Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Arturo využije příležitost a z protiúderu rovnou udělá osobní pomstu. Lisabon zjistí zásadní věc. (Netflix)

Recenze (25)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akční nálož, která nedá vydechnout. Navíc k tomu skvělá hudba, ale hledat logiku v určitých věcech smysl nemá. Víc než celý děj tohoto dílu mi vadí komentáře na této databázi, takže proto nahulím plný počet. Ano není to zatím dokonalé jako první řady, ale uvědomte si, že koukáte na seriál. Zbytečně v tom někteří jedinci hledají opravdu hlouposti jako chování armády, těhotná žena či nelogickou vzpouru rukojmích. Lidi uvědomujete si, že se jedná o smyšlený seriál a ne skutečnou událost? ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna hvězdička za smrt Artura plus nějaký sekundový dobrý momenty, jinak je to zasraná tragédie. Potřebuju vás upozornit, že tahle recenze bude dost možná hodně sprostá, protože vyjádřit tu frustraci slušně fakt nejde, tak se připravte. Ani nevím, kolikrát jsem musela ten díl zastavit, abych se mohla nadechnout a sebrat odvahu pokračovat. Mě to tak hrozně sere, dámy a pánové, hlavně když si vzpomenu, jak první dvě sezóny byly dobrý. Takže první věc, neskutečně mě vytáčí, jak tady zobrazili armádu. Chápu, co tím chtěj říct, vláda je zkorumpovaná a tak dále. ALE. Armáda by (nemluvíme třeba o Číně, aby bylo jasno) nezabila rukojmí. Má svoje zásady do psí prdele. Neříkám, že to nikdy neporušili, ale myslím to obecně. A nejsou to žádný šílenci jako tahle banda. A vím, co teď chcete říct - je to určitá skupina lidí, co speciálně nedodržuje pravidla. Pravda. ALE. Proč proti tomu někdo z armády nic neřekne? Oni tam prostě jen tak přijdou zabít civilisty a všichni jsou s tím v pohodě... Navíc tenhle heist pravděpodobně sleduje celej svět a není zrovna moudrý poslat tam tyhle lidi. Proč je taky sakra každej člověk z vlády takovej idiot bez mozku?? Další věc: Bogota a Tokyo se prostě najednou rozhodnou zbít Gandíu, zatímco rukojmí úplně nepozorovaně vezmou celej jejich arzenál a utečou. Tak jděte ale do řitě s tímhle už. To je absolutní blbost, rukojmí ZASE nikdo nehlídá a na krevní pomstu ty dva fakt nemají čas! A kde se sakra rukojmí naučili střílet? Hlavně Arturo?? Co to do svatý prdele je? Ten chlap mi tak pije krev! A ty přestřelky jsou naprosto děsný a Denver pobíhající kolem s krvavou rukou je ještě horší... Mohla bych zmínit další milion věcí, ale už tak je tenhle komentář moc dlouhej a moje rozhořčení vyjádřil dost jasně. Dost nenávisti bylo pro dnešek. :D Hodnocení: největší utrpení/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak sa pobilo Brezno s Fiľakovom. Neskôr sa do fajtu pridala Kokava nad Rimavicou, zatiaľ čo Brezno kričalo na Fiľakovo "Ty rasizmusista", "Ty fašizmusista", "Ty homofóbizmusista", "Ty nacizmusista" a "Ty sexizmusista". Kokava nad Rimavicou, Chminianska Nová Ves a Zemianske Kostoľany sa celému tomu cirkusu prizerali...to zas bude návštevníkov môjho profilu, ale tie storky na ig potom naozaj stoja zato... ()

