Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emma Fieldingová se svým týmem studentů provádí vykopávky historické osady. Řídí se starou mapou a nálezy nasvědčují tomu, že je na správném místě. Místní však s kopáním nesouhlasí. Když je druhý den jeden z nich nalezen mrtvý, podezřelou se stává i Emma. Nezbývá jí než své jméno očistit... (TV Prima)

Recenze (3)

Fox85 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem jeden díl z dalšího krimi seriálu z produkce Halmarku a dostalo se mi přesně to, co jsem od toho očekával ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Možná se dalo něco z příběhu vykřesat kdyby byl vtipnější a napinavější. Bohužel hlavní představitelka je pouze pinup lákado, než herečka. Sympatická, hezká, nic víc - ano, úsměv ...ten herectví nenahradí. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Série románů Dany Cameron Emma Fielding Archaeology Mysteries zatím čítá šest knih: Site Unseen (2002), Grave Consequences (2002), Past Malice (2003), A Fugitive Truth (2004), More Bitter Than Death (2005) a Ashes and Bones (2006). Do češtiny přeloženy nebyly. (NinadeL)

Reklama

Reklama