Reklama

Reklama

Papírový dům (Netflix verze)

(seriál)
  • Španělsko La casa de papel (Netflix version) (více)
Trailer
Akční / Krimi / Thriller / Mysteriózní
Španělsko, (2017–2021), 38 h 55 min (Minutáž: 41–76 min)

Tvůrci:

Álex Pina

Hrají:

Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Alba Flores, Itziar Ituño, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Paco Tous, Esther Acebo, Pedro Alonso, María Pedraza (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(48)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze uživatele ALIENka_ k tomuto seriálu (49)

Papírový dům (Netflix verze) (2017) 

Když jsem začínala s první sezónou, byla jsem fakt nadšená. To provedení, scénář, postavy, a celej heist byl tak skvěle udělanej. Druhá série to samý, neříkám, že tam nebyly kraviny, ty se tam samozřejmě našly, ale pořád to bylo uvěřitelný a podle mě si tvůrci dost zakládali na realističnosti. Ale potom přišel Netflix, a jak už to má ve zvyku, musí posrat všechno, na co sáhne, protože proč nezkazit seriál, kterej by za pár let mohla bejt kultovka pro pár doláčů na víc? ¯\_(ツ)_/¯ A tak bylo La Casa de Papel obnoveno na další sérii a kvalita šla tak rychle mezi půlky, že jsem myslela, že to ani není možný. S každou další sezónou to bylo čím dál horší. Nevím, jestli tvůrci fakt nevěděli, jak dál, tak si pro inspiraci dali trochu do nosu a psali to pod parou.. Každopádně jsem ráda, že to konečně skončilo a mám od toho pokoj, poslední tři díly se scénář konečně trochu vylepšil a byla tam cítit atmosféra prvních dvou sezón. Hodnocení: koukněte na první dvě sezóny a běžte od toho, věřte mi/10 ()

Epizoda 1 (2017) (S01E01) 

A máme tu další díl z cyklu Věčný-seriály-který-snad-nikdy-nedokoukám. Tentokrát je na talíři La Casa de Papel. Ano, je to tady, zase se jednou pokusím o nemožné, a to sice, dokoukat další z milionu rozkoukanejch seriálů. Přejte mi štěstí, bude to drsný. Každopádně měla bych se konečně dostat k věci. První díl La Casa de Papel. Musím říct, že úvod teda slušnej, sice jsem ho už někdy před sto lety viděla, ale pořád je stejně působivej. Takhle se má začínat seriál saakra. Už od prvního dílu je jasný, že mojí nejoblíbenější postavou bude Berlín. (Já mám prostě slabost pro psychopaty, a co je se mnou špatně, netuším.) Už od prvního dílu je taky jasný, že zdrojem všech problémů budou Tokyo a Rio (ježiši ty mě tak srali, když jsem na to koukala poprvý, ale nebudu vám nic spoilerovat samozřejmě). No jsem na to zvědavá, jaký to bude na druhý zhlédnutí (už si ani nepamatuju, kam až jsem to viděla, druhá série možná??). Hodnocení: Pamatuju si, že jsem s tímhle seriálem měla menší toxickej vztah, kdy nějaký díly byly hotovej masterpiece a jiný mě sraly jak svině. Bude to zajímavý dámy, pánové a ostatní osoby/10 ()

Epizoda 2 (2017) (S01E02) 

