Reklama

Reklama

Skutečné vraždy: Pachatel mezi námi

(TV film)
  • Kanada Real Murders: An Aurora Teagarden Mystery (více)

Obsahy(1)

Amatérská detektivka Aurora musí vypátrat pachatele vraždy jednoho z členů jejího Sdružení milovníků záhad. Zločin se stal stejným způsobem jako skutečný případ, který v klubu zrovna rozebírali. Aurora nabude podezření, že vraždil někdo z jejích známých... (TV Prima)

Recenze (4)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Druhý příběh neodbytné knihovnice Aurory je mírně nepřehledný. Vůbec jsem nesledoval linku nápadů, jak vyloučit podezřelé. .... A je mi to fuk, odpoledne příjemně plynulo. 50%. ()

Hadush 

všechny recenze uživatele

Me to proste bavi...kdyz je sobota a venku prsi a ja si zalezu pod deku a nechce se mi nad nicim premejslet:) ...Aurora je takova slecna Marplova 21.stoleti.... ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete narazit na nepříjemnou zrzavou couru, vyznávající kult osobnosti.. samozřejmě ten svůj, je to seriál pro vás.😊 ()

frantabr 

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to Karty na stole - tam musíte ovládat pravidla bridže, abyste vůbec pochopili, o čem se celou dobu mluví. A já je neovládám, tak jsem z toho měl h..., přitom jinak Poirota miluju. Tohle je to samé, celá zápletka je založená na detailech skutečných historických případů. Z nich jsem věděl jen zhruba, jak zabili francouzského revolucionáře Marata, a to mi moc nepomohlo. Snad kdyby to byly případy 1.oddělení, možná bych se chytl. ()

Reklama

Reklama