Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel cirkusu Max Medici (Danny DeVito) pověřuje bývalou hvězdu Holta Farriera (Colin Farrell) a jeho děti Milly (Nico Parker) a Joe (Finley Hobbins), aby se starali o novorozeného slona, jehož nadměrné uši jsou k smíchu publiku ve slávě upadajícím cirkuse. Ale poté, co se zjistí, že Dumbo umí létat, zažívá cirkus neuvěřitelný návrat. Zároveň se o Dumba velmi zajímá podnikatel V.A. Vandevere (Michael Keaton), který angažuje „podivného tlustokožce“ pro svůj nejnovější zábavní podnik Dreamland. Dumbo stoupá na vrchol slávy díky společným vystoupením s okouzlující a okázalou královnou vzduchu Colette Marchantovou (Eva Green). Záhy však Holt Farrier zjišťuje, že pod nablýskaným povrchem zábavního podniku Dreamland, se skrývá nejedno temné tajemství. (Falcon)

(více)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kdo by to byl řekl, že film bude nejvíce srážet k zemi zrovna režie. Po herecké stránce je film totiž celkem nabušený. Po stránce příběhu je to taky celkem fajn. Jenže ta režie je děs běs. Jakoby Tim Burton vůbec nevěděl pro koho film točí, a ještě si to v průběhu filmu několikrát rozmyslel. Výsledkem je hrozně nesourodá podívaná, která nikoho nebude naplno bavit. Celá ta režie je navíc ještě hrozně průměrná až podprůměrná. Tohle se ti Burtone fakt nepovedlo!
Zbytek filmu je, ale celkem fajn. Žádný zázrak se bohužel nekoná, ale dívat se na to, hlavně díky skvělým hercům dá. Co však zamrzí je absence jakýchkoliv vtipů. Film tak s odlehčeností spoléhá pouze na Dumbovu roztomilost, a to je vážně škoda. 3* 58%

Krabak

Krabak (hodnocení, recenze)

TO JE ALE PÍČOVINA! KDYBY BYL CAPS VĚTŠÍ...TAK HO POUŽIJU!!!!

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Pro mě má Dumbo zvláštní význam, hrozně moc se těším na březen. Burton je srdcař!

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Sayko

Souhlasím :-D :-) knížka je prý ale skvělý co jsem slyšel, i když jsem neměl doposud možnost ji přečíst. Myslím ten Sirotčinec samozřejmě.

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Taky mě Sirotčinec moc nezaujal, příběh byl moc roztroušený a místa scén se dost měnili, což k Burtonovi nešlo, umí vytvořit nádhernou atmosféru hlavně v pořád se opakujících míst, tak doufám, že Dumbo nebude poletovat moc daleko.. :D 

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Haesty

Já osobně jsem zvědavý, jestli se Burton pochlapí a naservíruje konečně zase něco skvělého, protože jeho poslední počin Sirotčinec byla tedy opravdu bída.

na příspěvěk reagoval Sayko

Haesty

Haesty (hodnocení, recenze)

 Doufám že v tom bude aspoň částečně atmosféra jako z ,,Velké ryby'' ,kterou mi trailer připomněl.

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Pokud do filmu Burton vdechne kapku své "temnoty", kterou nám ukazuje v hodně jeho snímkách, tak budu nadmíru spokojen a kino nevynechám!

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Už jenom kvůli Burtonovi a hereckému obsazení si tohle získalo moji pozornost. Samozřejmě sloníka jménem Dumbo znám z mládí.Trailer je dobrý :-)

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Reklama

Reklama