Ok ale ta hudba v tomhle seriálu je tak dobrá, ježiš. Znáte ten pocit, kdy máte tak rádi intro na Netflixu, že ho nepřeskočíte? Tak to je přesně ono. If I stay with you if I'm choosing wrong.. ach bože tuhle písničku budu teď poslouchat tak dlouho, až ji budu ze srdce nenávidět. (ง ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)ง Každopádně máme tu nějaký nový postavy, taková Raquel vypadá jako dobrá ženská, pěkná drsňačka (nebudu vám spoilerovat, co se s ní stane potom, to se nechte překvapit). A ta chemie mezi postavama je tak skvělá, a ty herci můj bože.. to byl prostě osud, aby se tahle skvělá sebranka sešla pohromadě. Nehledě na to, že mě každej záběr na Tokyo nebo Nairobi nutí zpochybňovat orientaci. A Berlín, no o něm ani mluvit nebudu.. A takovej Profesor.. Už toho slintání nechám. Už se těším na to, jak mě celou sérii zase bude stát Arturo, to mi fakt chybělo, je to tady zas. Tenhle cápek tam je snad fakt jenom proto, aby mě sral, jinak si to neumím vysvětlit. Hodnocení: Pamatuju si, jak byla ta scéna s tím vniknutím zásahovky napínavá, když jsem koukala poprvý. Do prdele, to bych chtěla prožít znova, nebudu lhát/10 ()

Epizoda 3 (2017) (S01E03) 

A nyní se, prosím, připravte na to, že budu následující díly/série neskutečně nadávat na Ria a Tokyo. Protože ty dva mě neskutečně vysíraj. Někdy mi přijde, že tam jsou doslova jenom k tomu, aby to všem ostatním pořád dokola rozesírali. No takhle, nebudu lhát, Rio a Tokyo nejsou jediný postavy, který mě vysíraj do běla. (Dejte si panáka pokaždý, když řeknu slovo srát a jemu slova příbuzný. Pověst praví, že budete na mol do večera.) Každopádně, jak blbej musíte bejt, abyste nechali rukojmí s mobilem doslova u ruky? Rio, do prdele! ┬─┬ノ(ಠ_ಠノ) A Moskva, kterej má sledovat kopáče kopající tunel, si v klídku chodí někam na procházky, jakoby rukojmí byli jeho kámoši a nechtěli se dostat co nejdřív odtamtud. Tenhle seriál mám fakt ráda, je to skvěle vymyšlený a postavy napsaný taky (i když mě nějaký serou), a chápu, že nějaký věci jsou nutný, aby se příběh posunul dál, ale někdy jsou ty učiněný rozhodnutí tak blbý, že to bije do očí. Naštěstí to zatím přebíjí ty dobrý kvality, takže doufám, že to tak zůstane i nadále. Hodnocení: poslouchám tu úvodní písničku až asi 5 dní vkuse, asi se z toho zblázním/10 ()

Epizoda 4 (2017) (S01E04) 

Musím říct, že fakt naprosto zbožňuju ty backtories. Hnedka se o postavy staráte víc. A Moskva s Denverem jsou prostě skvělá dvojka. Moskva je typickej táta, co vám říká tatíčkovský vtipy a snaží se udělat svět lepším místem pro svýho syna. I když mě někdy nějaký postavy serou, jsou fakt mistrně napsaný a originální jak svině, což fakt cenim! A tahle epizoda byla prostě nejvíc dobrá saakra! Neříkám, že byla perfektní, to ani náhodou. Třeba rozhovor o tom, jak někoho zabili nebo nezabili hned vedle rukojmích zní jako dost debilní nápad, ale víte co? Pro tentokrát to nechávám proklouznout, protože do prdele tahle epizoda byla napraná tolika zvratama. Fakt si přeju, abych na to koukala zase jako poprvý. Jak už to jednou vidíte není to takovej napínák. Ale ta scéna na střeše (kromě ty jedný věci), Moskva když zjistí, co udělal Denver, nebo seznámení Raquel s Profesorem, Moskva chtějící se na to všechno vysrat. Perfecto. A ty herecký výkony, ježiši kam se hrabe Hollywood. Hodnocení: proč je Berlín při všem tak perfektní a sexy? Odpovědi prosím pište do zpráv, děkuji velice/10 ()

Epizoda 5 (2017) (S01E05) 

Už jenom kvůli výrazu Berlína, když Arturo řekl místo jména svý manželky jméno svý milenky, tenhle díl absolutně miluju. Saakra, škoda, že jsem tohle ještě viděla. Si pamatuju, jak napoprvý jsem seděla u noťasa a s vypoulenejma očima koukala, jak to má profesor perfektně vymyšlený. Naprostej génius fakt. A ty flashbacky na klidný časy, kdy se všichni seznamovali jsou naprosto skvělý. A ještě jak úplně každá postava má svůj charakter a podle toho se chová, prostě to potom vypadá tak reálně. Tenhle seriál vyplnil díru na trhu a i když mě někdy sere, je to zatraceně skvělej nápad a to velice cenim. Ale teda moc nechápu, co maj všechny filmy s tím vyndáváním kulek z nohou. Však to řekla i sama Monica, že s tím lidi v pohodě žijou a oni jí to chtěj vyndat, když jediný, co kdy řezali byl tak akorát tunel do země. Hodnocení: hodina anatomie na červenej diplom/10 ()

Epizoda 6 (2017) (S01E06) 

Ok tahle epizoda je skvělá, ale fakt ji nemůžu odpustit jednu věc. Rio, ten debil! Prostě, proč by někdo odkládal svoji zbraň doslova hned vedle rukojmího, ani ne dva metry sakra práce! A jenom kvůli tomu, že řekla nějakej srdceryvnej příběh o tom, jak ji zbraně děsí. Sakra Rio, nejseš žádnej samaritán, seš tady abys vykradl banku, ježiši. Ale jinak je to skvělý, policajti v šachtě, změněný masky (ne vážně, to je geniální nápad). Berlín je prostě Berlín ve svém živlu, užívající si trýzeň nevinnejch lidí. A Tokyo flirtující s Profesorem je věc, kterou jsem nevěděla, že v životě potřebuju. On je tak hodnej ježiš, já ho miluju (a už je to tady, zase simpuju na postavy z La Casa de Papel). A musím říct, že i přesto, že Rio umí bejt někdy pěknej debil a vždycky jim málem všechno posere, vidět svoje rodiče, jak vás chtěj vydědit.. No uf, to je dost drsný. Hodnocení: na konci tohohle seriálu budu umět španělsky, mark my words. Adios/10 ()

Epizoda 7 (2017) (S01E07) 

Vim, že to říkám furt, ale pamatuju si, jak na první zhlédnutí jsem z týhle epizody byla úplně v prdeli. Tohle bylo intenzivní i na druhej průchod saakra! I když musím říct, že ta scéna, kdy typickej ruskej Ivan ze skládky máchá s Profesorem v autě jak šílenej byla zatraceně hilarious. A když už jsme u toho, ještě mi přijde vtipná (nebo spíš zvláštní?) jedna věc - pamatujete, jak rodiče Ria v minulým díle říkali, že skoro nevylejzal z pokoje a hrál jenom videohry? Tak to teda jestli má takovýhle vypracovaný bicáky a pekáč buchet jenom ze sezení na prdeli.. dokonalá genetika. A přísahám, že scéna, kdy si Profesor strká tyčku do nosu, mě fyzicky bolela i za něj. (A taky mi to trochu připomnělo covid test.. ¯\_(ツ)_/¯) No a Berlín je prostě perfecto, muy perfecto (Na konci seriálu budou recenze ve španělštině, jste pro?). Jak může bejt někdo takhle sexy, i když jenom sedí na židli a doslova nic nedělá? Ne, že by byl jedinej v tomhle seriálu, tady je sexy doslova každej druhej a fakt mě to ničí (v dobrým slova smyslu). Hodnocení: dobrovolně se hlásím do harému Berlína. Je to už moc? Ok, pardon, budu se snažit zůstávat nad věcí/10 ()

Epizoda 8 (2017) (S01E08) 

Ok, musím říct, že se mi fakt hrozně líbí ty flashbacky na starý dobrý časy (už jsem to pravděpodobně říkala, ale nevadí), kdy všechno byla procházka růžovým sadem. Helsinki má zálusk na Artura, no tak to jsem ještě neviděla toto. :D A naše loupežnická skupina si dokonce udělá čas na vyhlášení zaměstnance přepadení! A Rio by se fakt mohl už poučit, že se nemá bavit s Alison, ježiš jak dlouho to bude trvat, než mu zase vezme zbraň nebo něco a střelí mu kulku mezi oči. Doslova už si ho omotala kolem prstu aspoň třikrát. Kdyby se radši soustředil na heist a ne na ženský. Vsadím se s váma, že až se něco zase posere (a jako že na 100% se něco posere), že za tím bude Rio. A vůbec, celkově v tý koupelně, co to sakra bylo? Nejdřív Rio a pak se Tokyo prostě rozhodne z ničeho nic "Hmm proč nezačít líbat dceru anglickýho politika, to zní jako dobrej nápad.". Já se z těch dvou poseru fakt. Hodnocení: ta scéna se sterilizací toho úchyláka je nezapomenutelná/10 ()

Epizoda 9 (2017) (S01E09) 

Tak tohle byl pěknej napínák, i když jsem to viděla už podruhý. Berlín je tak trochu šílenec, ale to není nic novýho předpokládám. Každopádně bez něj by tenhle seriál stál docela za hovno, na tom se myslím shodneme. Prostě si nemůžu představit, že by tam místo Berlína byl někdo jinej. Stejně tak Nairobi, ty dva jsou úžasný! A Nairobi je asi jediná, která upřednostňuje dokončení plánu před postřílením svejch kolegu, protože saakra na to, že spolu mají pracovat se rozhodně chtěj vzájemně pozabíjet docela často. A to jsou tam teprve 3 dny a zbejvá jim ještě 10, tak to potěž pán Bůh teda. Ale co je sakra s Monicou? Vážně se právě zamilovala do Denvera? Jako Denver je pěknej cápek se svou spocenou mužnou hrudí, akorát že se jí pokusil doslova zabít asi 2 dny zpátky, ale tak láska nezná hranic že. ( ͡° ͜ʖ ͡°) A ta poslední scéna s falešnou popravou rukojmích je zatraceně skvělá, Nairobi si to rozhodně velice užívala. Hodnocení: jsem fakt ráda, že jsem se rozhodla mrknout na tenhle seriál zase od začátku/10 ()

Epizoda 10 (2017) (S01E10) 

Co je sakra špatně s těma studentama? Oni jsou zavřený jako rukojmí a stejně si najdou čas šikanovat Alison? A že je to její chyba, že tam jsou zavřený? Bráško, to jste malý děcka, nebo máte IQ opičáka? Další věc, co je sakra za nápad učit rukojmí se vzpírat? Nemyslím si, že zrovna to, co v loupeži potřebujete, jsou vzpurný rukojmí.. Helsinki má menší zálusk na Artura, no to nebudu komentovat (ale porovnejte Artura s Berlínem. Vidíte to? Ten rozdíl?). Ale tak, co já mám co soudit že. Arturo má docela divnej moment s Monicou. Co jí to tam dělal, ježiš chudák žena. Arturo vypadal, jak když se jí chystá sežrat. Ale lituju Angela, chudák ten to pěkně schytal. Každopádně Berlín si našel... nápadnici? Je to to správný pojmenování? Za normálních okolností by z nich byl docela pěknej pár. Jen říkám, nic víc v tom nehledejte. :D Hodnocení: zdá se to jenom mě, nebo se v posledních dílech tvoří nějak hodně milostnejch vztahů?/10 ()

Epizoda 11 (2017) (S01E11) 

