Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Je parný duben roku 1993 a nedaleko malého města Waco v texaské pustině dojde k jednomu z největších masakrů v novodobé americké historii, kde na jedné straně stála samotná vláda Spojených států a na straně druhé náboženská sekta připravená bránit své hodnoty. Seriál mapuje tuto tragickou skutečnou událost i to, co jí předcházelo, v šestidílném provedení plném napětí a dramatu do poslední chvíle. (vyfuk)

(více)

Diskuze

fantassia

fantassia (hodnocení, recenze)

hippie2222

On nebyl hajzl, byl to chudák, který věřil vlastním bludům, ale mistrně dokázal manipulovat se slaboduchýma, přivlastnil si jejich manželky sám je obhospodařoval a ostatním to zakázal :-) nezůstávali tam dobrovolně,mnozí by rádi odešli, to on rozhodoval a manipuloval, věděl jak na ně, na druhou stranu ti, co tam na ně vlítli násilím  nejsou o nic lepší....prostě film " vo magora nezakopneš"

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Aha, tím myslíš tu jednu zbouchnutou náctku, jo? Ano, nejni to pěkný. A proto je potřeba vyvraždit všechny na tý farmě, to bude ten pravej důvod, kterej to celý vobhajuje a vomlouvá... Tak ty máš dost, mudrlante.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Jo, tak jsem si tu přečetl ty sračky vo tom, jakej byl Koresh hajzl... Tak to ani hovno! Koresh měl vizi a ti jeho soudruzi tam s ním byli dobrovolně. Nikdo jako Koresh nenutí nikoho ze zdejších komentátorů, aby s ním sdíleli jeho život a jeho hodnoty. Máte naprostou svobodu o něm říkat, že je blázen, manipulátor a cokoli dalšího. Narozdíl od jinejch skutečnejch sekt, tyhle lidi se na to mohli kdykoli vysrat a jít domů. Neudělali to a měli svůj důvod. Tolik o svobodě.

Ale tenhle film byl především o brutálním zneužití síly a moci ze strany FBI, čili vlády USA. To nebyly jen pochybení jednotlivců, to byly přímo krystalický vady celýho systému ("Je jich 5000 na jednoho policajta, takový přesile čelíme." ) Důležitá věta = občané USA jsou naši protivníci, se kterejma jsme ve válce, je nás málo a tak musíme ukázat zuby, aby si mysleli, že jsme silnější, než ve skutečnosti jsme, a aby se nás báli.

Podotýkám, že mám rád USA, nesnáším bolševiky, pohrdám Putinem a jeho vazalama stejně, jako se mi hnusí čínská společnost jdoucí přes mrtvoly všude, kde je třeba, to aby mě snad někdo špatně nepochopil a nehodil do pytle s běžným českým "antiami". Ale tohle bylo svinstvo par excellence a bude mi z toho ještě hodně dlouho šoufl. Já to tenkrát zažil v přímým přenosu, byl jsem na stáži v Cardiffu a každej večer jsme to sledovali s mou bytnou ve zprávách, samozřejmě zcela jednostrannejch, kde nejfrekventovanějším výrazem byl "the madman Koresh". Jenože šílená je vláda, která pro nic za nic zabije ženy a děti, který nikomu nic neudělaly a ani udělat nechtěly. NASRAT!

na příspěvěk reagoval fantassia

Lokutus

Lokutus (hodnocení, recenze)

Docela by mě zajímalo co  za trotla tohle už hodnotí... to jako na základě traileru nebo čeho??!

na příspěvěk reagoval martin1991

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Je to dokonca niekolkodielna miniseria. Trailer vyzera zaujimavo.

Ty sa tam podobas na Taylora Kitscha, nie? :))

Reklama

Reklama