Reklama

Reklama

Zygota

  • Kanada Zygote (více)
Horor / Krátkometrážní / Sci-Fi
Kanada, 2017, 23 min

Obsahy(1)

Důlní komplex hluboko v Arktidě se stane dějištěm souboje dvou posledních přeživších s agresivní „neznámou“ formou života, která doslova vstřebává informace z mrtvých těl svých obětí. Jejich šance na přežití jsou minimální, přesto nehodlají svou kůži prodat lacino a bez boje… (SOLOM.)

Recenze (91)

Bbulli042 

všechny recenze uživatele

Viac sa mi páčil Firebase. Taký Metal Gear. No toto bolo tiež veľmi vydarené. Nemyslím si, že by bolo dobré nechať ho režírovať Aliena. Vďaka tomu, že nový Alien mal vzniknúť pod jeho záštitou a Scott to odmietol, vynahradil si to týmto zaujímavým nápadom. V tomto alien sci-fi horror stand alone žánri nie je veľa predstaviteľov. Od The Thing od Carpentera, Alien od Scotta, Event Horizon od Andersona, Pandorum od Alvarta po Dead Space od Visceral Games ma nič zaujímavejšie nenapadá. Ešte novinka Life je celkom dôstojným prívržencom. Niektoré majú pokračovanie, niektoré nie. Čo je škoda. Aliena nech Ridley dokončí podľa svojho gusta. Mne sa páčil aj Prometheus a aj Covenant. Som zvedavý na záverečný diel...keď to ešte stihne. A toto tu by si zaslúžilo svoje vlastné univerzum. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Další skvělý sci-fi krátkometrážní snímek z dílen Oats Studios, avšak tentokráte vsázející na komornější a hororovější atmosféru, která místy s nostalgickou notou připomene Scottova "Aliena". S každým dalším takovým počinem čím dál tím více doufám, že tohle jednou spatří velké plátno. PS: Doufám, že nejsem jediný, komu při prvním záběru na monstrum spadla "huba" až na zem! (VideaČesky.cz) ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Atmosféra, zpracování, triky, originalita....naprosto parádní. Nemůžu se dočkat dalšího kraťasu pokud nějaký bude. Pokud ne, už ať je tu Volume 2. A jako vždy parádně vymyšlené i detaily. Nejvíc mě dostalo jak monstrum muselo používat některé ze svých rukou, aby si drželo příliš těžkou a dlouhou "hlavu". ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ak nerátame hovadinku God Serengeti, tak toto je prvý "sľubokraťas" z Blomkampovej experimentálnej série ktorý v celovečernej podobe vidieť nemusím. Jednoducho preto že v tom nevidím potenciál na nič než to pobehovanie chodbami nejakej zasneženej základne s príšerou za chrbtom. Monštrum z desiatok rúk nôh a očí vyzerá dobre, ale aj tak len robí uáááá-uáááá a donekonečna sa sápe po utekajúcej Dakote, ktorá je mimochodom značne nepresvedčivá. Asi mala na celú záležitosť rovnaký názor ako ja. Treba povedať že natočené je to solídne a efekty ako to u Neilla býva stále parádne, len v tom už nie je nič o čo sa oprieť. Škoda, poďme ďalej. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Proč Neill už netočí celovečeráky. Proč mu zatrhli jeho verzi Vetřelce. Tyhle otázky si budete při sledování tohoto kraťasu klást neustále. I na minimální ploše, neustále dokazuje, že má neuvěřitelný talent a Vetřelec 5 by v jeho podání byla podobná bomba jako ve své době Cameronovi Vetřelci. Odvážné tvrzení, ale já to tak po zhlédnutí Zygote cítím. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama