Reklama

Reklama

Zhan lang 2

  • Čína 战狼2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý príslušník elitnej čínskej špeciálnej jednotky Wolf Warriors, Leng Feng (Jacky Wu), sa po incidente s chamtivým developerom dostal na tri roky do väzenia. Po prepustení sa rozhodol dať svoje schopnosti a skúsenosti do služieb firmy operujúcej v istej africkej krajine. Jedného dňa v krajine vypukne ozbrojený prevrat a on sa ocitá v epicentre bojov medzi znepriatelenými stranami. Neďaleko neho uviazla v následnom chaose aj skupinka čínskych robotníkov a čínsky lekár Dr Chen. Leng berie na seba neľahkú úlohu evakuovať všetkých do prístavu, kde na nich čakajú lode čínskeho námorníctva... (beso74)

(více)

Recenze (53)

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Zajímavé pokračování s fajn lokacemi, a i když je to taková ta recyklace již viděného - zabaví to dobře. Jen škoda místy šílených ptákovin, a naprosto nepravděpodobných událostí a scén, hlavně v závěrečném boji o továrnu. No a ta vakcína na smrtelnou nemoc...to je taky o lobotomii. No, Happy end jsem pak jen proklikal, to fakt na více než 60% nemá. Ale jinak bych vyzdvihnul výkon před kamerou i za kamerou Jackyho Wu, výborné lokace a design, a některé opravdu dobré souboje. Kdyby to dělali jako uvěřitelné - a nestálo by to ani yen navíc - pak by mohl být film o dost lepší. Takto *** a 60%. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Po jednotke som nemal veľké očakávania,ale mýlil som sa.Nakoniec to boli akčné orgie s nápaditou bojovou choreografiou . ()

ridik1 

všechny recenze uživatele

Ty vole, Jackie Chan, Chuck Norris, 007 a Rambo v jednom. Přirovnal bych to ke kopírování aut, ale tohle je bezpečnější. Musím uznat , že Wolf Warrior 2 je lepší než jednička. Čína má svého super vojáka a hrdinu, který za svou vlast udělá nemožné. Ještě bych se podíval na nějaké to sci-fi...Dal bych 2,5 hvězdy... ()

OpacDjs 

všechny recenze uživatele

Ale jako beru to fakt jako guilty pleasure... 😉 Mimochodem jednička jako fakt hrozná 🙂 a jako fakt ji k dvojce nepotřebujete, pokud nemáte dvě hodiny života navíc 🦩 ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Tak jako fakt nevím co si o tom mám myslet...  na jednu stranu to je opravdu celkem zábava na druhou a třetí to je o ukroucení si hlavy ... je samozřejmě jasný že šíňan fakticky zachraňuje celou afriku (i ve skutečnosti) ale to jak se třeba těch 5 tanků ( a že se svině množej jak divý) rozmnoží skoro na celou divizi to je skoro proti přírodě... no a když si týpek navlíkne šínskou fangli na pacičku a všici zahoděj akáčka....tak to už sem plakal jak želvička.... takhle teda dojatej sem byl naposledy , když mi kamarád vyprávěl jak někdo dokázal vymrkat panáka vodky. ()

GemBirD 

všechny recenze uživatele

Pozitivom filmu je akcia, ktora je zatial to najlepsie, co sme tento rok mohli vidiet. Choreografie su napadite, prehladne, dobre nasnimane a miestami celkom brutalne. Horsie je to uz s pribehom, ktory je plny nelogickosti, patosu s vedlajsimi postavami, ktoré su viac na skodu ako na uzitok a s propagaciou cinskej armady v kazdom 3 zabere. Kvalita CGI v cinskych filmoch je uz kapitola sama o sebe, ale dufam, ze pri tych trzbach pride v 3 casti na zlepsenie aj v tomto smere. ()

ouki81 

všechny recenze uživatele

Nevím jak kdo,ale já se bavil.A to je u filmu to hlavní. Tenhle snímek stejně jako jeho předchůdce si nehrají na nějaká filozoficko-válečná veledíla. Jsou to,co nám tak dlouho importovali Amíci ve svém podání. Jeden hrdina bez bázně a hany(a taky s hodně posunutým prahem bolesti a fyzickými schopnostmi mistrů wu xia) proti hordám nepřátel jeho země,lidu a přesvědčení. To samé byl třeba Rambo a jak jsme ho všichni žrali... ()

princeznaaur 

všechny recenze uživatele

Mno akce je tu spousta ve stylu Jackieho Chana. Ale ty nelogicnosti. Kdyz se kouknete na realny zapas MMA tak jsou kluci unaveni uz po 3min boje ale tady i s vaznou nemoci bojujeme bojujeme. Pak ty strihy na cestu nejdriv jedou po asfaltce a hned na to prasna cesta. Stale vyfintena auta jak z mycky ale kolem vsude je prach. Jsou to detaily ale ty delaji snimek realnym. ()

Maratonec 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá akční jednička přešla, jak už se stává u akčních filmů zvykem - v popcornové pokračování, kde se nešetří s výbuchy, příběh dostává za uši a místy to připomíná parodii..škoda, další tuctová nálož ve stylu amerických přeháněček.. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Slušná akční jízda s příchutí 80.let,ale s lepšími efekty.Sledováno v letadle Qatar a dvě hodiny uběhly jako nic,tak uvidíme jaká bude trojka. ()

Související novinky

Lake Changjin v Číně láme rekordy

Lake Changjin v Číně láme rekordy

28.11.2021

Už dva měsíce v Číně vládne kinům snímek The Battle at Lake Changjin. Tamější cenzoři pochopitelně domácím tvůrcům umetli cestu prakticky bez jakékoli hollywoodské konkurence, a snímku se tak povedlo… (více)

Reklama

Reklama