A v této epizodě si všichni pojďme zatancovat, zatímco nikdo nedohlíží na rukojmí! Jaký to skvělý nápad! Ne ta scéna byla skvělá a všechno, ale asi by to chtělo dávat větší pozor, jinak celá operace půjde brzo do prdele. A taky, že k tomu je blízko, rukojmí už plánujou útěk. A hádejte, kdo je organizátor, co nedělá žádnou práci, říká, jak je hrozně v nebezpečí, zatímco všechno hodí na ostatní. Ano, je to Arturo. Kdo jinej, že? Rio je v pokušení nechat se vydat na policii. Tady jsem snad poprvý s Tokyo a jestli se Rio fakt vydá, doufám, že Tokyo dodrží svůj slib a dá mu kulku přímo mezi oči.. No nic, pokračujeme. Berlín má menší rozhovor o panictví a Raquel vyhodí Angela. Teda to je zvrat. Chudák cápek, co víc k tomu říct. No a poslední věc, co musím zmínit. Monica a Denver. Vážně?? U Denvera to chápu, ale u Monicy? Doslova ji chtěl zabít.. Tak možná to dokáže někoho nažhavit, netuším. Ale stejně, úplně si tím nejsem dvakrát jistá. Hodnocení: Počkat, 2 epizody a je hotovo? Jsem se do toho nějak ponořila/10 ()

Epizoda 12 (2017) (S01E12) 

Tak cožee!! Cože! Tak sračky do větráku dnešní díl padají rychlostí mexickýho jídla. Tady se toho stalo tolik, no jak já to pokryju v pár větách, to teda nevím. Denver s Monicou mají velice zajímavej vztah, nevím, jestli má Monica Stockholmskej syndrom nebo je Denverův smích tak neodolatejnej... Hmm tipuju obojí. Což se samozřejmě nelíbí Arturovi a následně se pokusí Denvera zabít tupejma nůžkama. Docela chápu jeho rozhořčení, kdybych viděla, jak se můj milenec/milenka (teoreticky samozřejmě ( ͡° ͜ʖ ͡°)) páří s cápkem, co ho/ji málem zabil, asi bych se taky na místě poblila. Nebo jako druhá možnost, bych se přidala k nim. (Tak jsem zase sjela úspěšně z cesty... jako pan Angel.) Ale pokusit se ho zabít tupejma nůžkama, no... Jdeme dál. Profesor má sex muy perfecto s Raquel a musím říct, že ty dva jsou fakt skvělý. A ta místnost, kterou profesor vyzdobil?? No prosím? Kupuju sklep a nechávám se inspirovat! A teď to přichází, dámy a pánové - zdárný útěk rukojmích a obří přestřelka. Saakra to bylo něco, i na podruhý velice strhující. Hodnocení: tenhle seriál jde do finiše velkou akcí a to se mi sakra líbí, jako Shakespearovský drama/10 ()

Epizoda 13 (2017) (S01E13) 

Saakra takhle se správně ukončuje série! To bylo něco! I když koukám po druhý, ta scéna, kdy se Profesor chystá otrávit mámu Raquel byla tak intenzivní. Každopádně Oslo je oficiálně po smrti. Nebudu říkat, že to není smutný, ale co si budem, byl tam tak trochu navíc a bylo jasný, že asi půjde jako první, protože mu tvůrci nedali skoro žádnej prostor, což mě trochu sere, protože takhle z něj byla jenom nějaká postava v pozadí i přesto, že mohl mít taky nějakej příběh a mohli jsme se s ním víc sžít, ale tak co už. Rukojmí se nám začínaj trochu bouřit ajajaj. Naštěstí Profesor má geniální plán: prachy nebo "svobodu". Tak samozřejmě, že prachy. Jeden milion euro? Ježiš, jakotože je tohle vůbec otázka, kdo by chtěl svobodu, když může mít milion euro. (งツ)ว Ale teda nevím, jak moc věřím tomu vztahu Denvera a Monicy, je to trošku.. no chápete, nepravděpodobný je to správný slovo? Ale za to ten konec... Ten konec! Profesor a Berlín a jejich slavnostní večeře, muy perfecto! Ale nějak podezřele dobře se znaj aaah cítím něco ve vzduchu.. Hodnocení: bella ciao, bella ciao!!/10 ()

