Reklama

Reklama

VOD (1)

Členky ženského volejbalového týmu uvíznou v lesích plných zvrhlých lovců a absolvují nejnebezpečnější zápas svého života. (Netflix)

Recenze (38)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka. Nic víc bych za tím nehledal. Trapné dialogy volejbalistek se dají přežít i díky poměrně krátký stopáži. Občas film překvapí nějakou vtipnější scénou ( moc jich není ), sem tam se nakoukne i nějaký gore ( moc toho taky není ) a parta vidláků je taky celkem fajn. Slabší 3 hvězdy. Na jedno podívání dostačující zábava. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Podarená Hixploitation komédia, v ktorej na ženský volejbalový tím po víťazstve v turnaji nečakajú bujaré oslavy, ale vidláci v lesoch, ktorí si chcú na nich pochutnať. Už od prvých minút je jasné, že sa tento film nebude brať vôbec vážne a práve preto si ma získal. Prekvapivo príde aj na slušnú porciu gore, niektoré scény človeku utkvú v pamäti a vďaka krátkej stopáži je to ideálna záležitosť na víkend. Logiku tu hladať netreba, pretože o to sa tvorcovia ani nesnažili. Tento štýl humoru nie je pre každého, ale komu by sa páčil, môže skúsiť taktiež francúzsky Goal of the Dead z 2014, v ktorom namiesto redneckov úradujú zase zombíci a s týmto kúskom majú k sebe dejovo aj štýlovo velmi blízko. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem od sousedky láhev vína, pizza byla na cestě a tak jsem hledal na netflixu adekvatní film a našel tenhle bonbónek. No jedním slovem nádhera. Volejbalový holky v kratesech proti uchylům, můžu chtít víc ? Ne ! Hlavy lítaj vzduchem, záběrů na ženský prdelky kolik je libo, spousty klíčových scén a dialogů, i když třeba osud minipsa co se zahryzne trenérovi do koulí určitě ochránce zvířat nepotěší, ale ten černej lak filmu prostě extremně sluší. Ježisku já jsem spokojenej, od teď beru jen volejbalový holky . ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Francouzsko – belgická spolupráce sebou přinesla dosti prazvláštní podívanou, která zcela pochopitelně rozpoutala vlnu rozporuplných ohlasů na kvalitu toho filmu. Jde skutečně o poctu starým slasherům říznutou sebeparodií, hromadou černého humoru a ujetých až bizarních situací, nebo jen snůšku céčkové zábavy a triků, ledabyle nahodilých brutálních scén a několika pohledných dívek, které zaujmou hlavně svým kroutícím se zadkem a tvářičkou, než hereckým výkonem? No já to vidím, že si tvůrci vzali od všeho trochu a dokázali to poměrně slušně namixovat. Některé děvčata byla zatraceně sexy (hlavně tedy mrška Manon Azem), ale ani ostatní si nevedly zas až tak špatně. Jasně, spousta situací tu byla značně přemrštěných a hlavně jim pomohl fakt, že jejich protivníci byli vážně vylízané buranské paka (s obzvláště nechutnými choutkami a chováním), ale černé komedie jsou tu hlavně od toho, aby pobavili svou naivitou, bizarností, ujetostí a vtipem a to se myslím podařilo. Já se u sledování rozhodně nenudil a místy se i neskutečně bavil. To že tu cákala digitální krev na všechny strany, mi kupodivu tentokrát nevadilo a navíc ani samotná stopáž nebyla nikterak přepálená. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se těšil na zábavnou lesní slasher jízdu podobnou starým peckám no a dostal jsem šíleně nesympatické volejbalistky a nezábavnou sektu vidláků. Nakonec musím prostě dát špatné hodnocení protože mě to opravdu nebavilo a ani ty holky nebyly vlastně vůbec pěkné. Nezachránilo to ani to krásně červené gore takže nakonec jen zklamání a 1 hvězda. 25% ---2/10 IMDb ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama