Reklama

Reklama

PMC : deo beongkeo

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tentoraz na 100% súhlasím s diabolským vtákom. Akcia fakt vyzerá jak z nejakej videohry. V predošlom filme tohto režiséra nervózna kamera nevadila, lebo sa jednalo o thriller a tak to zvyšovalo napätie. Ale v akcii tá kamerová trasľavka pôsobí nepríjemne. Síce sa zbesilo nestrihá, takže akcia nie je neprehľadná, ale vôbec som si ju neužil. Znova sa ale väčšina filmu odohráva v interiéroch. Neustále prestrelky v nejakých chodbách začnú veľmi rýchlo nudiť. Postavy sú ploché nezaujímavé figúrky a tá angličtina tu pôsobí skôr otravne. Celkovo proste slabota. 4/10. ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Edit 29.9. 2019, tak co kdyby ostatní přestali být chytří a přiznali, že polovinu filmu věděli kuloví, co se děje, protože ne všechny dialogy jsou v angličtině, titulky jsou k dispozici až teď, takže jejich hodnocení zrovna nemusí být nejpřesnější (korejsky mluvící omluveni, sypu si popel na hlavu, poprvé co jsem hodnotil film bez kompletních titulků, už to znova neudělám). Proto musím celý svůj dosavadní minulý komentář změnit.Režisér Kim Byeong-woo je relativní nováček, Take Point je teprve jeho třetí film, ale dosáhl špičkové úrovně řemesla už v minulém filmu (Terror Live), opět si vybral politicky třaskavé a nebezpečné téma, boj USA a Číny nad KLDR. Skupina žoldnéřů pod velením kapitána Ahaba je CIA pověřena zajmout v severorejském bunkru vysoce postaveného generála, ale co Kim nechtěl, je tam samotný vůdce. Priorita je jasná, porvat se v podzemním bunkru a tunelech s přesilou o pořádně tučnou prémii. Ve filmu uvidíte napjatou atmosféru podzemního boje, klaustrofobie ze stísněných prostor, nelítostného válčení a těžkých morálních voleb, které musí Ahab (Ha Jung-Woo) udělat, abych zachránil svůj tým a někdy musí jít přes svoji morální čáru... Napínavé, mrazivé, nelítostné, protože takhle nějak vypadá politika velmocí v praxi, vynikající je nejen hlavní herec Ha Jung-Woo, ale také Lee Sun-Kyun jako severokorejský doktor. Špičkový film s propracovaným scénářem, který nenechá diváka vydechnout až do konce. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně špatný, vlastně si nevybavuji, kdy jsem naposled z Koree viděl tak špatný film. Kim Byeong-woo je poměrně režisérský nováček a já mu věřil, protože trailer zaujal a nalákal na drsnou military akci, ovšem toho se zde divák nedočká. Akce je zde sice celkem dost, ale díky hrůzostrašné kameře si divák neužije vůbec nic, působilo to na mě jako videohra z 90.let a nezachraňuje to ani skvělý Ha Jeong-woo. Nebavilo mě to a většinu času iritovalo. 40% ()

Galerie (49)

Reklama

Reklama