Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby zachránila nefungující vztah se svým dospívajícím synem, rozhodne se rozvedená matka Dana jet s ním kempovat. Brzo po příjezdu se ale dostane do konfliktu s pohledným sousedem Stevem. Ovšem co se škádlívá, to se rádo mívá… (TV Prima)

Recenze (3)

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Tak toto je pre mňa vyšší level hallmarkáčskej tvorby. Danica McKellar naozaj vyštudovala matiku a miluje ju – takže sa s hlavnou hrdinkou veľmi oduševnelo a easily identifikuje. Evidentne sa tým scenárista nechal inšpirovať. Decká majú dosť reálne problémy a sú sympatické vo svojej milej puberťáckej neohrabanosti. A ešte jedna vec, ktorou je tento filmík výnimočný a pre mňa zvlášť príťažlivý: prostredie kempu, predjarné obdobie v krásnej prírode – to je jedinečný background vzhľadom na ostatné rodinné snímky tohto typu. Súčasťou deja je aj lezenie, lanové dráhy, geo-caching a kone – fakt sa nemám na čo sťažovať. No a dramaturgicky je tu pekne vykreslená cesta zmeny, ktorú musia hlavní hrdinovia prejsť, aby napokon mohli skončiť v objatí. S primeranou sentimentalitou, ktorá tomu samozrejme patrí. P.S. Pri storke s medveďom som si povedala: „Tento filmík budem milovať!“ :-D ()

wopi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak amatérské výkony před kamerou se hned tak nevidí. Chvílemi jsem myslel, že je to parodie. Není. Vlastně je, ale nechtěná. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 2/10. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama