Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lupiči vidí, že jim plán nevychází, a místo toho si chtějí prostřednictvím novin naklonit veřejnost. Raquel naplánuje past na Profesora. (Netflix)

Recenze (15)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl jednoznačně zatím nejzajímavější díl seriálu. Konečně jsme zase ve hře a únosci taktizují a plánují. Přesně tak to má být. Držet se plánu a přechytračit policií a je to 10x lepší než ty zmatky, který teď byly od začátku série. Jinak Berlín hodně stoupnul vzhůru, jeho proslov ke konci byl neskutečný. A plán Camerun je opravdu brutální tah. Tady se opět ukazuje genialita profesora a spolu ve spojeni profesor - Berlín hádám, nebo spíš vím, že toto je nejschopnější dvojice týmu. Konečně se berlin ukázal. Doufám, že uklidní hormony a už nebude debil. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Profesor bojuje uvnitř tiskárny s povstáním. Sice se konečně dostal k telefonu, ale nestačí se divit, co všechno se dozvídá. Rio mezitím končí mezi rukojmími, protože neunesl okolnosti v případě Tokio. Arturo chystá další „úžasný“ plán. Se situací možná pomohou média, která mohou naklonit veřejnost. Tenhle televizní výstup mě ale nebavil. Vyšetřovatelé pak použijí média k vypuštění falešné zprávy o Ángelově zotavení. Jde o past? Jinak rozprava Profesora a Raquel v posteli je hodně pitomá, stejně jako plány s Karibikem!! ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážna novinárka - pochopiteľne žena, policia klame, El Professore vycíti pascu a ako inak s políciou opät vybabre (síce aj v ďalsej epizóde ale to nie je podstatné, stane sa to...) verenosť na strane kriminálnikov (aspoň to je v seriály reálne) a Kamerún, Kamerún, Kamerún...Paradoxne prave časť v ktorej sa nič podstatné neudeje je jednou z najlepších (v tejto sérii). Akekoľvek vysvetlenie toho, prečo nebola kráľovská tlačiareň peňazí odstavená od onžinierskych sietí pochopiteľne chýba, nakoľko by skalnym priaznivcom seriálu došlo že pointa seriálu sa stratila v 3 epizóde prvej série a to naštve... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rio neustojí vydanie Tokyo. Berlín s neuveriteľným prejavom po vzbure. Arturo kuje pykle na útek. Profa si vrzne. Prevedenie: V podstate Ďalšia časť v ktorej sa nič podstatné nedeje iba sa opticky posúva príbeh smerom vpred ale nikoho tu nič neohúri. Dobre, možno trocha Berlínov herecký výkon stojí za zmienku ale inak vážne nič extra... 66% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok ok beru zpět, co jsem řekla minule, tuhle epizodu jsem ještě viděla. Tak příští už bude na ostro, tak na 99% vám to můžu slíbit. Každopádně musím říct, že Nairobi je docela dobrej vůdce, saakra, nesnaží se nikoho zabít a chce dovýst plán do konce. Akorát teda nápad dát Ria k ostatním rukojmím byl pěkně padlej na hlavu. Koho to napadlo sakra? Však tím ohrozili celou operaci. Rio ví doslova všechno a oni ho tam šoupnou, jako by se jim vůbec nechtěl pomstít. Hmm tak dobře. Ale za to Berlín, Berlín je prostě cápek, co umí zahrát svoji roli perfektně. Takovej hereckej výkon, no to jsem neviděla. A Arturo mi klasicky pije krev, tenhle chlap mě tak děsně sere. Bože, já to s ním nevydržím. (ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ Hodnocení: fakt se bojím, jak to v tý nemocnici příště dopadne/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama