Reklama

Reklama

Alex a spol: Jak dospět navzdory rodičům

  • Itálie Come diventare grandi nonostante i genitori (více)
Trailer
Itálie, 2016, 90 min

Režie:

Luca Lucini

Scénář:

Gennaro Nunziante

Hrají:

Giovanna Mezzogiorno, Margherita Buy, Matthew Modine, Leonardo Cecchi, Eleonora Gaggero, Saul Nanni, Federico Russo, Beatrice Vendramin, Sergio Albelli (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Celovečerní film vycházející z populárního seriálu Alex a spol. Alex a jeho přátelé se přihlásí do soutěže kapel svým rodičům navzdory. Tváří v tvář nemožnému získají překvapivé zkušenosti. (Disney Channel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Ozzinka 

všechny recenze uživatele

Je krátký 90minutový film, od disney. Filmu jsem moc nevěřila a počítala jsme, že to bude klasická teen story a nepletla jsem se. Ale na rozdíl od ostatních disney projektů mě tenhle zaujal. Postavy jsou hrozně příjemné rychle jsem si na ně zviklá. Nebudu lhát, jsou to dost klišé postavy hozené do situace kdy jim okolí nepřeje v tom, co dělají a che jim v tom zakázat a na mě to funguje. Nevím proč, ale je to tak. Takže za mě postavy velice dobré a herci v nich mi velmi sedli. Samotný příběh je velké klišé, ale jeho zpracování je výborné a ani jednou se mi nestalo, že bych se u filmu vysloveně nudila. Bylo zde pár slabých chvílí, ale ty rychle vystřídali zajímavější, a to se mi líbilo. Samotná kamera je krásná a vyhovovala mi. Možná bych při pár scénách něco asi vzala trochu jinak, ale to je asi jen můj názor. A efekty…jsou dětinské, ale k tomuhle filmu se to hodí. Tím že efekty jsou jen jako do videoklipu a měli je dělat jen postavy ve filmu, byli výborné. Pro mě velkým tahounem filmu byla právě hudba. Písně z filmu si do teďka hrozně ráda pouštím a vždy ve mně vyvolají správné emoce, jak tvůrci zamýšleli. Takže doporučuji shlédnout nebo di pustit aspoň písničky. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Je to příjemná puberťácká "komedie". Člověk sice ví už na začátku jak to dopadne, ale to nebrání tomu, aby si odnesl z celého snímku příjemný pocit. Navíc nečekané závěrečné odhalení paní ředitelky je super. ()

Reklama

hussky 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie/film mile překvapila. V souhrnu má docela nečekané vysvětlení na samotném konci, proč se věci děly, tak jak děly... Za zajímavý nápad a zdařilé provedení 4 hvězdy :-) ()

JosefIII 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl na Disney Channel ukázky na tento film tak jsem se domníval že to bude přetažené za vlasy (až moc romantické a dramatické) ale naštěstí jsem se mýlil a film hodnotím velmi pozitivně. Film o mladé teen mládeži co se na vzdory rodičů snaží být slavnými je skvělý nápad a pobízí to mladou generaci k tomu aby si šli za svými sny a byli šťastnými. Ukazuje i to že každý může být slavný bez rozdílů. Děkuji za tento film. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama