice rukojmích vybavuje na toaletách a osnuje útěk. Stejně jako následná manipulace s nářadím. Jako vážně? Romance v trezoru (už poněkolikáté sex nebo náznak sexu) selhává, tahle vášeň v extrémních podmínkách je spíš úsměvná. Dříve komplexní příběh se solidně sype. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A v této epizodě si všichni pojďme zatancovat, zatímco nikdo nedohlíží na rukojmí! Jaký to skvělý nápad! Ne ta scéna byla skvělá a všechno, ale asi by to chtělo dávat větší pozor, jinak celá operace půjde brzo do prdele. A taky, že k tomu je blízko, rukojmí už plánujou útěk. A hádejte, kdo je organizátor, co nedělá žádnou práci, říká, jak je hrozně v nebezpečí, zatímco všechno hodí na ostatní. Ano, je to Arturo. Kdo jinej, že? Rio je v pokušení nechat se vydat na policii. Tady jsem snad poprvý s Tokyo a jestli se Rio fakt vydá, doufám, že Tokyo dodrží svůj slib a dá mu kulku přímo mezi oči.. No nic, pokračujeme. Berlín má menší rozhovor o panictví a Raquel vyhodí Angela. Teda to je zvrat. Chudák cápek, co víc k tomu říct. No a poslední věc, co musím zmínit. Monica a Denver. Vážně?? U Denvera to chápu, ale u Monicy? Doslova ji chtěl zabít.. Tak možná to dokáže někoho nažhavit, netuším. Ale stejně, úplně si tím nejsem dvakrát jistá. Hodnocení: Počkat, 2 epizody a je hotovo? Jsem se do toho nějak ponořila/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Vo veliteľskom stane to vrie a padajú prvé obvinenia. Rio bol označený za najslabší článok s čím sa ale počítalo. Danver si konečne vrzne. Prevedenie: Satisfakcia sa konečne vyzúrila na Arturitovi a Denver láme srdce mladej sekretárky. Angel a Ráchel prežívajú pracovnú krízu čo je celkom napínavé a otvára to profesorovi nové dvere. 85% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle toho, co jsem si neúmyslně přečetl o druhé sérii, se mi moc nepozdává současné Riovo chování. Závěr však přináší jeden z nejšťavnatějších zvratů. Profesor totiž poprvé není ten, kdo by držel esa v rukávech. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvaja rukojemnici sa rozpravaju na susediacich WC-kach vo vykachlickovanej miestnosti a typci hned za tenkymi dverami ich nepocuju?! To iste pri manipulacii s kovovymi nastrojmi a paskou? Rio, sikovne "precital" odpoved na slubovany oslobodzovaci rozsudok. Zaver trochu potesil. Inak slabota. Romanca v trezore....stockholm syndrom? ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je neděle!!!!je neubvěřitelné, co tam za jednu neděli stihnou:)))No a Rachel, to je velitelka akce, jak má být.Hromada sraček, frustrovaná, nenávidící manžela a nadržená tak, že by znásilnila bezdomovce, takže největší loupež všech dob a týmu velí taková neurotická kráva úplně sama?Scénárista fetuje, to je čím dál větší slátanina a nevěřím už, že to dokoukám. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už istú dobu, ak nie od začiatku, Španieli mixuju oceans eleven s mexickou telenovelou. Stockholm syndrome so španielskym nádychom. A miestami sa tvárime že je to celé o nejakom lúpežnom prepadnutí... Snáď jediná uveriteľná časť tu bola keď Tokyo vraví mladému že pôjde do prdele ak nebude robiť čo má, lebo ona je oddaná plánu a tí čo sú pre neho len mená, pre ňu majú bližší vzťah ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínáme se zamotávat více a více... Trochu dalších VKV a dalších intrik... Jo a prosím ještě jednou střelte toho trotla Atrurita nebo jak se jmenuje ten ředitel... Vyčetl bych tvůrcům rozhodně nářadí, ne že se nedá ukradnout, ale přece jen lepenka dělá trochu bordel... Takže Oslo by to musel slyšet, navíc na WC, kde se rozléhá i pěknej čvachták! A nejlepší samozřejmě začátek, když se povede část plánu a jejich společná píseň, je jedno jestli jste lupiči, spolužáci nebo třeba kolegové z práce, tohle jsou vždy nezapomenutelné chvíle a spojují (i reálně)... ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem či v Španielsku majú iné kobercovky ale tu na u nás, na slovensku, je to asi 7 najhlasnejší zvuk vo vesmíre. Myslím že by ho bolo počuť cez záchodové dvere. Našťatie niesom typ diváka ktorému by to vadilo. 9/10 ()

Reklama

Reklama