Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily žije se svou matkou, autorkou detektivek, v Kalifornii. Dívka se jde proběhnout do lesa, kde ji přepadne zamaskovaný muž, naštěstí ji zachrání neznámý mladík. Lily se Mick zalíbí a začne s ním trávit čas, přestože ji ostatní varují, že si na chlapce žijícího na lodi musí dávat pozor... (TV Prima)

Recenze (6)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Co je tajného na thrilleru, jehož prvoplánový děj je jasný po prvních deseti minutách? Jediným důvodem, proč film sledovat je pěkný 22letý Austin James (Mick). ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Těžký oříšek na hodnocení. Dialogy byly neskutečně slaboduché (ale zase se člověk dost pobavil - poslední dobou toto začínám vnímat celkem kladně), celkový námět a motivy hlavního pachatele opravdu imbecilní. Ale zase musím uznat, že mě to do děje celkem dokázalo vtáhnout, i když, jak píší ostatní, jasno bylo po chvíli. Typický případ, kdy jedna hvězdička je málo, ale dvě už jsou moc. Dám tedy nižší variantu, ale zároveň napíšu, že zhlédnutí filmu není třeba se bát. ()

jackstifler 

všechny recenze uživatele

Mozna se zda, ze tam je plno kycu, ale mne osobne se tento film hodne libil, super napad, krasny holky a celkove tam vidim jen pozitiva, takze 5 hvezd :) ()

Reklama

Reklama