johny89 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo tak špatný až to bolí. Celý ten seriál je poslední série špatný až to bolí. Všichni tam jsou magoři, co emocionálně vybouchnou s každou příležitostí. Na jedné straně je pomstychtivý policista a na druhé straně skupina lidí, co se skoro pořád chová jako děti na základní škole a polovinu jejich problémů si dělají sami. Jediný, kdo mi v seriálu přijde že jeho inteligence má více než tři cifry je El profesor a Lisbon. Tenhle díl je úplně tupej. Všichni tam po sobě 30 minut střílí aniž by to moc fungovalo a o ničem jiném to moc není. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle dil skoro lizal odpad. Logika se ze seriálu vytratila. Uz jde jen o to, vystrilet co nejvice naboju do omitek. Artura snad ani netreba hodnotit. A pritom to byl tak super serial, ale tak sledovanost to ma, pojdme to jeste podojit. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Profesor je týraný Sierrovou a vyzerá to beznádejne. V banke sa banda rukojemníkov pokúsi o útek ale dostanú sa k masívnemu arzenálu a tak začína vojna z vnútra. Prevedenie: Profesorova linka ma prekvapivo bavila. Ak si odmyslíme to že s ustráchaných rukojemníkov je zrazu elitné komando, ktorá vie strieľať aj z raketometu tak sa môžeme viesť na vlne zábavy. Ja taký ale nie som a hľadám určité formy realickosti vo filmoch a toto už je zas celkom cez. 67% ()

psychoJoa odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mi tak ukrutně vadí? Těhotná žena, co v pokročilém těhotenství pobíhá kolem, mlátí chlapy a je mrštná a čilá, bez únavy… HOVADINA. Lupiči se vzdávaj, když jim někdo pohrozí zbraní? HOVADINA. Civilisté, kteří v životě nedrželi zbraň s ní zacházejí jako profíci a ustřelí zámek u dveří? HOVADINA. Ze seriálu, který byl plný geniality se stává nelogický odpad… a Arthuro je ta nejhorší postava, kterou kdy někdo napsal a ztvárnil (gratuluju). Takže… co to sakra zkoušíte? Doufám, že je to jen součást většího a promyšleného plánu! ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kráso… to šlo až takhle hluboko? Vždyť tam není NIC co by dávalo smysl. Jakýkoliv náznak chytrého děje evidentně zůstal v prvních dvou řadách. Vše je jen nelogický slepenec který je výsměchem úplně všeho… Tohle mělo končit už minulou řadou. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otravné chování jistých postav z předchozí série jde stranou na úkor sílící akce, které jsme se na seriálovém poli snad doposud ještě nemohli nikde dočkat. Takhle vypadá high budget seriál s poutavým příběhem a minimem logických děr! ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad každý divák si všimne těch filmových klišé, které jsou opravdu všude. Nicméně to je zpracováno fakt poutavě, a ikdyž příběh jde do pozadí akčním scénám, tak je to pořád radost sledovat. PS: SPOILER: Konečně ten zmetek Arturito pošel... ()

JPO odpad!

všechny recenze uživatele

Končím ... ani ve snu mě nenapadlo, že z geniálně rozjetého seroše se stane totální píčovina! ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu některý komentáře. Tohle byl luxusní akční díl, který byl mimochodem i napínavý. To že rukojmí vezmou zbraně zatímco se ostatní rozhodují co s Gandiou, to jen ukazuje, že 5o jsou obyčejní lidé a smrt Nairobi je zasáhla natolik, že v tu chvili jim bylo vše jedno. A ze tehitna kráva někde pobíhá. No měla bx bejt doma, ale němuže, jinak půjde sedět. Tohle jsou detaily který mě vůbec nevaděj. Takže ano, je potřeba zlepšit logiku, ale zatim stále super. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl pro mě byl zklamání především v tom, že se profíci nechají unést emocemi v takovém měřítku, že nechají aby si rukojmí vzali zbraně, nemluvě o tom, že to tlustý prase vystřílelo na 1 zásobník asi 200 ran a pořád střílí dál....... Aspoň konec to zachránil. 65% ()

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... zase takové sračky. Je to tak speciálně špatné, že si to nezaslouží nekomentovat. Nicméně uživatel ALIENka_ to tak nějak shrnul za mě. Takže díky, že se s tím komentářem nemusím vysilovat. ()

Reklama

Reklama