Reklama

Reklama

Lesní chata

  • Kanada Dead Shack
Promo

Zdá se, že čtrnáctiletého Jasona čeká docela pěkný víkend. Vydává se totiž se svým nejlepším kamarádem Colinem, Colinovou starší sestrou Summer a jejich rodiči na odlehlou lesní chatu. Jason se na setkání se svými přáteli, zejména se Summer, velmi těšil. Všechno se ale rázem zvrtne, když se Jason, Colin a Summer rozhodnou prozkoumat sousední chatu, kde spatří ženu, jak omráčí dva místní obyvatele a naservíruje je svému nemrtvému manželovi a dětem k večeři. Duševně chorá sousedka se je s brokovnicí v ruce snaží umlčet, její natěšená zombie rodinka je hodlá za každou cenu sníst a podnapilí rodiče jim nevěří ani slovo. Jason, Colin a Summer se budou muset vyzbrojit, zocelit a naučit spolupracovat, aby zneškodnili hladové zombie dřív, než se stanou jejich další obětí. (Cinemax)

(více)

Recenze (23)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Takový klidný, romantický, rodinný teambuilding, plný něhy a něžných záběrů na kterém by se všichni samou láskou nejradši sežrali. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Je logické, že keď sú hlavnými hrdinami traja teenageri, ktorí budú musieť bojovať proti skupine zombíkov vedených ich ozbrojenou mamčou, tak sa nebude jednať o niečo, v čom treba rozoberať nejaký inteligentný dej či nedajsatan scenár. Neškodná, priemerná zombie komédia, ktorá poteší celkom solídnymi maskami a gore. Takže kto hľadá niečo viac ako explodujúce hlavy či odpadávajúce končatiny, môže rovno zamieriť inde. U mňa fajn, ubehlo to rýchlo. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Rodina z predmestia sa vyberie na výlet do ďalekých lesov, kde si prenajala chatu. Deti sa rozhodnú preskúmať okolie, ale jediné, čo nájdu, je starý dom. Po bližšom prieskume objavia ženu, ktorá v útrobách domu skrýva desivé tajomstvo, ktoré môže ich výlet predčasne ukončiť. - Ani neviem, ako sa mi tento horor dostal na zoznam, ale nebolo to úplne zlé. Ale viem si dosť dobre predstaviť, že na papieri to vyzeralo ako funkčne vyvážená porcia hororu a komédie, lenže to prevedenie trošku kolísalo, pretože postavy sú dosť nesympatické. Je tu ale viacero podarených gore scén, odohráva sa to v mojom oblúbenom hororovom prostredí a v závere je to správne odviazané, takže zhliadnutie vôbec nelutujem. + herečka z iZombie + herečka z February + herec z Ghost Wars + herečka z The Magicians ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

O tom, že nie každý je milovníkom domácich zvierat, sa čoskoro presvedčí otec s tromi deťmi, ktorí sa rozhodnú stráviť predĺžený víkend v hlbokých horách. Jedna vec, je totiž starať sa o psíka či mačičku, s ktorými človek občas zájde na nevinnú prechádzku. No to, čo “chová” v suteréne chaty, atraktívna suseda niekoľko stovák metrov od ich útočiska, granule, či sójové mäso z plechovky, rozhodne žrať nebude!!! Ach, ten Francúzsko Kanadský humor :) Veľmi pohodová zombie komédia s teen partiou, ktorá sa neberie nijak vážne, no na druhú stranu, z pohľadu žánru, dokáže ponúknuť pomerne dosť. Gore, masky, rozhodne žiadny amatéri na starosť nemali, a tak sa skutočne niet načo mimoriadne sťažovať. Odstrelené hlavy, vnútornosti, situačný humor či zajeby, všetko tak ako má byť, pričom byť toho o trošku viac, udelím aj ja viac. Za mňa veľmi dobre, fanúšik žánru, bude minimálne “spokojný”. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Horory s prvky komedie většinou nemusím, a vlastně je ani cíleně nevyhledávám, ale na tohle sem byl díky plakátu zvědavej. Je to sympaticky cáklý, vtipný, krvavý, zábavný, a tak akorát dlouhý. Až na jednoho z hlavních herců, jehož "herecký výkon" považuji za jeden z nejhorších za poslední měsíce, vlastně nechci nic moc vytknout. Příjemná blbina. [HBO GO] ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou filmu jsou idiotské postavy, co se neustále napadají a urážejí. Colin je opravdu fracek na zabití a já bych mu rozhodně vyměřil pobyt v tomhle snímku co nejkratší. Logicky jsem tak držel palce sympatické pošahané sousedce oblékající si místo latexu skafandr a pečující již deset let o svoji nemrtvou rodinu. Nu, a pak si přijdou zvědaví fakani a všechno jí rozvrátí! Ani by mi nevadilo, že se jedná o levný snímek, spíš zamrzelo nevyužití lesa, který vypadal velmi dobře. Jenže ty postavy si zasloužily vyvrhnout, a tak jsem s celkovým výsledkem nemohl být spokojen. Průměrné gore nezachránila ani explodující hlava. Akce nemrtvých mohla být rozhodně šťavnatější! Průměrné hodnocení snižuji na 2* za ty blby. A to mám divnou Kanadu rád... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela solidní naháněčka spíše dělaná do komedie. Ženská chová něco jak zombie ve sklepě a zabíjí kohokoliv kdo přijde okolo. Je to hloupé ale zábavné. Humor funguje a celkově se na film příjemně kouká. Jen škoda že občas se snaží tvářit hodně vážně aby pak hodil studpiní vtip. Takovej mišmaš. Ale na jedno zkouknutí dobré. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Aj keď horory, v ktorých proti zlu bojojú deti či adolescenti obzvlášť nemusím, Dead Shack ma vcelku bavil. Svojou odľahčenosťou, ležérnym prístupom hlavných hrdinov a chcene-nechcene vtipnými hláškami mi to pripomínalo akúsi skromnejšiu verziu štýlového Útoku na vežiak. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Takřka třičtvrtěhodiny se nic neděje, což je vzhledem k stopáži dost na prd. Sice tu je snaha o jakousi komediální polohu, ale na mě to absolutně nefungovalo. Kor když místní teenageři byli partou protivných spratků. když pak konečně došlo na zombíky, tak to byl docela slušný nátěr s plný černé krve a bouchajících hlav a dokonce jsem se několikrát usmál. I masky se ukázaly jako solidní. Al to bylo málo i na debut. 30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jedna rodina + jeden jejich kámoš se vydá na chatu si zachlastat vedle nich, ale sousedka chová doma zombie a oni to zjistí. A to je celý děj dokážu přežít, že ti puberťáci moc rozumu nepobraly, ale co předvádí jejich otec to už je vrchol (normální člověk, když mu řekneš, že vedle něj bydlí sousedka co někoho právě zavraždila tak by asi volal policii nebo to řešil jinak než tak, že tam naběhl a ještě se tam nechal zabít). Ty 2 hvězdičky jsou pouze za brutalitu jedna ustřelené hlava a jedna rozmašírovaná hlava kladivem jinak zde není co ocenit. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Opravdu mohou být všichni vč. dospělých tak retardovaní? Tohle má být ta komediální část? Ještě že jsem si u toho četl... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jako prakticky u každého, žánrově identického filmu píšu, skloubit horor s komedií je jedním z nejzáludnějších filmařských úskalí, a bohužel tvůrci z Kanady se s tímto snímkem zcela nepochybně zařadili do té rozhodně početně obsáhlejší skupiny, kde si na podobných kouscích stejní odvážlivci vylámali zuby. Každopádně v tomto případě byl veškerý onen humor vsazen ryze na totálně idiotsky se chovající postav, no a bylo to prostě hrozný, naprosto mě to jejich debilní vystupování iritovalo, ke konci pak až vytáčelo doběla, a v podstatě na mě ten styl humor působil, jakoby i samotnému panu režisérovi bylo tak maximálně patnáct, zkrátka zcela nesoudný zpracování a veškeré reakce postav ve mně vyvolávali jen salvy trapnosti a nepříčetnosti. Škoda je to ovšem o to větší, že po stránce hororové to zas až taková bída není, v posledních pár minutách se dostaví i poměrně slušná vybíječka, s nečekaně povedenými efekty, ale jelikož i sem tvůrci neustále srali ty jejich rádobyvtípky, tak tím spláchli i to málo, co se povedlo, tedy gore na úrovni. Jinak samotná zápletka je naivní, hloupá a až příliš nenáročná, což by nebyl vzhledem k žánru zas až takový problém, ovšem nějak jsem ani nepostřehl, že by se vůbec jakoby někdo snažil objasnit, co v tom filmu vlastně obyvatelé té chaty představovali, to byli jako kanibalové?, upíři?, zombící?, nebo všechno dohromady?, a šli jenom po někom a poslouchali jak čoklové, viz postava jejich matky a manželky?, to bylo fakt celý divný. Atmosféra a napětí pak dostali pro jistotu úplně volno, takže ve výsledku do pozitiv mohu zařadit maximálně zhruba tak tři efektní masakry, zbytek ale vážně působí jen jako špatný vtip, tudíž sorry, ale za mě palec dolu. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Novodobá béčková variace na Braindead, které ale chybí invenční šílenství mladistvého Petera Jacksona. Chtěla to být asi hororová komedie, což se tvůrci pokusili udělat prostřednictvím pár buranských fórků. Nicméně moc nefunguje ani ta hororová část. Ale co si budem povídat, horory se zombíky, které nejsou moc strašidelné, jsou přesně moje parketa a tak jsem i tuhle jednohubku slupl docela s chutí. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Je to nasáklý kanadským humorem a ústřední rodinka je celkem sympatická, hlavní hrdina už moc ne, ale nepřekáží tolik jak by mohl. Má to moc pěknej vizuál a na kameře se někdo hodně vyřádil, masky jsou ok a zombíci fungujou jak maj. K tomu i zajímavej soundtrack. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Chce sa to zviezť na vlne Stranger Things hudbou a atmoškou... ale je to len hlupučká zombie horroro-komédia? Dopozerané... ale nebolo ľahko :) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Väčší rozpočet, vtipnejšie a mohlo to byť skvelé. Herci sa mi páčili, po hororovej stránke slabota ale cením, že sa aspoň film snažil. Čo sa komédie týka tak pasáž keď ožratý Otec ide loviť sexi kanibalku až pokým neomdlie je skvelá, inak sa ale veľmi nezasmejete. Postavy sa dali, príbeh jednoduchý a som rád za zvolenú dĺžku nakoľko to nestihlo nudiť. Koniec po vyzbrojení veľké sklamanie, čakal som ho o dosť vtipnejší a krvavejší, škoda. U mňa medzi 2-3*. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Taky priemerny zombie hororik,ktory nenadchne atmosferou ani napatim,ale zase potesia masky,gore,krv a lietaju hlavy i koncatiny,takze za tri hviezdicky...:-) ()

Reklama

Reklama