Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Helsinki má na kahánku a zloději chystají utajený protiútok. O spoustu let dřív provedou Berlín a jeho syn svoji vůbec první společnou loupež. (Netflix)

Recenze (17)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Úderný team sa dostáva cez strechu do budovy banky a tá padá na Helsinky. Odrezaný v jednom krídle sa strháva boj o banku. Prevedenie: Zrejme nás scenáristi na niečo pripravujú keďže v návratoch do minulosti sa odrazu nevraciame iba k Berlínovi ale aj v Tokyo v kláštore. Len dúfam, že sa nechystajú urobiť to čo si myslím. Inak ide o veľmi zábavný, zdravý rozum popierajúci diel. Ako aj mnohé pred ním. 60% ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No není to nejhorší (Jako dvouhvězdičkovej hotel - pár švábů, špína, hovna rozetřený na prkýnku na hajzlu, rozbitá postel a společná koupelna. Ale jsou  horší.) Dokonce jsem tam cejtila i závan dvou prvních sezón, ale opravdu jenom závan. Co si budem, pořád je to teď jenom pic pic bum bum, nic víc. Furt se jenom střílí, většinou je to docela zmatek, ale jako dá se to zkousnout, když budete kousat dost silně. Ten Berlínův heist mě fakt začíná bavit víc než Profesorův. Ale pořád nějak nechápu, k čemu tam tahle příběhová linka je? To už je snad jenom fan servis, protože všichni milujou Berlína (včetně mě, ale stejně to nechápu). Profesor je zase ve hře, což je skvělý, konečně někdo, kdo jim to tam trochu usměrní. A co u těch vojáků do prdele dělá Gandía? Vždyť říkali, že potřebuje neurochiruga ještě snad minulej díl, a on tam pobíhá, jako by nic a chová se jako cvok. Celá ta vojenská jednotka je spíš k smíchu nebo k pláči. Vždycky když jsou na scéně, tak mi to připomíná lobby v Battlefieldu nebo Call of Duty, jak na sobě mají ty přiblblý barvy, žádnou ochranu a smějou se jako idioti. A Gandía si jako největší debil sundal helmu. No tak to jsem neviděla toto. A celá ta věc s tou sochou byla taková kravina, panebože. Hodnocení: já se z tohohle seriálu taky asi brzo zblázním/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neexistuje nič také ako farby pre chlapcov a farby pre dievčatá, čo ak sa novorodeňa rozhodne že si zmení pohlavie...sračkoidný výplach libtárdnych bezmozgov ktorý oät dehonestuje pomerne vydarenú epizódu seriálu, ktorý rozhodne nepatrí k mojim obľúbeným. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nechápu, proč mě má zajímat nějaký Berlínův job někdy z minulosti. Mě zajímají úplně jiné věci a krom nafukování času se děj jakoby vyhýbá tomu někam významně pohnout. I ta blbá přestřelka je jen taneček na místě. Navíc působí neskutečně komicky… celá ta přepadová jednotka jsou neskutečné karikatury na (nebo spíš za) hranici parodie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky do Berlínovy minulosti s potřebou udržet jeho představitele mi iritovaly už od doby, co se neobjevuje v současnosti, naštěstí jeho vnucenou vsuvku hned přebylo kulervoucí dění v útrobách rozpadající se banky. ()

Flopik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem, že tých postáv nie je toľko aby sa zabíjali ale kurv... Posledná séria a už druhá časť, kde po sebe strieľajú v rozpätí 5 metrov a ani jedna guľka nikoho nezasiahne... Čo to má byť akože. Akcia je natočená skvelo, ale toto už je na hlavu a ohromne ma to vytáča, nakoľko to kazí celkový dojem. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle epizoda byla moc i na mě. Proč tam je tolik nelogičností? Nacházíme se uprostřed války a Tamayo má čas na zvedání hovorů od neznámých čísel. To jako vážně? O tom, že obě strany po sobě jen střílí a téměř žádná kulka nezasáhne cíl, radši nemluvím. Abych jenom nehejtil, tak ty Berlinovi flashbacky byly docela zajímavé (loupež byla dokonce lepší než hlavní dějová linka). ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní akce, skvěle natočené, svižné, zajímavé, taktické, kouř granáty zranění, záchranná operace, v podstatě válka tak, jak si ji představíme. Tyhle akční scény se mnohem více vylepšili a konečně to působí dobře. Sice mají všichni stále šílenou mušku, ale je jasný, že se během 5 min nemůžou všichni postřílet. V tomhle to mají autoři těžký. Pořád se střílí pořád riskují, ale nikdo neumírá, ale lidi si neuvedomujou, ze tam je nějakých 8 důležitých podstav a kdyz v kazdym díle jeden dva umřou tak v seriálu nikdo nezůstane. Proto dokonalý plán a proto nikdo nesmí zemřít. Těch víceméně 10 postav musí vydržet na cirka 50 dílů a většina z nich tam musí zůstat. Postav není nezbytně moc a tak se to musí udelat takto. Takže je třeba přistoupit na nereálnost. Co se týče vyloženě nelogických blbostí tak těch dost ubylo a už několikátý dil v řadě byl prostě parádní. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly o trošku horší jak ten předešlý. Každopádně pasáže z minulosti o životě co býval mě začínají nudit, kor když jsou až moc ukecané a přijde mi, že nemají žádnou hlubší pointu. Jinak pokračujeme! 80% ()

Reklama

Reklama