Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Arturo se snaží rozjet nový plán úniku. Při rozhovoru se Salvou si Raquel všimne jedné drobnosti, která jí pořádně zamotá hlavu. (Netflix)

Recenze (16)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Autor si zrejme uvedomil že s gender femme fatale tlačil priliš na pílu a znenazdajky sa spamätá policajtka Rachel a rukojemník Monica sa zachová ako hlupaňa a prepinať začne aj ďalšej žene Nairobi, lenže to že prestanú mať vlhké gaťky všetky naraz v tej istej epizóde to čoho sme boli svedkami v predchádzajucech epizódach aj tak nezachráni. A žiadne obavy, El Professore sa aj z tejto šlamastiky určite dostane... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Odhalenie profesora na seba nedalo dlho čakať a prezradil ho červený klaunovský vlas na saku. Po tom všetkom čo uhral ho dostala taká sprostosť. V tlačiarni sa zatiaľ ľudia postupne spamätávajú a začínajú sa opäť chovať ako team. Prevedenie: K odhaleniu muselo prísť. Takýto blízky kontakt s vyjednávačkou musel jednoducho prasknúť a keď sa k tomu pripletú aj city je to o to horšie lebo vtedy ide ostražitosť bokom. 75% ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tu! Od teď vám přísahám, že jedu úplně naslepo a absolutně nevím, co se stane dál. A že to je úžasnej pocit! Jsem ráda, že jsem si dala takový menší opáčko předchozích dílů, ale první dojem prostě nic nenahradí. Každopádně v tomhle díle se toho stalo sakra hodně. Sračky padaj do větráku závratnou rychlostí a fakt nevím, jak se z nich Profesor vyhrabe. I když teda taková blbá chyba, jeden vlas na oblečení. Nějak se mi nechce věřit, že by to dopustil zrovna El Profesor. Za to co má Raquel za lubem? Tak to už vůbec netuším. Monica se asi oficiálně stala členem týmu, což je trochu.. jak to říct, ten její vztah s Denverem je prostě, chápete... A vůbec, to maj teď všichni Stockholmskej syndrom, nebo čeho se snaží dosáhnout ta žena spící s Berlínem? Berlín je sexy to beze sporu a několik set milionů euro je pěkně lakávejch... hmm vlastně už tomu začínám rozumět. ( ° ͜ ʖ °) Každopádně Berlín se vrátil na místo kam patří, a to sice do pozice nejvyššího trýznitele rukojmích. No dámy a pánové, tohle bude zajímavý a těším se jak svině, co se stane dál. Hodnocení: Proč mám pocit, že tvůrce do Berlína promítnul svoje nejtemnější touhy? ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Das eine masakere. Musí se zdrsnit, protože poslední dobou se z královské tiskarny cenin stal holubník. Konecne se tým usměrnil a tahne za jeden provaz a situace pro rukojmi se zpřísnila. Profesor to je jiná. Čekal jsem kdy se tohle stane, a taková blbost ho prozradí. Ano profesor je provarenej a v prdeli a to je opravdu v prdeli, protože nechápu jak dál. Nenadávejte není to spoiler, přece každýmu muselo dojít že vztah s Rachel je časovaná bomba. To není nějaká pipka ale neskutečně chytrá ženská. Prostě profesorovo poteseni ho stálo utajení. Zásadní chyba. A nejhorší je ten důvod odhalení. I když by na to stejně asi přišla, bylo by to déle a každá hodina je opravdu majlant prachů navíc. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super paráda, podle červeného vlasu odhalí geniální forenzní vyjednávačka profesora, zatímco její starej jako laborant chodí po fízlárně, kde nemají velitele a on rozhoduje a zamítnutí případu vkošili se kšandami s kvérem.Netušil jsem, že hlavní laboratoř je na okresní fízlárně. Jediná kladná postava je Berlin.Tomu jedinému jeho roli věřím.To musí bejt hajzl a manipulátor i v reálu.) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama