Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Senátor Chapin udělí Jackovi povolení zůstat ve Venezuele. Prezident Reyes popírá účast na událostech, které Jacka v zemi drží. Mezitím se Jack spojí s Harry, aby sledovali stopu, která by mohla vyvolat rozkol. (Prime Video)

Recenze (5)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda síce pomalá ale prinesie pár prekvapení, jeden fajn 1 by 1 súboj, s naozaj drsným zakončením, jeden príjemný zvrat a poteší aj na malom priestore Arnold "Imhotep" Vosloo. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slusna, miestami az Bournovska akcia. Bez nadsazky. Sice opat par zjednoduseni, ale nie je to trapas. Ak sa to bude uberat v tomto smere, mozno konstatovat, ze sa tvorcovia po prvej, miestami dost naivnej serii, poucili. Uvidime, ci to nie je predcasne tvrdenie. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjela se linie s Harriet Baumann (Noomi Rapace), ve venezuelské vládě je evidentně cosi shnilého a Filiberto, kapitán státní policie, má strach o svůj život a žádá o azyl. Měl totiž na starost zabezpečení eskorty, která převážela Ryana a senátora. Dostal prachy, aby odklonil senátorův konvoj jiným výjezdem. O nic dalšího se nezajímal, což nakrklo minimálně Ryana. Takový lehce uklouzaný díl, navíc se objevilo docela hodně postav. Amazon nicméně na projektu evidentně nešetřil a na výsledku je to znát. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Na lodi hraje „Big Sky“ od The Wild Feathers. V autě hraje „Los Bajamos“ od Proyecto TQ. (Duoscop)

Reklama

Reklama