Reklama

Reklama

Justice League: Gods and Monsters Chronicles

(seriál)

Obsahy(1)

Epizody 1. série:
1. Twisted
2. Bomb
3. Big

2. série bude pokračovat v roce 2016. (NinadeL)

Recenze (11)

Shakers 

všechny recenze uživatele

1. séria - 80%. Prvý diel Batman, druhý Superman, tretí Woder Woman. Za tých šest minút sa každý ukáže v tom najlepšom svetle (Batman samozrejme v tme) a zároveň každý predvedie niečo zo svojich schopností. Za šesť minút to nestíhne nudit, celkom fajn zábava. Poslúži aj ako podklad pre video film Justice League: Gods and Monsters. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tři krátké filmy, které předcházejí filmu Justice League Gods and Monsters, nám představují tři hlavní postavy této alternativní Justice League. Nejlepší jsou kraťasy s Batmanem a Supermanem. Wonder Woman se dočkala trochu slabších pěti minut. Vše je pěkně temné a docela brutální a krvavé. Těším se na druhou sérii, kde už snad všechny epizody budou mít plnohodnotnou délku 20 minut. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nuž teda riadna reimaginácia. Asi bolo fakt potrebné najprv naservírovať tieto kraťasy, než rovno pustiť divákov do ľadovej vody. Vcelku fajn, len škoda, že je to také krátke a jedná sa viac menej o jednohubky. Supermanov príbeh je najslabší, Batmanov dýcha hororovou atmosférou (Harley Queen je bohovská!) a záverečná Wonder Woman je štandard s fajn doberacími dialógmi Steve/Diana a vtipným koncom. A teraz chcem celovečerný film! ()

Khanemis 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý sled kraťasů ukazující (v této chvíli, kdy jsou vydané jen tři epizody) klasickou hlavní trojici Justice League z poměrně hodně odlišné perspektivy a v alternativním světě. Komiksově příliš neznalý divák může být z toho poněkud rozhozený. Každého z nich totiž představuje někdo jiný - Supermanem je Zodův syn vychovaný emigranty, jako Batman vystupuje upíří verze doktora Langstroma (známého jako záporák Man-Bat) a Wonder Woman nahradila Bekka z New Genesis (sesterská planeta Darkseidovy Apokalips). Právě její příběh se mi zdál z dané trojice nejslabší. Až příliš odlehčený, plný otřepaných hlášek a z mého pohledu nepříliš povedeného humoru. Batmanův příběh naopak dobře vsadil na typicky temnou a zvrácenou atmosféru, která v tomto případě zacházela ještě o notný kus dále než bývá, alespoň v animácích, zvykem. Nejlepší byl dle mého názoru ale příběh Supermanův, jehož práce s atmosférou je výborná a závěr nečekaně emotivní. Formální stránce samotné není co vytknout, jde o tradiční vysoký standard DC animáků. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

3/3 Potřebuju ke štěstí víc, než další akci, ve které Wonder Woman porazí Gigantu a na konci si to rozdá se Stevem Trevorem? Ve světě DC je tohle strop. A radost. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama