Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy se připravuje na svou dokonalou svatbu s budoucím doktorem Jordanem. Jelikož má určité pochybnosti, přihlásí se do kurzu pro nevěsty, který ji má naučit, jak mít dokonalé manželství. Všechno se zkomplikuje, když potká šarmantního květináře Caseyho... Andy Phillipsová je mladá žena, která pracuje ve svatebním salonu své matky jako návrhářka a je v tom velmi dobrá. V salonu se pohybuje od dětství a nikdy ji ani nenapadlo, že by mohla dělat něco jiného. Matka s otcem jsou pro ni také příkladem vzorného manželství. I po mnoha letech jsou do sebe stále zamilovaní a neváhají si to dávat najevo. Andy má také perfektní vztah. Žije již rok a půl s mladým, věčně zaneprázdněným doktorem Jordanem a mají již naplánovanou svatbu. Všechno je perfektní. Její nejlepší přítelkyně Felice se také bude vdávat, jen o pár týdnů před Andy, a samozřejmě si nechá ušít šaty u ní. Felice a Andy jsou přítelkyněmi již od školy, a to i přesto, že jsou vlastně každá úplně jiná. Felice má před svatbou trochu pochybnosti o tom, zda bude perfektní nevěsta, a tak přijde s nápadem, že se přihlásí do kurzu pro nevěsty. Andy se to zdá poněkud bláznivé, ale když zjistí, že o svém nastávajícím vlastně neví všechno, zdá se jí to jako dobrý důvod, aby se do kurzu také přihlásila. Všechno musí být dokonalé. I když ji matka i Felice přesvědčují, že by měla mít také svůj vlastní život, Andy je přesvědčená, že je správné, aby se po svatbě věnovala na sto procent jen dětem a Jordanovi a vytvořila pro ně perfektní domov. Kurz vede Whitney Walshová, která má bezvadné manželství, a může tedy udílet rady druhým. Andy, která zpočátku měla o významu kurzu pochybnosti, hodlá kurz dokončit, přestože si díky Whitneyiným otázkám a také zkušenostem ostatních účastnic kurzu začíná pokládat otázku, zda se k sobě s Jordanem vůbec hodí. Aby toho neměla málo, seznamuje se se sympatickým mladým majitelem květinářství a bytovým designerem Casey Connorem... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Strašne naivné. Devočka má chlapa, ktorý sa vo filme mihne tak dvakrát a to furt len spí, čiže zrejme člen svorky medveďov, no a začne ju nenápadne prenasledovať kvetinár. Nesála z neho nič, chémia medzi postavami na úrovni reakcie medzi vodou a vodkou. Nestane sa nič, ale riadne to zriedi kvalitu. Navyše sú tu prítomné tak rýchle a nepochopiteľné dejové zvraty, že má divák pocit, že medzi nikým žiadne emócie ani city nebolo. Ráno som zamilovaná na celý život a večer poviem tak nič. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Přeslazený, kýčovitý film, nevím, jakým dalším výrazem jej pojmenovat, jenom to nebylo ono. Musím uznat, že myšlenku měl dobrou, dokonce i ztvárnění nebylo tak hrozné, jenom mi na něm prostě něco nesedělo. Nevím co, možná ty dialogy a celé promyšlení děje. Když se na takový film rozhodnete dívat, není to jenom protože máte dlouhou chvíli, alespoň tedy ve většině případů, ale i proto, že u něm máte představu, něco od něj očekáváte a to podle mě nesplnil, měl být o lásce a o tom jak má kurz pro nevěsty těm budoucím pomoci. A možná v tom byl ten problém, celá ta myšlenka kurzu mi přišla nedokonalá, nepromyšlená. jako kdyby na sebe film nenavazoval, jako kdyby jej chtěli natočit během třiceti dní. Nemám ráda takovéhle rádoby počiny, proto když se dostáváme k tomu jej doporučit, musím před ním varovat, není to něco, co by za ten čas stálo. ()

Reklama

Reklama