Reklama

Reklama

Starship Troopers: Záchrana Marsu

  • USA Starship Troopers: Traitor of Mars (více)
Trailer

Staří známí Johny Rico, Carl Jenkins a Carmen Ibanez tentokrát čelí nejen broukům, ale také superinteligentní nebeské maršálce, která je ochotná pro své ambice zničit celou planetu. Rica a jeho četu poskládanou z marťanských nováčků tak čeká křest ohněm. Přežijí dost dlouho na to, aby splnili svou misi a zachránili Mars? (Martrix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Cca 10 vojáků s Ricem zachraňuje Mars zamořený brouky. Nikdo jiný tam nežije jelikož už všichni umřeli a přesto si zde maník z ničeho nic udělá anténu a pošle pro sebe záchranou loď (logika level 0) ten samý maník se pak opět z ničeho nic dostane k přísně tajným informacím (logika level - 0) a zdiskredituje jakousi ženskou, co chtěla zničit bombou Mars. Celé to působí spíše jako počítačová hra. než jako film. P.s. o té ženské co radši vysílá něco na netu místo, aby tam jela a zachránila je (na konci to sice udělá, ale už bylo pozdě) ani nemluvím. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Pôvodná Hviezdna pechota je nestarnúca kultová klasika, ktorá je podľa mňa v rámci tohto univerza už neprekonateľná, ale aj tak som rád aj za túto animovanú sériu, ktorá trochu napravuje chuť po slabších videopokračovaniach, ale zatiaľ čo prvý animovaný film, Invasion sa mi dosť páčil, toto druhé pokračovanie je už na tom predsa len o niečo horšie. A môže za to v prvom rade príbeh, ktorý už obyčajnejší byť ani nemohol, akoby sa jednalo o nejaký prostredný diel dlhého seriálu deväťdesiatych rokov, úplne bez nápadu a snahy niečím prekvapiť, alebo výraznejšie zaujať. Zase nehovorím, že je to úplne zlé, pozerať sa na to určite dá, za čo môže práve toto moje obľúbené univerzum, keďže aj tento diel je jeho súčasťou a tak som sa pri tom nenudil, ale jednoducho po tejto stránke tu nie je skutočne čo chváliť. Dosť rozporuplne pôsobia aj postavy, poteší, že sa tu opäť zišlo hlavné trio pôvodného dielu, takže nechýba generál Johnny Rico, veliteľka lode Carmen Ibanez, ani Carl Jenkins so svojou schopnosťou telekinézy a dokonca svoj význam tu má aj Dizzy Flores, ale z nových postáv za niečo stojí jedine nová maršálka, ako hlavný záporák, zvyšok ma vôbec nebavil a hlavne celá jednotka vedená Ricom je veľkým sklamaním, tu ma nezaujímal absolútne nikto. A tak som rád, že aspoň akcia nesklame. Síce tiež nie je výraznejšie nápaditá a nejaká skutočne zapamätania hodná akčná scéna sa tu nenájde, ale aj tak ma všetky tie prestrelky s arachnidmi dostatočne bavili, nechýba dostatok krvi a explózie vyzerajú perfektne. Vizuálne tu tiež nemám výhrad, ale to už je pri týchto filmoch samozrejmosťou. A určite poteší, že nechýba ani pôvodná hudba, ktorá sa mi veľmi páči. Takže od filmu z tohto univerza čakám určite viac, príbeh a vedľajšie postavy sú ďaleko za očakávaniami, ale celkovo to nebolo zlé, klady sa tu nájdu a na to jedno pozretie môže byť. 58% ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem, skvělé! O třídu lepší pokr. než Invaze. A víte proč? No protože (vy chytrolíni), to opět napsal jediný člověk, který ví (vyjma 2) jak má vypadat (co se týče atmosféry a přístupu), správná Hvězdná Pěchota ala Verhoeven. Tak je to. A rozhodně! tomu pomohlo, že Johnny Rico mluvil sám sebe. Napřed jsem se domníval (mylně, jak se ukázalo), že to bude jedno, ale nebylo. A hláška ,,že mars je -ubohá malá planeta, která je populární jen proto, že je rudá" mě dostala tak, jako už dlouho nic. Hahaha!!! Tohle si budu pamatovat dlouho. Co by na to říkal Ray Bradbury? :))) A rozhodně skvělý Ed Neumeier ví (tu shit 2 mu odpustim) , jak navázat na jeho tradici mírně řečeno, netradičních Hvězdných Maršálů. Napřed zpívající superstar s psi schopnostmi, teď 26letá dívenka s brutálně vysokým IQ, která se rozhodně jako superstar cítí a zajímá ji jen (zdá se), kolik má procent v oblíbenosti. To mě tedy dostalo. Rozhodně doufám, že tato velmi slibná série bude pokr. Ale nebránil bych se návratu k hraným filmům. To tedy ne. P.s. mé poděkování tentokrát směřuje k Wyschovi, neb to napsal přesně a i za mě. Očividně to četl jako já a tudíž se může k tomuto tématu vyjadřovat. Ti, co tomuto špica filmu (který ovšem nepochopili), dávají za 2 a odpad, by se měli vrátit k pytlovinám typu Buffy,Twillight saga, apod. Očividně jsou u těchto filmů, mimo mísu. Slušně řečeno. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Byl jsem docela zvědavý, jak dopadl animovaný výlet do světa "Starship Troopers", který tedy není první. Je to pojato možná zbytečně moc zábavně, uvolněně, což mi docela vadilo, ale musí se nechat, že vizuální stránka filmu se povedla. Hezky se na to koukalo. Dějově ale snímek nijak neoslnil, proto průměr. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Minulý počin Aramakiho ze světa brouků byl zdařilejším počinem, ale bylo příjemné vidět film se známými charaktery z kultovního filmu série z roku 1997. Ocenil bych nějaké vysvětlení, jak se válka s brouky posunula oproti filmům, protože nový přírůstek do ságy diváka hodí v zásadě hned do akce a jen vám řekne, abyste se začali orientovat. Rico v hlavní roli mi přišel dost odlišný od svého opravdového vzhledu, což se dá ale říct i ostatních postavách. Zarazil mě český dabing, který mi přišel fakt přepáleně odfláklý, hlasy mi k jednotlivým charakterům neseděly, tudíž si člověk film ani nemůže naplno užít. Akce a celkově animace je opět na vysoké úrovni, na bitvy se dobře dívá, je vidět, že film vznikal pod pevnou rukou a tady prostě žádný zádrhel nenastal. Příběh byl dost obyčejný, v zásadě žádná chytlavá zápletka, spíše obrazy poskládané za sebou naplněné líbivým vizuálem a pořádnou porcí šťavnatě tučné akce. Vypilovat slabé dialogy a příběh a měli bychom zde akční počin roku na poli anime filmů. I tak se člověk dokáže zabavit. Za mě dávám 61 % ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama