Reklama

Reklama

Ming yue ji shi you

  • Hongkong 明月幾時有 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stredobodom filmov Ann Hui sú ľudia v neľahkej situácii, často žijúci na okraji záujmu spoločnosti. Svojich hrdinov však neľutuje, radšej poukazuje na ich silu a odhodlanie. Náš čas rozpráva príbehy ľudí, ktorí žili v Hongkongu v čase japonskej okupácie počas 2. svetovej vojny. V úplnom strede stojí pani Fong a jej dcéra Lan. Prvá by najradšej všetko len prežila a tradične prenechala odboj mužom, druhá sa rozhodne konať. Najprv len pomôže prepašovať umelcov do bezpečia, neskôr sa nechá zverbovať vodcom odporu Blackie Lauom a pridá sa do Mestskej jednotky odporu. (Art Film Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Rekonstrukce hongkongského odboje proti japonským okupantům. Nejprve vyvádějí intelektuály aj. z města na severozápad a severovýchod a pak jde o zapojení žen do odboje...Nic moc, spíš ilustrace.(50%) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Období, kdy Japonsko okupovalo Hongkong mi zřejmě nepříjde příliš atraktivní, takže jsem při filmu bohužel trpěl. První hodina ještě ušla, kdy Eddie Peng párkrát slušně likvidoval za Rkového doprovodu, potom přichází na scénu spíš dramatická část, akce šla stranou a film se soustředil především na ženy, takže nuda nevyhnutelná. Nic pro mě 40% ()

Reklama

Galerie (64)

Reklama

Reklama