Reklama

Reklama

Léto k nepřežití: O deset let později

(seriál)
  • USA Wet Hot American Summer: 10 Years Later
Trailer
USA, 2017, 3 h 38 min (Minutáž: 24–31 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Deset let po divokém létě jako vedoucí na táboře se parta dává zase dohromady a je z toho víkend plný utužování i navazování vztahů a dobrodružství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

novoten 

všechny recenze uživatele

Kouzlo nového nebo znovuobjeveného je pryč. Vrací se sice slušná řádka starých známých a vzhledem k jejich napěchovaným diářům nechápu, jak se Paul Rudd nebo Elizabeth Banks utrhli k tomu si zase trochu zablbnout, ale jsem za ně hrozně rád. Na spokojenost to ale ani přesto nestačí, jelikož ty nejvděčnější postavičky (pro mě Gene a Eric, protože Meloni a Pine se pro podobné nesmysly odříkávané s kamennou tváří narodili) mají prostoru zbytečně málo a děj se zaměřuje na to horší. Přednost proto nesmyslně dostávají třeba Donna a Yaron, kteří mě k smrti unavovali už minule, překvapivě dobře dopointovaná, ale přespříliš natažená linka s chůvou a zejména pak ústřední prezidentská maškaráda. Showalter a Black si svoje dvojrole užívají každou vteřinou, ale ona nutnost věšet tábornické gagy na nějaký prapodivný dlouhodobý dějový cedník se tentokrát míjí účinkem. Dojmy tak zbytečně hořknou a na rozdíl od prequelu tak tentokrát nemám pocit, že bych se do Firewoodu ještě někdy potřeboval vrátit. Tady je už totiž vyčerpáno. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Druhá série aneb setkání po deseti letech bohužel nefunguje tak dobře, jako se to povedlo minule. Pořád se dá s klidným svědomím prohlásit, že absurdita, ujetost, přehnanost a trapnost nezná mezí, ale tentokrát už to prostě tolik nefunguje. Bylo skvělé vidět, že se skoro všichni do kempu vrátí a překvapilo mě, že pouze jeden herec se kvůli nabitému diáři nezúčastnil. Kdy na to našel čas třeba Paul Rudd? Upřímně mě nejvíc bavila plechovka zeleniny s hlasem Archera, k té bych přidal postavy Genea a Erica a dal jim vlastní seriál. Ten by mě nejspíš bavil mnohem víc než podivná trojka nebo přemíra prezidentů. Jsem přesvědčen, že tímhle to pro kemp Firewood končí, i když tam padnul návrh na setkání po dvaceti letech. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Další seriálové pokračování kultovního filmu jde ve šlépějích svých předchůdců a nabízí netradiční a ujetý humor, který je kvalitativně velmi nevyrovnaný a neustále balancuje na tenké hranici s trapností a i když poměrně často dojde až k té trapnosti, odvaha a šílenost tvůrců je natolik sympatická, že i tyto slabší momenty přebije a i díky spoustě povedených momentů zprostředkovaných výbornými herci jde o velmi dobrou zábavu, která ale nesedne každému. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Třetí a zároveň i poslední (snad ne navždy!) díl této šílené taškařice, která splácala tolik žánrů, klišé a kvalit dohromady, že ji nelze potají nemilovat. Původní film nepřekonán, avšak absurdně pojatý (druhý!) sequel s ještě absurdnějším vyvrcholením mi prostě sednul a tahle partička mi bude chybět. Otevíračky jsou stále top a song o přátelství by měl být novou hymnou! Jo a klobouk dolů za ty camea! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Táborníci z kempu Firewood potřetí a opět s grácií. Nezlobil bych se, kdyby se parta kolem Waina a Showaltera scházela pravidelně až do důchodu. Absence Bradleyho Coopera sice zamrzí, ale tak už to holt chodí - ne všichni se na srazy po letech mohou dostavit. Případně si nechají udělat plastiku... ()

Galerie (99)

Reklama

Reklama