Reklama

Reklama

Tenkrát v Hollywoodu

  • USA Once Upon a Time in Hollywood (více)
Trailer 3
USA / Velká Británie / Čína, 2019, 161 min

Scénář:

Quentin Tarantino

Hrají:

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V devátém filmu kultovního režiséra Quentina Tarantina se televizní herec (Leonardo DiCaprio) a jeho dlouholetý kaskadér (Brad Pitt) rozhodnou prosadit se u filmu na konci zlaté éry Hollywoodu - v roce 1969 v Los Angeles. (Falcon)

Recenze (1 760)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Silnější v maličkostech, v naprosto dokonalých detailech, než vcelku. Ale to je jen konstatování, rozhodně ne výtka. Pro mě možná nejlepší Tarantino, co jsem viděl, ale to je možná jen mé nadšené, druhé já, těsně po odchodu z kina. DiCaprio s Pittem boží, soundtrack ještě lepší a konec, tak ten už nemá vůbec chybu. A kdyby jste si čirou náhodou v první hodince na pár minut zrdřímli, vůbec nic se neděje. O to hlavní totiž nepřijdete a pokud by Vám to hodně vadilo, můžete jít klidně znovu. Tak jako já. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Stačí jedna párty u bazénu na seznámení s Polanskim, ale mně jedna párty u bazénu nestačí na vyžehlení předchozích dvou hodin. Protože jsem zkrátka nepobral ty bezpochyby tuny popkulturních i showbyznys narážek a nejsem omámen šedesátkovym Hollywoodem jako většina, jak hodnocení napovídá. Pro fajnšmekry a Tarantina je to asi vizuální nostalgická orgie, pro nás smrtelníky unylá těžkopádnost, kterou táhne tandem Dicaprio Pitt. 50 % ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Jednoduše nádhera. Celý film se mi na tváři střídal blažený úsměv se slzami v očích. Skoro tříhodinová oslava filmu a toho, co Hollywood představuje. Cliff prohánějící se Hollywood Hills, neony, spílání nad zašlou slávou a nezadržitelně se blížícími 70s, pocta životu Sharon Tate. Připadala jsem si, jako bych se plátnem propadala do roku 1969, všechno dokonale ožilo. Brada Pitta jsem nikdy neviděla hrát s takovým gustem a nonšalancí. To on táhne celý film stejně jako Cliff životem táhne Ricka. Margot je éterická, Leo je k popukání. Finále filmu je až neuvěřitelné. Roky jsem neviděla kino tak hulákat a z plna hrdla se smát. Ostatně roky jsem neviděla kino tak plné na film, co neni sequel, prequel nebo spin off. Tarantino je génius a tento film je jeho nejosobnější a nejvřelejší pocta filmu. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Chápu, že Tarantino chtěl ukázat dobu Hollywoodu koncem 70 let, ale jen proto, že to natočil Tarantino se z toho neposeru. Film je absolutně o ničem a nebýt posledních 20 minut a Brada Pitta, tak si to nezaslouží ani 2 hvězdy. Kdyby se film nesl v duchu posledních 20 minut, tak by to sklidilo určitě větší úspěch. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nevedel jsem, do ceho jdu a neznal konotace spojene s nametem a dejem filmu. U Tarantina se bojim jakkoli naznacit obsah filmu nebo poukazat na pasaz, protoze to u nej neni daleko spoileru. To, co u nej neskutecne obdivuji, je jeho schopnost vtahnout divaka pomoci zanru ci trendu, nechat dychat na me co nejvice nenucene autentickou atmosferu, smysl pro detail, hrani si s textem postav, nadsazku, drze vtipy (tady vzhledem k dobe nataceni misty hodne), podtext a tu ikonickou brutalitu. Je tu melancholie i humor jako prase. Mam slabost pro retro atmosferu a i kdyz nebudu predstirat, ze se v tech 50-60s zanrech orientuju, uzil jsem si to maximalne. Valka ve Vietnamu (zde v radiu) je pro tu eru povinnosti, metadrama pomoci kinematografie nebo jen deni ve studiu nepotrebuje nijak slozity pribeh jako celek. Ten Leo do tech starych filmovych materialu zapadl celkem dobre. Kurna, provokace Bruce Leeho! Dale Steve McQueen, obrazy Laurela a Hardyho a Marx Brothers... nijak spatna cover verze California Dreamin’ od The Mamas & The Papas... a ty tropey v pozadi proste super. Samozrejme psychologie u DiCapria vyborna, pro Pitta reknu jen, ze palce nahoru. Robbie jako Sharon Tate (zavrazdena zena Polanskeho) ... no, neni moc co rict, ale pro srovnani s ostatnimi liniemi dava filmu vic, nez se muze zdat. Masonova “rodina” jsou mozna az prilis velci sasci tady, aby je obycejny laik rozpoznal nebo bral aspon trochu vazne, i kdyz Tarantina pro tohle chapu. Zabavy opravdu mnoho, na konci se mistr utrhne ze retezu a v konotaci se skutecnym pribehem vlastne dost uspokojujici. Lepsi nez Django i Hateful 8 na tisice mil daleko. Docela bych si pral, aby takhle Quentin pokracoval, pokud na to ma nervy. Btw je tu mezititulkova scena, takze i kdyz v kine rozsviti drive, nedejte na to. P.S. Tak verze písničky California Dreamin’ je od Josého Feliciana z roku 1968, jenž je jen o 3 roky mladší než rychlejší a slavnější originál od The Mamas & The Papas. Najdete snadno na YouTube. P.S.S. Ta aféra s Brucem Lee je trochu moc, dá se v dnešní době pochopit, ale jak to, že věta “Don’t Cry in Front of Mexicans” se rychle stala kultovní hláškou a u zastánců etnik potom ticho po pěšině, Trump netrump? ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Panebože! Čo to bolo? O mne sa ani náhodou nedá povedať, že som fanúšik Tarantinových filmov. Oba Killbilly a Pulp som si síce pochvaľoval, ale okrem nich samý priemer a rozpaky. Veľké rozpaky. V tomto filme to asi vyvrcholilo. Dve a pol hodiny nudy pri nezáživnom kecaní a na konci snaha zvrátiť dovtedajší dojem jednou scénou. Nuž, podľa mňa sa to vôbec nepodarilo. A je mi, ako obvykle, úplne jedno, že okolo mňa je to ako hviezdna obloha na mieste bez svetelného smogu. Asi si poriadne rozmyslím, či budem v budúcnosti zvedavý na nejaký ďalší Tarantinov film. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se, shodou náhod, dokopal a podíval na údajně další majstrštrejch Kventina. Tedy, jako milovník westernů jsem zvyklý čumět půl hodiny na prázdnou ulici, houpající se vývěsku a upoceného chlapa, co žvýká stéblo trávy, ale tady se to táhlo až podezřele jako smrad a dokumentární vsuvky působily spíš otravně. Z mírného dřímotu mne vytrhly až poslední minuty, které můj verdikt vylepšily. Nebylo to přímo na hovno, ale dost mne to sralo. Chápu, že po několika sumárních filmech, co se tu dřív objevily, si chtěl i Tarantino zavzpomínat a vzdát hold, ale považovat to za něco nadstandardního je jako považovat psa, který vám ojíždí nohu, za prvotřídního čističe bot. Tedy upocené tři hvězdy a spíše průměr. 55% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Konečne som si dobehol svoje resty a povieme si niečo o "Once Upon A Time In Hollywood". Myslím si, že to bude treba povedať. tomu, že som si sledovanie filmu užil, nemôžem povedať, že by film nezápasil s určitými problémami. O tom si niečo povieme. V prvom rade je potrebné akceptovať určité veci. Máme tu skutočné postavy, no nedočkajú sa svojho skutočného osudu. A miesto toho sa to všetko trošku prevráti. A možno sa dívame na Tarantinov film, ktorý by nám chcel povedať príbeh týchto hrdinov podľa toho, ako by si prial aby sa to stalo. A aby sme mohli hrdinom fandiť namiesto toho, aby ste čakali, kedy ich konečne Mansonovci zabijú. Myslím si, že je to potrebné povedať. Lebo ak čakáte, že vám film ukáže vraždu Sharon Tate a jej priateľov, tak toho sa tu v realite nedočkáme. Dokonca vrahovia, ktorí si odpykávajú doživotné tresty v tomto filme skončia zlikvidovaní. Trošku zvláštne. No v prípade, že to akceptujete, myslím si, že film ako taký to nijako neničí. Takže históriu nechajme bokom a hodnotiť budem iba film ako taký. Ak mám byť úprimný, neviem prečo potrebujeme v tomto filme prispieť skutočnými postavami. Alebo ak chcel Tarantino prispieť kultom Masonovej rodiny, tak fajn. Ale myslím si, že Sharon Tate vôbec nemusela byť v tomto filme. To čo bolo najprv najväčšou informáciou sa nakoniec ukazuje ako scénky, ktoré tu dokopy sú len navyše. A nič toho moc nepridajú. Mohli sa z filmu všetky vyhodiť a o nič by ste dokopy neprišli. Sú to zlé scénky? Nie. Sú zaujímavé, dobre natočené a skvele sa na ne pozerá. No čo sa príbehu týka, nepridávajú toho moc. Myslím si, že ideálne by bolo, keby to bol celkovo fiktívny film s Bradom Pittom a Lenardom DiCapriom. Obaja sú totiž absolútne perfektní v tomto filme. Leonardo tu predvedie pár skutočne brilantných momentov, keď bude predstavovať zloducha Caleba. To sú perfektné scénky. Okrem toho jeho dialógy s tým malým dievčaťom sú vynikajúce. Zabudol som meno, no nevadí. Keď to uvidíte, pochopíte koho myslím. Brad Pitt je perfektný. Všetky scénky s ním ma bavia a to poriadne. Dáva tomu dobrú akciu, vie byť nebezpečný, no ten jeho absolútny pokoj je fascinujúci. Keď sa pustí do akcie, tak sa proste nebráni ničomu. A funguje to vynikajúco. Pre mňa osobne najväčší pán filmu. Vizuálne je to fascinujúce, atmosféra 60-tych rokov je dobre zacyhtená a ani raz som sa pri filme nenudil. Film utečie ako voda a neustále som bol zaujatý tým, čo sa bude diať ďalej. Možno to nie je typický film pre Tarantina. No rozhodne do neho dal poriadnu dávku atmosféry. Možno by som chcel, aby to pôsobilo viac skutočne a aby sme neboli len v hollywoodskom filme, no stále by som toto ohodnotil ako vynikajúci film, ktorý odporúčam vidieť. Verím tomu, že si ako diváci v tom niečo nájdete. Hodnotenie: A- ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Cinefilní porno, což každému nesedne.   Památným je pro mě nejen závěr, ale i zhmoždění a zesměšnění kultu zběsilé pěsti.  A když už Tarantino tak hezky a po svém vyjebal s Charlieho andílky, mohl se třá v potitulkové scéně vypořádat i se samotným užvaněným Charliem, třeba ve stylu krátkého filmu Trampoty Charlese Mansona: S kleštěma a letlampou.  Jinak jsem byl podobně spokojenej jako Sharon Tate  na svým filmu v kině. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tarantino opět nezklamal! Z jeho předchozí tvorby jsou nejpříbuznějším kusem Hanebný pancharti. Je to tentokrát přímočařejší, žádné skákání dopředu a zpátky, či dělení na kapitoly, ale o to lépe vynikne podvratné finále. Pohádkovost je už v původním názvu, takže netřeba hledat, co takhle určitě nebylo. Příběh je tentokrát dost řídký, ale bravurní herci Leonardo DiCaprio a Brad Pitt film bez zaváhání utáhnou, aniž by to začalo vadit, nebo nedejbože nudit. A závěr s Mansonovic magory je vyloženě lahůdkový. Zatím za čtyři, ale předpokládám, že moje hodnocení může časem stoupnout... ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Podle mě 2. nejlepší Tarantinův film. Na 1. místě jsou stále "Hanebný Pancharti". Je to prostě nádherný, sympatický, pohodový film, který netlačí na pilu, který je natočený a zahraný s naprostým nadšením. Herci si svoje role fakt užívají. Je tam tolik reálných témat, nad kterýma se průměrně (sebe)vzdělaný člověk usmívá, tetelí a přemýšlí, coby kdyby a jestli by to tak třeba mohlo být. Mansonova sekta je mrazivě vyobrazená a člověka, který o té aféře (která vyústila v zavraždění těhotné Tateové) trochu ví, to musí dostat. Je až s neuvěřením, že se něco takého vlastně tenkrát opravdu stalo. Že nějaké zfanatizované fetky vlezou do bejváku zazobaných slavných herců a prostě to tam noži vykydlí a rozpářou krásnou mladou těhotnou herečku... Nechápu. To je jako kdyby dnes nějaké fetky vlezly do bytu třeba A. Jolie, nebo jiné hvězdy a zabily ji... No 60. léta asi byly dost jiná, než jsou dnes... Nechvalná scéna (asi už i kultovní) s Brucem Lee a Pittem, byla parádní. Sice dotknout a urazit čínského národního hrdinu, pro některý asijský kmeny a kultury dokonce Boha, Bruce Leeho, bylo fakt o hubu (a v 60 - 70kách by právě přišel jistě v noci do bytu Tarantina čínský bojový mistr a udělil mu DIM-MOK - úder smrti), tak dneska si asi Tarantino jen zajistil doživotní života-ohrožení při návštěvě Číny a pochybuji, že tam někdy pojede. Ale jak jinak vyobrazit naprostou akční mašinu, kterou tady Brad Pitt hrál než tak, že dá na držku reálné bojové mašině, Brucemu...? 😊 Závěrečný masakr byl famózní! /95% + FILM ROKU/ ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Film může místy působit až povídkově, každý kousek filmu je svým způsobem svůj vlastní příběh, obzvláště tuto atmosféru zvýrazňují útržky scén z filmového natáčení. Film je situační, lyrický, charismaticky doprovázený skvělými dialogy, místy se člověk opravdu zasměje. A konec je pojatý trochu tak, jak bychom si to všichni přáli, aby to bylo. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Atmosféra zlatého Hollywoodu je dokonalá v každom detaile, hudobne je to perfektné, dialógy nenudia, hlášky nechýbajú a aj samotný príbeh niekde smeruje. Vidieť Ricka (to predovšetkým) a Cliffa v akcii je zážitok, Bruce (či už Lee, alebo Dern) pobaví, Sharon roztomilá. No a ten koniec parádna chuťovečka. Teším sa na ďalší Tarantinov film. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Když se řekne americká kinematografie koncem 60. let, napadnou mě okamžitě Bonnie a Clyde, Bezstarostná jízda a další filmy, které plně odstartovaly éru umělecky osobitých a často dodnes kultovních filmů tzv. Nového Hollywoodu a které rovněž pomohly plně zbourat dříve přísnou cenzuru a narušovaly tabu ohledně jistých témat či zobrazování násilí. Tarantino k mému překvapení zde vykreslil období Hollywoodu na sklonku 60. let jako dobu ryze béčkové žánrové produkce, ale připouštím, že má jako režisér právo zpracovat slavnou éru (o to víc, když jí sám zažil a má i spoustu příslušné tvorby nakoukanou) z úplně jiného pohledu. Netuším, nakolik má pravo ve vztahu k historii a obětem (mrtvým i přeživším) natočit film z moderních dějin, kde závěr tvoří jedna velká lež, zatímco divák neznalý příslušných událostí si ve filmu nemá ani možnost uvědomit totální překroucení jedné historie. Na jedné straně jsem pocítil v úplném závěru jisté dojetí, na druhé jsem se nevyhl rozpakům a za mnohem větší umění bych považoval, kdyby se Tarantino dokázal naopak úderně vypořádat s reflexí tragických událostí (aniž by nabídl skutečný teroristický masakr). Ale OK, ani tohle v mých očích ten film tak nesnižuje a posledních 20 minut řadím stále k tomu nejlepšímu. Velký problém vnímám jinde – a sice, že Tarantino si těch dlouhých 160 minut nedokáže obhájit a pravidelně film naplňuje sérií dlouhých scén (např. jízd autem) zcela bez napětí či atmosféry. Řada těch záběrů včetně neustálých detailů na chodící nohy mi zde připadala jako hodně špatná hra na art. Quentin sice nikdy nebyl režisérem mého srdce, s každým jeho filmem jsem měl jistý problém, ale přesto... něco tak pseudoartového bych od něj nečekal. Jednou za čas sice nabídne úžasnou scénu, stylový černobílý úvod mě navnadil, povídání a natáčení westernu s hrající dívenkou bylo zajímavé a scéna s krásnou Sharon, jak jede do kina na svůj film a pak se dívá na plátno, mě emocionálně dostala. Jenomže vše skvělé tu na můj vkus příliš obklopuje řádka nudné vaty ve filmu, který přes dvě třetiny rozvine minimum souvislého příběhu a prakticky neobsahuje myšlenku, která by celý nostalgický slepenec povýšilla. Překvapením je pro mě DiCaprio, kterého jsem snad nikdy neviděl hrát lépe (ač i tak nemůžu říct, že by mě nějak odrovnal), zklamáním naopak poněkud nezáživně hrající Pitt. Šedesátkový soundtrack je vesměs fajn, ale pouze ten ve spojení s množstvím odkazů na dobová akční béčka výborný film v mých očích nedělá. Jo, a Bruce Lee se během kýžené hekací scény musel asi pár minut v hrobě obracet. :o) [60%] ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jo, here we go again. Tentokrát jsem to sjel po třetí a už mám v hlavě jasno co si myslím o tomto snímku. Sjel jsem i extended cut. Na první dobrou jsem měl jiná očekávání, proto moje první reakce byla rozpačitá, po druhém shlednutí jsem dával pozor na detaily a ted po třetím, už jsem se jen a jen bavil. Co mě vedlo k tomu, že jsem přidal čtvrtou hvězdu? Kurva, ten film má tři hodiny a že bych se nudil? To tedy fakt ne. Taky mám vždy chut se na to podívat - i přes tu přechcanou stopáž, která mi u tak 90% filmů vadí - třeba takový Godfather - NIKDY KURVA VÍC. Tak tedy klady: herecké výkony, hudba, zajímavý pojem vyprávění (co taky jineho od Tarantina čekat), zábavné dialogy..atd atd.. prostě KLASICKÁ TARANTINOVKA. Zápory: tomu konci furt nemužu nějak přijít na chut, ale chápu to, je to fakt dobrý nápad, ale furt to tak nějak zpracovávám, scény s Margot Robbie působí semtam trochu zbytečně.. ale ok.. a poslední věc.. jeden menší zápor (i když né uplně zápor) a to, že ten film musím videt kurva třikrat abych to tak nějak pobral. Né, že bych to nepochopil, né že by se mi to nelíbilo, ale prostě jsem nevědel co si otom mám myslet. A takhle jsem došel k závěru, že ten film je KURVA DOBREJ, PROTOŽE A JELIKOŽ, NA TO, JAKOU TO MÁ STOPÁŽ TAK MĚ BAVÍ. TEČKA! KONEC PROCESU. DĚKUJI. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Pocta době, stylu, generaci, a Tarrantinova choutka přepisovat za každou cenu historii pobavily, líbily se. Ale, jinak je to nuda a jenom na soundtracku a obrázcích skoro tři hodiny utáhnout nejde. Měli tu Margotku aspoň svlíknout... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tarantino by mal film vo vysokých číslach, aj keby natočil film o tancujúcom hovne. Vtedy v Hollywoode nie je ničím výnimočný film, ktorý pobaví miestami a okrem posledných 30 minút tam nie je nejaká prirodzená gradácia. Super herecké výkony, to áno. Od DiCapria a Pitta som ani nič iné nečakal, len dejovo to nebolo extra atraktívne, niekedy až nudné a naťahované. Sem tam sa ale vydaria úsmevné scény, ako napríklad keď Brad Pitt zbije Bruca Leeho. Inak pôsobil na mňa film veľmi nevyvážene, celkovo divne a dokonca na Tarantina tam je aj málo krvi. Nie že by som tomu holdoval. Pochybujem, že si tento trojhodinový film ešte niekedy pozriem. ()

Ghoulman 

všechny recenze uživatele

Tarantino is fucking genius!!! Po Osmi hrozných jsem se pomalu přestával na jeho nové filmy těšit, ale tohle mě dostalo. Úžasně zábavná a ultra vtipná jízda po hollywoodských kopcích přelomu šedesátek a sedmdesátek, velkolepá pocta filmu a oslava chlapského přátelství v jednom (s brutálně šťavnatým finále). Celý tenhle film je navíc jeden obří zvednutý prostředníček namířený proti všem těm "politicky korektním" myšlenkovým proudům, jež by chtěly cenzurovat a diktovat tvůrcům co smí a nesmí dělat a co je ještě v pořádku a co za čárou. Všechna čest za odvahu a já se těším na opakované projekce. "As real as a fucking donut..." ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film Tenkrát v Hollywoodu zkrátka dokládá, jak láskyplně si lze utahovat z toho, co milujeme. Nadto ze dvou silných hereckých solitérů stvořil dvojici snů, jaká tu podle Tarantina nebyla od Redforda s Newmanem. Muzika, auta, móda, slovník v milimetrově přesných dávkách budují dokonalou náladu zlaté éry továrny na sny s její povrchností, pomíjivostí a přitom vášnivou oddaností profesi; všechno, co má Tarantino tak rád a co s ním filmoví fanoušci s potěšením sdílejí. Muzika, auta, móda, slovník v milimetrově přesných dávkách budují dokonalou náladu zlaté éry továrny na sny s její povrchností, pomíjivostí a přitom vášnivou oddaností profesi; všechno, co má Tarantino tak rád a co s ním filmoví fanoušci s potěšením sdílejí. Ostatně Tenkrát v Hollywoodu je spíše jedno velké potěšení z tisíce drobností než zážitek z klasického příběhu, přestože jej režisér nakonec vybuduje a dovede k jedinečné pointě. Režisér natočil 60. léta, kdy se muži nebáli být chlapy a ženy uplatnit svůj půvab, kdy z hereckých karavanů duněl kuřácký kašel a hvězdám v kabrioletech cuchal vítr vlasy, věnoval režisér Quentin Tarantino neskonale milé i zábavné vyznání lásky Tenkrát v Hollywoodu. Nicméně podstatu vyprávění tvoří vzácný, přitom střízlivě projevovaný vztah ústředního tandemu, jejž tvoří DiCapriův skeptický cholerik a Pittův usměvavý stoik. A to včetně jejich postojů vůči hnutí hippies, které Tarantino vesele, leč nesmlouvavě zbavuje idealistického nánosu. Donkichotský herec a jeho věrný Sancho Panza – neboť Pittův hrdina svému „pánovi“ opravdu slouží od funkce řidiče po opravu antény – navozují pocit nekonečných klukovských her.Ano, film je dlouhý, ale příjemný, líné tempo k nostalgii patří a hlavně je pořád čemu se smát, takže 162 minut uteče bez zívání. Navenek oddělené příběhy navzájem proťaly teprve v posledních minutách. ()

Související novinky

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

15.03.2023

Ačkoliv všichni pevně věří, že si režisér Quentin Tarantino (Kill Bill, Pulp Fiction) rozmyslí svůj plán na ukončení filmové kariéry se svým desátým snímkem, na jeho závěrečné rozhodnutí si budeme… (více)

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

13.01.2020

Předkrm v podání Zlatých glóbů máme za sebou, a tak přišel čas na hlavní chod. Tím budou stejně jako každý rok Oscaři, jejichž 92. ročník se bude vyhlašovat 9. února 2020 v Dolby Theatre v Los… (více)

77. Zlaté Glóby – výsledky

77. Zlaté Glóby – výsledky

06.01.2020

Kontroverzní moderátor a komik Ricky Gervais a spol. před pár hodinami rozdali v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles poslední ze Zlatých Glóbů a 77. ročník prestižních ocenění byl tak oficiálně… (více)

Reklama

Reklama