Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daisy je typická americká holka od vedle, hladovějící po pravé lásce a s chutí vraždit. Jednoho dne potká Daisy muže svých snů, aby záhy zjistila, že jeho vlastní touha zabíjet z ní možná udělá jeho příští oběť. (TheDon)

Recenze (6)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podle mě se Bret Roberts snaží až trochu moc a jeho postava mi nesedla, což byl celkem problém, když je na scéně většinu stopáže filmu. Záměr nebyl špatný, natočit béčko, které bude brutální, krvavé a úchylné, trochu i fetišistické. A celkem se to i povedlo, ale v tomhle případě to bylo způsobem, který mi ani trochu nesedl a sledování filmu jsem si spíše jen protrpěl. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná úchylárna. Sedlo mi to. John Doe je neuvěřitelnej satan, zazpívá, ojede a zabije (nejlíp nějakou hodně tetovanou bitch) a pak jí klidně zazpívá zase .Daisy je zase paranoidní psychotička, která ráda loví lidi a pak je s bráchou naporcujou. V půlce tomu trochu dochází dech, ale fakt jen na chvilku. Bavilo mě to a nutno říct, že skoro všechny songy který ve filmu zazněly si napsal "John Doe" sám. Takže v popisku chybí ještě muzikál. 65% ()

gazogazo 

všechny recenze uživatele

(+) zabavny komedii lehce postizeny ”horror” , v klidu koukatelny , s perfektnimi tak prvnimi a poslednimi 20 min .+ midget. + exprese (-) dost to ztrati za pulkou koule, nastesti jen na chvili ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Hooodně zajímavý film.. Na jednu stranu mě opravdu bavil, na druhou stranu mě docela nudil, ale i tak se člověku nechtělo přestat koukat, kvůli potřebě vědět, jak to celé dopadne. Nutno říct, že to zde celé táhnou super postavy a super herci, kdy jim každou větu žerete a i přes jejich od začátku zjevné psychózy a zajímavý styl života, s nimi dokážete svým způsobem sympatizovat. Což je zatracené těžké dosáhnout. Takže v shrnutí, je to celkem fajn a navíc ty písně provázející celý film, tomu opravdu dodávají na atmosféře. :D ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela nudná prasárna. Byla tam krev, nějaká ta jebačka, velice slušná hudba, ale jinak žádná sláva - béčkový snímek, který neurazí, ale ničím bohužel ani nepřekvapí... ()

Reklama

Reklama