Reklama

Reklama

Tenkrát v Hollywoodu

  • USA Once Upon a Time in Hollywood (více)
Trailer 3
USA / Velká Británie / Čína, 2019, 161 min

Scénář:

Quentin Tarantino

Hrají:

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Julia Butters, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V devátém filmu kultovního režiséra Quentina Tarantina se televizní herec (Leonardo DiCaprio) a jeho dlouholetý kaskadér (Brad Pitt) rozhodnou prosadit se u filmu na konci zlaté éry Hollywoodu - v roce 1969 v Los Angeles. (Falcon)

Recenze (1 759)

Guadeloupe 

všechny recenze uživatele

Tarantinovka každým coulem. Dejovo sa tam prakticky nič nedeje, je to najmä spleť nápaditých dialógov, úžasných hereckých výkonov, parádnej retro výpravy... skrátka celé je to veľmi odľahčené, zábavné, mierne utopické, ale až DOKONALÝ záver u mňa zabezpečil plný počet hviezd. Páčilo sa mi to veľmi ()

skorapky odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt je toto nutné ? Tento nechutný brutální strašný masakr takto zesměšňovat. To, nikdo z Vás neví co se tam stalo ? Tarantino ,oh, oh Tarantino, oh jsme kultovní. Všem Vám tento snímek připadá skvělý , i když ve skutečnosti žena (Sharon 26 let) v osmém měsící těhotenství leží na zemi s 16 šesti bodnýmí ranami, a nebrání se a prosí ,aspoň , ať jí vyříznou dítě z těla,a dítě zachrání. + další čtyři brutálně zavraždění lidé v domě k tomu). Z její krve a krve dítěte,pak napíší u dveří slovo BIG - ,,prasata ". Ha Ha Ha Víte o tom hovno a jste povrchní sjížděči nových brutalních zpráv, třeba z Ostravy Je mi Vás líto. Jste lidé, kteří neznají historii a neumí číst. Proto se Vám ten film líbí. Pohrdám vámi . Přečtěte si, někdo,o co tam kurva šlo a pak hodnoťte všechny ty užasné fešáky-jako( Brat Pitt, Leonardo Di-Caprio). To jako oba potřebují prachy na rozvodové právníky a nebo na nové kachličky do koupelny ? Asi , nemají nejspiš své dno. ()

Cuffini 

všechny recenze uživatele

O čem ten film vlastně byl?! A je v pořadu, že jsem se nejvíc smála konci? Asi nejsem taková ezoterická víla, když se směju činnosti plamenometu a pejsánkovi... ()

Aresko123 

všechny recenze uživatele

Tak a už je to tu, Panovi Tarantinovi dosiel dych.... Toto je velmi ale velmi nudny film. Tak velmi nudny ze mozete pri nom kludne zehlit, varit, umyvat riad... Aj keby ste nejake sceny presvihli akurat potrebou na WC, nepridete vobec o nic. Preco? Lebo skoro vsetky sceny v tomto filme vobec nesuvisia s dejom filmu. Keby sa z tohoto predlheho filmu vytratili 10 minutove sceny napr. Margot v kine? Pitt na navsteve v ranci v dome majitela ranca? rozhovor s mladuckym dievcatkom? vsuvka Luka Perryho? , cela epizoda v Taliansku, vsetky odvolavky na Polanskeho??????? Co by sa stalo s dejom v tomto filme????? Vobec nic, vobec byho neovlpyvnili a ani nikam neposunuli... Tarantino bol vzdy velky rozpravac ale toto fakt neustal.... Skoro tri hodiny budete stale cakat na "Tarantinov zvrat" ale on nenastane... Nic hole nic.Keby pod tymto filmom bol podpisany Eli Rot tak nevahate zasypat tento film oznacenim ODPAD.Ale ze to je Tarantino, zrazu aj nuda je super.... Davam jednu hviezdicku za 5 minut scenky s Brucom Lee. ()

Dalajlada 

všechny recenze uživatele

Ti co čekají potoky krve ala Tarantino, budou zklamáni. Asi tak 2,5 hodiny se nic neděje a jde jen o pohádku o, nečekaně, hercích. Je tu spousta narážek na věci z doby konce šedesátých let a spoustu jsem jich asi ani nepochopil nebo ani nezachytil. Ale jako ekurze do Hollywoodu té doby he to parádní. Už v průběhu filmu jsou jisté narážky na to, co se bude na konci dít. A když se to začne dít, tak člověk jen zírá. Scénka s plamenometem mě dostala do kolen. Tarantino si v tomhle filmu asi dal oddech před desátým filmem. ()

Martinmt29 

všechny recenze uživatele

I auto zabiják byl lepší film....... Pár pěkných scén se najde, ale celkově je to nevyrázné a hooodně dlouhé.Kdepak jsou doby -Pulp fiction nebo Hanební parchanti?........Celkově trošku nadprůměr, ale na Taranitina hodně slabý podprůměr - 70%.. P.S. I ten letošní Terminátor v kině byl lépe koukatelný. ()

kepejo 

všechny recenze uživatele

Z Quentinova nového filmu jsem si na zadek opravdu nesedl, film není úplně špatný, ale na to co se tam (ne)deje je stopáž až příliš dlouhá. První dvě hodiny jsem se fakt nudil, ale nerad odcházím od nedokoukaneho filmu, doufal jsem ze se to změní, sice konec byl trochu akční, ale tu nudu co jsem musel přetrpět na začátku to neodcinilo. Jediné pozitivum byli herecke vykony Pitta a DiCapria. ()

lukas_flek 

všechny recenze uživatele

viděl jsem 40min a byla to neuvěřitelná nuda. dal bych ruku blízko ohně za to, že mnozí, kteří tu pějí chválu, by prskali vzteky, kdyby toto natočil zcela neznámý nebo jim neoblíbený režisér. přitom by hodnocen nemělo být závislé na tom, kdo to natočil ()

čejen 

všechny recenze uživatele

Tak utahanejch 162minut jsem nezažil, sorry ani umění v tom žádný nevidím (to snad i zlatý Decibely lásky:)) ()

Daumatin 

všechny recenze uživatele

Počas sledovania tohoto filmu stále čakáte na nejaký zaujímavý moment, ktorý Vás nakopne alebo prekvapí. Ten moment aj príde, ale až v samom závere a nie v takej intenzite, ako by sa dalo čakať. Chýbala tu myšlienka a počas sledovania vynikajúceho vizuálneho spracovania tej doby, ktorú film stvárnil premýšľate, čo by tou myšlienkou malo byť. Tou myšlienkou sú asi paralelné príbehy dvoch hlavných postáv, ktoré sa spolu križujú. Obsahom aj dialógom tento film zaostáva od predchádzajúcich Tarantinových filmov a navyše pasáž s Margot Robbie mi prišla zbytočná. Pittove scény boli zaujimavejšie a svižnejšie ako DiCapriové. Už len kvôli obsadeniu sú tri hviezdy povinné. 60%. ()

SobCze 

všechny recenze uživatele

Skvele herecke obsazeni. Ale pribeh...... to vlastne pribeh nema :-D.. utahany je to jak blazen a pointa 0. Jeden z nejvic divnejch filmu co jsem kdy videl. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Ty zasraný hípísácký magoři mi vtrhli do domu. Netušíme, co chtěli. Můj kámoš a jeho pes dva z nich zabili a pak... Tu poslední jsem upálil, sežehl jsem ji na škvarek. Věřte tomu nebo ne, mám v kůlně plamenomet." Devátý film Quentina Tarantina. Tarantino se vydal na výlet do minulosti, kde zavzpomínal na konec zlaté éry Hollywoodu. Příběh zasadil do doby, kdy členové nechvalně proslulého Mansonova kultu brutálně zavraždili herečku Sharon Tateovou. Tu nemohl hrát nikdo jiný, než Margot Robbie, která se ve filmu spíše jen párkrát mihne. Největší prostor dostane, když jde do kina zhlédnout svůj vlastní film. Hlavní dějová linka se točí kolem fiktivního herce Leonarda DiCapria, a jeho kaskadéra a osobní řidiče Brada Pitta. V mých očích je hlavní hvězdou filmu Brad Pitt v havajské košili, který bydlí v malém přívěsu se svým věrným psem. Nakope zadek hípísákům a mrskne Brucem Leem o auto. Jeho postava je, alespoň pro mě, tou nejzajímavější tady. Finále je překvapením v tom nejlepším slova smyslu, protože je historickou fikcí, kde Tateová přežije a DiCaprio řádí s plamenomet. Pohodový a pozitivní Tarantino, o zákulisí filmového prostředí dané doby. - 100%. ()

Související novinky

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

Quentin Tarantino odhalil svůj poslední film

15.03.2023

Ačkoliv všichni pevně věří, že si režisér Quentin Tarantino (Kill Bill, Pulp Fiction) rozmyslí svůj plán na ukončení filmové kariéry se svým desátým snímkem, na jeho závěrečné rozhodnutí si budeme… (více)

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

Vyhlášení nominací 92. Oscarů

13.01.2020

Předkrm v podání Zlatých glóbů máme za sebou, a tak přišel čas na hlavní chod. Tím budou stejně jako každý rok Oscaři, jejichž 92. ročník se bude vyhlašovat 9. února 2020 v Dolby Theatre v Los… (více)

77. Zlaté Glóby – výsledky

77. Zlaté Glóby – výsledky

06.01.2020

Kontroverzní moderátor a komik Ricky Gervais a spol. před pár hodinami rozdali v hotelu Beverly Hilton v Los Angeles poslední ze Zlatých Glóbů a 77. ročník prestižních ocenění byl tak oficiálně… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama