Reklama

Reklama

Lego: Liga spravedlivých vs Legie zkázy

  • USA Lego DC Comics Super Heroes: Justice League: Attack of the Legion of Doom!
Trailer

Na bezpečnost v Metropolisu dohlíží nedávno založená Liga spravedlivých! Zločin je na ústupu a to dělá geniálnímu ničemovi Lexi Luthorovi vrásky. Využije proto Černou Mantu, Sinestra a bandu nelítostných žoldáků a stvoří svoji vlastní armádu - Legii zkázy. S mimořádně vybavenou teroristickou jednotkou se Lex chystá zaútočit na přísně tajnou Oblast 52. Dosáhne nakonec vítězství? Spusťte poplach a připravte se, že budou kostky létat, až Superman, Batman, Wonder Woman a ostatní členové Ligy spravedlivých vyrazí do boje proti největším super padouchům na světě - ve zbrusu novém originálním filmu z produkce LEGO® a DC Comics. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

kaylin 

všechny recenze uživatele

DC by se mělo vykašlat na to, aby točilo klasické animáky a všechny svoje superhrdinské filmy, které jsou na video, by měli natáčet jako LEGO snímky, protože ty jediné jsou skutečně zábavné, neskutečně vtipné, a i když mají jednoduché příběhy, jsou správně ujeté, dělají si ze sebe srandu a mají skvělé postavy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ďalší vtipný Lego nášup. Občas sa cítim blbo, že kukám na lego animáky a to mi už pät dávno nieje, ale nemôžem inak kedže je to neskutočná sranda naložená hlaškami viac ako váš nachos v kine. Spomenul som to, že Batman je zas najlepší ? 80% - 4* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby za predaj Blu-ray v USA $539,706 //počet predaných kusov 30,721Tržby za predaj DVD v USA $1,011,471 //počet predaných kusov 71,067║ ďalší podarený LEGO úlet, lego postavičky majú šmrnc, ide im karta lepšie než aktuálnym animovaným počinom z dielne DC Comics /80%/ ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Nemuzu skryvat svou nechut k tomu, jak se DC snazi posledni dobu zavdecit mladsim divakum. At uz jsou to "Batman Unlimited" animaky nebo tahle LEGO serie, na vsem je znat, jak je to cileno na deti. Zadna brutalita, ale spousta barvicek a fyzickeho humoru (pady na drzku, uklouznuti apod.). Nastesti tento snimek je o neco lepsi nez predchozi "Liga spravedlivych vs Bizarro" (2015), na ktery primo navazuje. Tentokrat vse ridi Luthor, ktery se sprahne s tim nejvetsim padouchem DC vesmiru - Darkseidem, a da dohromady "Legion of Doom". [Podobne uskupeni uz DC predvedlo v animaku "Justice League: Doom" (2012) - tam ho ale vedl Vandal Savage] I kdyz styl humoru tohoto LEGO snimku z vetsi casti stale zustava ve fyzicke rovine a hlasky nejsou nic moc, scenar se zde opravdu povedl. Pribeh sikovne zapojuje Cyborga, ktery je pro me asi nejzbytecnejsi postavou Ligy. Zajimavym zjistenim pro me je (z wikipedie:), ze se pry objevil uz v r. 1980. Kazdopadne do povedomi se vice dostal az v r. 2011, kdy ho v ramci New52 restartu zaradili prave do JL. Je to takovy elektronicky posuk a ve filmech DC reflektuje jeho "mladost" tim, ze je obcas docela trapny. Zde mu konecne pridelili zajimavou ulohu na celem reseni pribehu. A k tomu hezky pridali staronoveho Martian Manhuntera. Jak rikam, scenaristum se story povedla a vpohode by mohla byt natocena "normalne", ne jako LEGO pribeh. Ale s tim uz nic nenadelame. Na konci je kazdopadne dotacka s Brainiacem (dalsi postava, kterou moc nemusim - dalsi elektronicky magor), takze jak vidno tato LEGO manie jeste nekonci... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama