Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do mincovny vstupuje policie a Berlín vede zloděje do poslední akce. Podaří se jim uniknout s 984 miliony eur v kapse – a dostanou se ven živí a zdraví? (Netflix)

Recenze (26)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miliarda to není, ale 984 milionů eur ano. Sarkastický Berlín dál válí, ven z budovy se mu s ohledem na okolnosti nechce. Do tiskárny vstupuje policie a naše banda má evidentně bezedné zásobníky. Přestřelky působí skrz naskrz úsměvně. A Raquel si v policejním stanu vybírá mezi malou dcerkou a chlápkem, kterého před týdnem ani neznala. Sype se to, sype. Hodí svůj život přes palubu? Španělští policisté by si vážně měli procvičit střelbu, protože tohle byla znovu bída (obecně mizerně natočená přestřelka). Idealistický závěr tomu všemu nasazuje korunu. Upřímně jsem rád, že to mám za sebou. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem velice rozpolcená, dámy a pánové. Na jednu stranu je to hrozně pěknej, trochu moc přislazenej, konec, na druhou stranu hrozně smutnej konec a na třetí konec plnej plot holes a udělanej hrozně na rychlo. No, abych vám to nějak přiblížila. První věc, která mi velice zlomila srdce, je smrt Berlína, prostě Berlín byla moje srdcová záležitost a z týhle ztráty se už asi nedostanu. Byl to šílenec a psychopat, ale tak v tom bylo nejspíš to kouzlo. Každopádně jsem ho měla sakra ráda! Bez něj budou následující série pěkně na pytel. Další věc - jak se všichni dostali přes hranice? Doslova největší nepřátelé státu a oni prostě odešli dveřma a nazdar. To nikdo nebude hledat Monicu, proč není mezi ostatníma a tak? Ty přestřelky byly na jednu stranu úžasný a na druhou stranu.. do prdele policajti mají trochu upilovaný mušky ne? Nedostali náhodou rozkaz je zabít? Ale když tam byl Rio, tak najednou přešli na: "Vlastně živí taky dobrý.". Ten celej vztah Raquel a Professora, no já nevím, je to veliká slaďárna a veliká blbost v jednom. Hodnocení: Ale jo bylo to dobrý, akorát mám pocit, že to tady mělo skončit a oni to teď zase budou zbytečně protahovat. No uvidíme, jak se to vyvine dál.../10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Polícia sa zoserie z ramba Ria ktorý v jednej ruke drži samopal a ani mu necukne rukou a druhou bez akýhkoľvek problémov odtiahne Tokio do bezpečia kym sa šestica policajtov ukryva za štítmi a podobne tak ako Tokio na motorke ho netrafi ani jeden z nich...Noviny, pre ktoré kedysi písal dotyčný novinár pravdepodobne usporiadali futbalovy turnaj a pri spolocnom sprchovaní tomuto človeku zrejme "náhodou" padol pohľad na "nádobičko" zúčastnenych a stala sa z toho celoživotná trauma, pretože toto sa už nijako racionálne z psychologického hľadiska vysvetliť nedá... ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si uvědomíte, že tvůrci plánovaly pouze 2 série, tak je to skvělé zakončení velice povedeného seriálu. Na Berlína jen tak nezapomenu, skvělá postava a ještě líp zahraná. Jsem hodně zvědavý s čím tvůrci přijdou v dalších sérií, které byli již pod Netflixem. Těším se.  :-) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Veľké finále je tu dámy a páni. Ale útek z Kráľovskej tlačiarne cenín asi nebude med lízať a nejedno srdiečko bude pri tom zlomené a nejedno očko vlhké ale to už necháme na finálny diel. Prevedenie: Z veľkého precitnutia lásky medzi Profesorom a Rachel som už grcal v predchádzajúcom komentári a tak mi nezostáva nič iné iba to akceptovať. Na druhú stranu Berlín ten to chytil v tejto časti za gule  vlastne to bola celá jeho časť. Nemal by som dávať také prestrelené hodnotenie lebo tam bolo veľmi veľa nelogických vecí, ktoré by sa v reále riešili úplne inak ale na druhú stranu na to bavilo a nevedel som sa dočkať ďalšej časti a to je asi to o čo v konečnom dôsledku seriálom ide.  95% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S tím, že se touto částí měl původně celý seriál uzavřít, by se jednalo o jeden z nejepičtějších závěrů v novodobé seriálové historii. Bez jakýchkoli nesmyslných kroků se tvůrcům podařilo v poslední scéně dostat tam, kde to všechno začalo! RIP všem, kteří padli za úspěch loupeže... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Heh, tak ten zaver uplne pototo. ;) ....tolko absurdit pokope sa len tak nevidi. Nema zmysel sa rozpisovat. Na zabitie casu, ci pre menej narocneho divaka postaci. Hodnotenie v cervenych cislach to jasne ukazuje. Uz dvojhviezdie za poslednu epizodu je nadnesene. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda to je slátanina, opravdu jsem dlouho nic tak špatnýho neviděl.To hodnocení tady, to je prdel, ne?Proč toho geniálního profesora nenapadlo použít rukojmí?Celý seriál se žvaní o důležitosti Alison a pak ji nechají odejít???Tam, nemusel padnout jedinej výstřel,alespoň bych se nemusel i dívat na tu trapnou a velice špatně natočenou přestřelku s mrtvým Berlinem na závěr, který asi dostal infarkt, protože do něj nasypali asi pět zásobníků a neměl na sobě ani škrábnutí.A ta jeho zlatokopka?To fízlům nedošlo, že ta holka mezi rukojmími chybí?Jdětě se vysrat španěláci, jste stejně mizerní tvůrci, jako čeští seriáloví matlalové.A vy trottlové s vypnutými mozky, co jste to vytáhli na tohle neuvěřitelný číslo s nimi. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja viem, že v tomto seriáli majú vyhrať lupiči, ale aj tak je strašne úbohé ako tu vykreslili policajtov. Ako neschopných idiotov, ktorý nie sú schopný trafiť sa z 2 metrov. A to ako Angél zrázu zmení názor na lupičov po jednej vete od inšpektorky, ktorá mu predtým takmer zničila život... to nebudem ani komentovať. ()

swiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Španělky jsou zcela jiné, než ženy celého světa. Vymění dítě za lásku! A přátelství tu jde až za hrob. A zásahovka jde přes mrtvoly. I když oni stejně nikoho, kdo nechce, netrefí... ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečný finále.. to byla drtivá epizoda. Je to scenáristický takový vymešleně nereálný, ale co. Když si na to zvyknete a přestanete řešit maličkosti, že tam lítají mezi kulky a žádnou neschytají apod. tak vás to bude neskutečně bavit. Seriál je nereálný od začátku, ale co si budeme, v 90 byl takový každý akčnák, dneska každý druhý akčnák a nikomu to nevadí a tady je to totéž. La casa pusobi filmově a mento ani nevadí ptž je to aspoň jízda a je na co koukat a když stránku realističnosti vypustíte vznika opravdu neskutečný seriál. Tahle episoda byla fantastická, kolikrát jsem měl slzy v očích. Berlín, i když jsem ho nesnášel, ke konci jsem si na něho zvykl a jeho rozhodnutí ukázalo jeho odhodlání. Tým se ztenčil, loupež skončila, uplynul rok. Nevím co se bude dít dál. Nicméně druhá série byla taktéž dobrá a finále druhé serie patří k těm nejlepším co v seriálové podobě za poslednich pár let zle vidět. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne že by to nebylo zvládnuté kamerou, scénářem a nebo jinou kokotinou... Nebylo to zvládnuté detaily... Nekonečné zásobníky... Nejhorší co může filmař udělat a dělají to dost často... Mrzí mě že nebude dál to hovado Berlín... Odchod z hangáru dobrý, ale logické na co utíkat, když stačí dobrá maska... Manželka to viděla predemnou a nevšimla si ani odjíždějícího auta... Raquel si po roce všimne pohlednic? A pak má zase vybitej telefon? Really? Divím se že různý současný skupiny neudělali z věty "ženský a teplouši první" skandál... Jinak povedená zakončení série... ()

Reklama

Reklama