Epizoda 1 (2017) (S02E01) 

A jdem na to, druhá série! Tuhle jsem dokoukala asi jenom do třetího dílu, od tý doby vůbec nevím, co se bude dít, takže se na to fakt dost těším. Mimochodem taky jste si všimli toho, že když Profesor chodí, vůbec při tom nemáchá rukama? Já si toho všimla až teď a nemůžu to dostat z hlavy. Nikdy bych neřekla, jak divně to může vypadat. :D No nic, Profesor se dlouho neozývá, takže samozřejmě Tokyo má skvělej nápad, jako vždycky, a to sice narušit veřejný klid, vyděsit rukojmí a nejlíp zabít někoho z týmu. Fakt skvělý, navíc se k ní ještě přidal i Denver (u Ria se tomu ani nedivím, ty dva spolu jdou do všeho). Manžel Raquel našel důkaz proti Profesorovi a ten dostane skvělej nápad nasednout k němu do auta a dát mu pravej hák. No a Monica a Denver.. upřímně Monica nejspíš Stockholmskej syndrom má, říkám to už od začátku. Prostě nevím, přijde mi to strašně divný ten jejich vztah. Hodnocení: Taky se vám zdá, že Profesorův táta vypadal jako nějakej frontman rockový kapely z osmdesátek?/10 ()

Epizoda 2 (2017) (S02E02) 

Tokyo se do čista zbláznila a konečně dostala, co si zaslouží. Ježiš na to čekám od začátku seriálu. Berlín je prostě borec, psychopat jak svině, ale tím se nic nemění, pořád je to borec. Zároveň ale na druhý straně břehu (a to sice na straně Profesora), se věci začínaj trochu vymykat. Sračky padaj do větráku a Profesor je oficiálně v policejním seznamu zadrženejch. No co si budem, to je docela dost v prdeli. Možná mu štěstí přeje, ale zase by na to neměl tolik spolíhat. Ale co mě nepřestává překvapovat je, jak dokonalý jsou moderní vyšetrovatelský metody (teď to zní, jak kdyby mi bylo padesát), takovej malej kousek blbýho spalenýho papíru stačí na rozluštění celýho případu. Jestli tenhle seriál něco dokázal, tak to je určitě to, že se díky němu nikdy nepokusím vyloupit banku. Ty léta plánování, který se nakonec stejně nevyplatí, protože plán se někde posere a na konci čeká 300 let vězení.. no co si budem. Hodnocení: Profesor si zachoval svoje gentlemanství, i když doslova sundal policajta. Ten chlap má nervy ze železa/10 ()

Epizoda 3 (2017) (S02E03) 

Tak a teď teda sračky do větráku spadly brutálně. Poslední díl, kterej jsem ještě viděla, což mě zároveň děsí a zároveň se strašně těším, co se stane dál a doufám, že se kvalita udrží. Profesor měl pravdu, když říkal, že Rio na tuhle práci fakt není připravenej. Nebyl. Cápek doslova rozesral všechno, co mohl, fakt skvělý. Ještě má skvělej nápad předstoupit před rukojmí a všechno jim vyslepičit. No to je debil, to jsem neviděla. Alison už taky trošku ztrácí rozum, protože vyběhnout dveřma ven, když je otvíraj, je možná odvážný, ale taky pěkně na palici. Každopádně Nairobi přebírá velení po Berlínovi. Právě se nacházím ve velkým rozporu, protože mám ráda jak Berlína, tak Nairobi. Ale Nairobi má pravdu, Berlín už to docela přehání, i když z nějakýho důvodu, dokud byl on ve velení, měla jsem větší pocit jako že plán nakonec přeci jenom vyjde. Hodnocení: Bojím se příští epizody. V dobrým smyslu? Asi/10 ()

Epizoda 4 (2017) (S02E04) 

