Reklama

Reklama

Starship Troopers: Záchrana Marsu

  • USA Starship Troopers: Traitor of Mars (více)
Trailer

Staří známí Johny Rico, Carl Jenkins a Carmen Ibanez tentokrát čelí nejen broukům, ale také superinteligentní nebeské maršálce, která je ochotná pro své ambice zničit celou planetu. Rica a jeho četu poskládanou z marťanských nováčků tak čeká křest ohněm. Přežijí dost dlouho na to, aby splnili svou misi a zachránili Mars? (Martrix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Israha 

všechny recenze uživatele

Duchem asi nejblíže k Verhoevenově klasice, a to jak návratem původních postav do hlavních rolí a explicitními odkazy, tak také opětovným důrazem na militaristickou propagandu, která zde už není jen jeden z dějových prvků, ale dokonce hlavním nosným motivem. Sice je to asi v souladu s knižní předlohou (nevím, nečetl jsem), ale v důsledku toho se na můj vkus až příliš ubralo na akci a násilí (a na tom především, tahle Hvězdná pěchota je oproti svým předchůdcům místy vyloženě krotká). A druhým poměrně značným problémem je, že ačkoliv zápletka má planetární, potažmo celogalaktický rozmach, provedení filmu je v kontrastu s tímto až příliš komorní, čemuž se třeba předcházející díl Invasion dokázal docela elegantně vyhnout (tam byl děj komorní sám o sobě, velký rozmach měly až jeho potenciální dopady). Animace je stále atraktivní a potěšil také plnohodnotný přerod Johnnyho Rica z namachrovaného frajírka do autentického badasse, s kterým jen tak někdo nevyjebe...ale film jako celek až tak "badass" není. Koukatelný, solidně zábavný, ale až moc se upínající na první díl a myšlenky z knihy, ale přitom méně šťavnatý a trochu postrádající jiskru. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Neurazí. Animace je taková půl napůl, někdy jsou efekty dobrý (většina exteriérů) a někdy vypadaj jak animace z PS1 hry (všechno ostatní). Je vidět že v tom maj ruku japíci neboť to z toho filmu uplně srší, hlavně to jak si představujou americký mariňáky je typický zrovna pro ně. Příběh je takovej o ničem ale to se asi nedalo čekat nic extra a ve srovnání s Pěchotou 2 a 3 je tohle mistrovský dílo. Na jedno podívání dobrý. LIVINGDEAD tradičně uplně mimo. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Taková pohodová nekonfliktní oddychovka se supr CGI animací všeho neživého. Bohužel to, co živé je, je pořád stejné uncanny valley jako v předchozím díle. A osobně jsem měl problém místy i s dabingem, v kterém nejenže herci občas docela přehrávali, ale hlavně to měli namixované nějak divně - jednou to dost řvalo, jednou zase byly postavy blbě slyšet. Všechno ostatní je namakané a efektní, byť dobrý film to nedělá. Scénář je bohužel jen videoherní vata. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku zábavná paródia, ktorá sa neskôr utápa v premiernom klišé (ktorému už nadsázka chýba) a začína byť oslavou pokrivených ideí, z ktorých si na počiatku uťahuje. Oh, tak to je hrôza. Režisér je zrejme často sfetovaný a tu tomu bolo rovnako, keby medzi žánrami bola komédia tak to chápem, ale myslieť to vážne to fakt nie. Usmiati hrdinovia sa len s minimom emócií zúčastňujú škaredých koncov svojich priateľov a spolubojovníkov, aby bez najmenších šrámov na duši, zato s širokým namachrovaným úsmevom pokračovali vo svojej bohumilej ceste za víťazstvom. Ja viem, že je v tom zámer, však nemusím to akceptovať. V takejto situácii by hýril veselosťou a optimizmom len idiot. Film postavený viacmenej na animovanej grafike. Tá síce nie je zlá, ale tak nejako na mňa nezapôsobila, skôr som sa dosť nudil. Ako nenáročná prehliadka to ujde, ale nič viac sa od tohto filmu čakať nedá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cca 10 vojáků s Ricem zachraňuje Mars zamořený brouky. Nikdo jiný tam nežije jelikož už všichni umřeli a přesto si zde maník z ničeho nic udělá anténu a pošle pro sebe záchranou loď (logika level 0) ten samý maník se pak opět z ničeho nic dostane k přísně tajným informacím (logika level - 0) a zdiskredituje jakousi ženskou, co chtěla zničit bombou Mars. Celé to působí spíše jako počítačová hra. než jako film. P.s. o té ženské co radši vysílá něco na netu místo, aby tam jela a zachránila je (na konci to sice udělá, ale už bylo pozdě) ani nemluvím. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama