Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Arturo dál vymýšlí plán útěku pro skupinu rukojmích. Profesor odhalí, kdo mu vnukl nápad na loupež. (Netflix)

Recenze (19)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsme 60 hodin od přepadení a zjišťujeme, že „Monica není tak hlučná“. Zoufalý Ángel svou roli na druhé koleji nezvládá a tvůrci nám předhazují další obří klišé (flaška za volantem). Jinak už minule bylo zřejmé, že Profesor bude na Raquelino podezření řádně přichystaný. Jejich vztah graduje a s ohledem na atraktivní čtyřicítku a obrýleného podivína mu zrovna dvakrát nevěřím. Tak či onak: frustrovaná a psychicky nestálá Raquel by skutečně sama šéfovala tak velké akci? Nicméně Profesor v návaznosti na intimní setkání poprvé vyrobí totální hrubku. Vzpoura vězňů je tady. Logické díry už nelze přehlížet. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak cožee!! Cože! Tak sračky do větráku dnešní díl padají rychlostí mexickýho jídla. Tady se toho stalo tolik, no jak já to pokryju v pár větách, to teda nevím. Denver s Monicou mají velice zajímavej vztah, nevím, jestli má Monica Stockholmskej syndrom nebo je Denverův smích tak neodolatejnej... Hmm tipuju obojí. Což se samozřejmě nelíbí Arturovi a následně se pokusí Denvera zabít tupejma nůžkama. Docela chápu jeho rozhořčení, kdybych viděla, jak se můj milenec/milenka (teoreticky samozřejmě ( ͡° ͜ʖ ͡°)) páří s cápkem, co ho/ji málem zabil, asi bych se taky na místě poblila. Nebo jako druhá možnost, bych se přidala k nim. (Tak jsem zase sjela úspěšně z cesty... jako pan Angel.) Ale pokusit se ho zabít tupejma nůžkama, no... Jdeme dál. Profesor má sex muy perfecto s Raquel a musím říct, že ty dva jsou fakt skvělý. A ta místnost, kterou profesor vyzdobil?? No prosím? Kupuju sklep a nechávám se inspirovat! A teď to přichází, dámy a pánové - zdárný útěk rukojmích a obří přestřelka. Saakra to bylo něco, i na podruhý velice strhující. Hodnocení: tenhle seriál jde do finiše velkou akcí a to se mi sakra líbí, jako Shakespearovský drama/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znalci z čsfd nadelil po 5 * zato že: španielska polícia nemá pripravenú zásahovú jednotku v prípade ktorý sleduje celá krajina, španielska polícia disponuje jedným kusom dymovnice, 35 kilová Tokio odtlačí guľomet Browning spolu s debnou o veľkosti 4 metrov štvorcových, políciu nenapadne vtrhnúť po otvorení dvier rukojemníkmi do budovy lebo Rachel dosiahla siedmy orgazmus pri trtkačke s El Magnifico Professore...Toto sa ani nedá brať vážne, aj keď atmosféra by povedzme stála zato, ale zo zločincov - úplne nečakane - padol ten z Východnej Európy... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rukojemníci sú na úteku zatiaľ čo si Profesor a Ráchel konečne padli do oka. Všetko vyvrcholí v obrovskú prestrelku. Prevedenie: Keď už si divák myslí, že je Profa v úplných sračkách a jednoducho to nemôže ustáť tak on si do dvojité kombo s Rachel v pivnici a jeho alter ego ostáva utajené nakoľko Angel po autonehode padá do kómy. Atmosférický diel. Trocha síce pritiahnutý za vlasy a dosť veľa vecí je v ňom scifi ale ide o atmošku a tá bola parádna. Po dlhej dobe som mohol dať 5* 98% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po vypnuti hemisfer sa na tomto dieli dalo zabavit a i vidiet nejaku akciu. Opat s poriadnymi logickymi dierami, ktore tu predo mnou uz spomenuli ini, a zial, vnimavemu divakovi udru do oci, ci chce, ci nie. Som len rad, ze sa dej konecne trochu posunul. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten zásah, u toho jsem lehl smíchy:))Tam už jen začít pouštět smích a je z toho super sitcom.Už nevidíme jedinou uvěřitelnou scénu, je to fantasmagorie, na poslední díl se podívám, druhou řčadu už ale sledovat nebudu, je to ztráta času ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už jsem si myslel ze je po všem. Nicméně držet se plánu je priorita, takhle to dopadá když se poleví. Kulomet na konci Browning, nebo možná legendární mg 42 to pokropila a byl to slušnéj kulometnej randál. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ah, namiesto toho aby to bolo napínavé to začína byť až vtipné. Z inšpektorky spravili úplnú chuderu ktorá stráca súdnosť a zahadzuje všetko za seba. Sama nevie čo sa okolo nej deje a dejová linka na najdlhšej diaľnici po fast and furious je taktiež úsmevná. Všetko treba riešiť v plnej rýchlosti smerom nikto nevie akým, dôležité je že postava podľa scenára končí. Podľa flashbackov navyše vidíme čo profesor častejšie ležal než stál pri tabuli, čo je ďalší off character... ()

Reklama

Reklama