Ok ok beru zpět, co jsem řekla minule, tuhle epizodu jsem ještě viděla. Tak příští už bude na ostro, tak na 99% vám to můžu slíbit. Každopádně musím říct, že Nairobi je docela dobrej vůdce, saakra, nesnaží se nikoho zabít a chce dovýst plán do konce. Akorát teda nápad dát Ria k ostatním rukojmím byl pěkně padlej na hlavu. Koho to napadlo sakra? Však tím ohrozili celou operaci. Rio ví doslova všechno a oni ho tam šoupnou, jako by se jim vůbec nechtěl pomstít. Hmm tak dobře. Ale za to Berlín, Berlín je prostě cápek, co umí zahrát svoji roli perfektně. Takovej hereckej výkon, no to jsem neviděla. A Arturo mi klasicky pije krev, tenhle chlap mě tak děsně sere. Bože, já to s ním nevydržím. (ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻ Hodnocení: fakt se bojím, jak to v tý nemocnici příště dopadne/10 ()

Epizoda 5 (2017) (S02E05) 

Tak a je to tu! Od teď vám přísahám, že jedu úplně naslepo a absolutně nevím, co se stane dál. A že to je úžasnej pocit! Jsem ráda, že jsem si dala takový menší opáčko předchozích dílů, ale první dojem prostě nic nenahradí. Každopádně v tomhle díle se toho stalo sakra hodně. Sračky padaj do větráku závratnou rychlostí a fakt nevím, jak se z nich Profesor vyhrabe. I když teda taková blbá chyba, jeden vlas na oblečení. Nějak se mi nechce věřit, že by to dopustil zrovna El Profesor. Za to co má Raquel za lubem? Tak to už vůbec netuším. Monica se asi oficiálně stala členem týmu, což je trochu.. jak to říct, ten její vztah s Denverem je prostě, chápete... A vůbec, to maj teď všichni Stockholmskej syndrom, nebo čeho se snaží dosáhnout ta žena spící s Berlínem? Berlín je sexy to beze sporu a několik set milionů euro je pěkně lakávejch... hmm vlastně už tomu začínám rozumět. ( ° ͜ ʖ °) Každopádně Berlín se vrátil na místo kam patří, a to sice do pozice nejvyššího trýznitele rukojmích. No dámy a pánové, tohle bude zajímavý a těším se jak svině, co se stane dál. Hodnocení: Proč mám pocit, že tvůrce do Berlína promítnul svoje nejtemnější touhy? ()

Epizoda 6 (2017) (S02E06) 

Co to toto. Nevím, jestli tuhle epizodu víc miluju nebo mi přijde totálně nereálná a šílená, což mě na druhou stranu nasírá. Hmm, babo raď, jak to mám teď sakra ohodnotit. Raquel se rozhodne dát Profesorovi soukromý sezení v chatce. Chápu, že je teď nasraná a všechno, ale pořád má celou loupež na starost, má bejt s policajtama ve stanu a Profesora si kdyžtak nechat na večer. Nebo čeho chce dosáhnout touhle hrou, která nedává absolutně žádnej smysl? Nechápu, proč se Moskva rozhodl zrovna TEĎ v tuhle chvíli, říct Denverovi pravdu o jeho mámě, zrovna teď! Co si sakra myslel? A ta celá věc s Tokyo, to bylo jak z nějakýho superhrdinskýho filmu. Tam vlítla na motorce jako nějakej Kapitán Amerika a políbila se s Riem jako Romeo a Julie. Jako neříkám, že tenhle seriál byl předtím nějak děsně reálnej, ale zase to tak strašně nebilo do očí, tohle už je trošku moc. Je to zábavný jako svině, fakt se nenudíte, to ne, ale už to docela dost překračuje meze toho, co jsem jim ochotná v rámci možností sežrat. A tohle už teda nevím, přátelé. Hodnocení: když říkají kurva, opravdu je to ve španělštině "cholera", nebo se mi to jenom zdá a mám absolutní hluch na jazyky?/10 ()

Související novinky

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama