Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze) - Série 5 (2021) (série)


Zbožné přání (S05E07)

(epizoda)
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, 2021, 54 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Tamayo ve svojí čtvrti pátrá po ukrytých nepřátelích. V minulosti Berlín a Palermo vysvětlují, jak chtějí dostat zlato z banky. (Netflix)

Recenze (14)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani jsem nedoufala, že by mě nějakej díl mile překvapil, ale opravdu, stalo se něco neskutečnýho. Opovážím se říct, že tenhle díl nebyl špatnej. Což neznamená, že byl skvělej, ale po miliónech let jsem z něj cejtila starý dobrý La Casa de Papel a to fakt cením. Ach jo, jak moc bych si přála, aby to takhle vypadalo celou sezónu. Scéna, kdy začnou pouštět zlato trubkama a všichni čekají na zlatou spršku. Útěk Sierry a Profesora byl taky zmáklej dobře, všechno se jim sice daří hrozně rychle, což úplně reálný není, ale víte co, bylo to udělaný fakt dobře. Ale mohli do toho dát jinou hudbu, ta veselá se tam vůbec nehodila. Koho sakra napadlo dát tam tohle? Taky jsem si říkala, jestli se Sierra nezbláznila, když v tom bytě zapla telku.. Co kdyby je někdo slyšel? Však ví, že jsou majitelé na dovolený, to by mi bylo asi trochu podezřelý, kdybych od sousedů, co jsou na Kanárech, slyšela hrát televizi. A proč do prdele Julia řekla Monice, že políbila Denvera? Co je to za nápad? Uprostřed heistu, proboha, řešte si ty vztahový problémy jindy! A co mě teda fakt dost zarazilo bylo, když profesor přirovnal policejní zátah k Varšavskýmu ghettu? Jako vážně tady přirovnávají druhou světovou k bankovní loupeži?? No mě fakt omejou... Ale abych to zakončila nějak hezky, tak ta závěrečná scéna byla taky dobrá. Hodnocení: bohužel se mi tenhle seriál už dost znechutil, ale stejně jsem ráda za jednu nepříšernou epizodu/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sierrovej posledný pokus očistiť svoje meno končí katastrofálne a tak sa iba prehlbuje jej vzťah s Profesorom. V banke sa taví vo veľkom a pripravuje sa finálny plán. Prevedenie: Nevedel som si celkom predstaviť, že sa dá ešte niečo vyžmýkať z Profesorovej linky ale opäť prekvapil. Veľmi zábavné keďže sa v banke vlastne nič moc podstatné nedeje. 77% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

KONEČNĚ se někam dostáváme. Nebýt těch zbytečných flashbacků, byl by to i nadstandard. Tohle je snad (zatím) nejlepší díl série. Ale i tak proti tomu co bývalo jen průměr. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Masakr jako kjáva. Opravdu finalni epizoda nasadila neskutečnou látku. Ne v příběhu ani v plánu ale v kvalitě provedení. To je tak parádně natočený. Jediný co mi fakt nevyhovovalo byla ta hudba. A ještě mám připomínky k popelnici. Ale jinak top. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sierrova a Profesor jsou top celý série. Musím srazit hvězdu dolů za ty slabý chvilky, kde se řeší všechno kolem Denvera. Důvod je jednodušší, než si myslíte - chci heist, akci a napětí, a ne telenovelu a vztahovku. Když tohle budu chtít, přečtu si young adult. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně opět to, co mám na tomhle filmu nejradši, naprosto skvělý plán uvařený z ničeho a přitom tak krásně geniální. Prší zlato, schovat se dá naprosto všude. Dokonalost. 85% ()

Reklama

Reklama