Reklama

Reklama

Deserted

Trailer

Obsahy(1)

Skupinka přátel se vydává na spirituálně-hudební festival Burn Moon, který se koná uprostřed ničeho v Údolí smrti. Jejich auto má však po cestě poruchu a zůstává nepojízdné. Naštěstí potkávají tři muže, kteří směřují rovněž na festival a vezmou tak za vděk místem v jejich karavanu. Jenže cesta se stává stále nesjízdnější. Řidič možná špatně odbočil, a tak se rozhodnou zastavit a počkat na východ slunce, kdy bude orientace podle mapy snadnější. Ráno však zjišťují, že má karavan vybitou baterii a kamarádka leží mrtvá ve stanu. Domnělá cesta zpět je zavádí jen hlouběji do pouště, kde zůstávají ztraceni pouze s minimálními zásobami vody. Dostojí Údolí smrti znovu svému názvu? (Psychor)

(více)

Recenze (2)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Deserted mě zaujal svým námětem, takže jsem tajně doufal v nějaký intenzivní survival. Snímek však vsadil na meditativní pojetí, takže místo tuhého boje o přežití sledujeme spíše rezignované ploužení ke smrti. Ne, že by mě dané zpracování neoslovovalo. I jako zdejší hororový expert koneckonců čas od času jen tak setrvávám ve středu svého bytí. A scéna, v které hlavní postava po požití peyotlu pohlíží na hvězdnou oblohu, říká naprosto vše. Palec nahoru. Avšak námět, který pracuje se ztracením skupiny osob ve vyprahlém terénu, si zkrátka říká alespoň o špetku napětí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který má docela dobrý náběh, ale nakonec se hodně zabrzdí, až vyznívá do ztracena. Tohle je tak blbě a zbytečně promarněná příležitost, až je to škoda. Mischa není skvělá herečka, ale je dobrá, a tady to trochu předvádí. Je v tom ale sama a scénář pak vše posílá naprosto do prdele, jako kdyby ani nevěděl, co má říct. ()

Reklama

Reklama