Reklama

Reklama

Over Drive

  • Japonsko オーバードライブ
Trailer 2

Obsahy(1)

Japonští talentovaní mladí závodníci doufají, že se dostanou na mistrovství světa v rallye. Hijama Acuhiro je hlavním mechanikem u závodního týmu Supika. Jeho kolegové si ho velmi váží. Má mladšího a neuvěřitelně talentovaného bratra Naozumiho, který jezdí pro stejný tým. Jak to bývá u talentovaných lidí, tak i Naozumi je nezodpovědný potížista a s bratrem se neustále hádají kvůli jeho stylu jízdy. Splní si ti dva, co si slíbili? (Zíza)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Vizuálně velmi atraktivní a celkově napínavý film z prostředí rallye, občas je to pojmuto jako PC hra, pamětníci mohou zaslzet ve zpomínce na Collin McRae Rally... Celkem slušné obsazení, Makkenjú Arata není jen bishík na fanservis, ale umí i hrát. Po dramatické stránce mě to nějak více nezasáhlo, hlavní hrdinka nijaká jako herečka i postava, ale technicky rozhodně perfektně zvládnuto. Kdo má rád automobilový sport, bude třeba potěšen ještě více. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Akčnější, stylové, rychlé. Ačkoliv tam moc závodů nebylo, tak aut tam bylo plno. Je trochu škoda, že nám toho tolik chtěli říct, protože takhle některé věci nedostaly tolik prostoru, kolik by si bývaly zasloužily, ale bylo to fajn. Dobře se na to koukalo, bavilo to, bylo to rychlé a zběsilé. A hlavně bez romantiky! S polonahým Aratou, což je jeden z velmi mála Japonců, který má vymakané tělo, takže bonus i v tomhle ohledu. A málem bych zapomněla, že i přes pěkné tvářičky umí oba dva (Higašide, Arata) hrát. Prostě zábavná nálož s bratrským konfliktem navrch. ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama