Reklama

Reklama

Keegan-Michael Key a Jordan Peele alias mimořádně populární komediální dvojka se představí v rolích bratranců Clarence a Rella, kteří sice žijí ve městě, ale nemají ponětí, jak to v něm chodí. Když se Rellovo milované koťátko Keanu stane obětí únosu, začne se tahle beznadějná dvojice - ve snaze proniknout do pouličního gangu a získat milovaného mazlíčka zpět - vydávat za nemilosrdné zabijáky. Neuvěřitelně roztomilé koťátko se ovšem stane natolik oblíbeným, že boj o jeho přízeň přeroste ve válku gangů, takže naši dva bezděční hrdinové musí vzít zákon do svých rukou. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (71)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Pokud bych to měl brát jako komedii tak slabé zasmál jsem se jen u Anny Farris a při scéně v tom autě jak zpívali George Michaela jinak bída. Pány neznám slyším o nich poprvé každopádně mě příjdou vtipnější než třeba takový trapák jako je Seth Rogen ( navíc plusové body za to, že nejsou tlustí jak prase a nevalí samé sexistické vtipy) . Do kina na to jít litoval bych peněz za vstupné.Podobně laděný Můj Soused Zabiják 1,2 je daleko na vyšším levelu. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tohle je další, typická přisprostlá černošská komedie, kterých je spousta, tady sou však Jordan Peele a Keegan-Michael Key, kteří se proslavili se svým, seriálem Key and Peele, takže sem očekával něco víc. Místy to přehrává, místy je to teatrální, ale zase to nemá žádný fekální humor. Keanu/kočičák, je super a má svoje dobrý momenty. Není to úžasný, ale taky to neni špatný, jen sem od toho očekával něco víc. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kočka v hlavní roli? Ano, vlastně ano. Snímek o tom, jak se dva chlapi snaží o to, aby zachránili jednu kočku tím, že se vydávají za drogové dealery. Samozřejmě, že se to pořádně zvrtne a že dojde k boji na život a na smrt. Ale všechno je v humorném duchu, kde jenom pár scén může trochu překvapit. Daří se ale držet zábavnou rovinu v podstatě celou dobu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi žádný krátký skeč jsem od Keye a Peela neviděl, o to více mě však překvapilo, že cca v první půlhodince jsem se dobře bavil. Úvodní a závěrečná sekvence je v korespondenci s líbivou skladbou naprosto perfektní a jediné, na čem tohle duo ztroskotalo, je holt formát celovečerního filmu, které nebylo možné řádně vyplnit vtipnými gagy po celých 90 minut. I tak ale překvapivě lepší, než jsem jen mohl doufat PS : má to potitulkovou scénu...6/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Občas mám pocit, že na tejto stránke sú niektoré filmy maximálne podhodnotené, a iné zase naopak. "Keanu" pre mňa patrí do kategórie tých podhodnotených. Musím povedať, že už dávno som sa tak dobre nezasmial. Príbeh je správne ujetý ale nikdy nie je podľa mňa postavený na hlavu, alebo príliš stupídny, postavy a ich konanie je prirodzené a všetky scénky podľa mňa plynú správne samé od seba a fungujú. A tak by to v dobrom filme malo byť. Občas je to možno trošku mimo, ale zase je tu veľa scénok, kde som sa bavil tak, ako dávno nie. Plus Keanu alebo Iglesias alebo New Jack (ako chcete) je jedno skutočne zlaté krásne mačiatko, ktoré si proste nedá neobľúbiť. Celkovo by som povedal, že ak chcete dobrú dávku dobrej zábavy so schopným humorom, tak "Keanu" rozhodne stojí za to vidieť. A myslím si, že by som sa pokojne k filmu aj opätovne vrátil. Vtipné komédie z Ameriky sa totiž rodia veľmi zriedkavo a treba to aj patrične oceniť. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (8)

  • Celosvětová premiéra proběhla 13. března 2016 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (ČSFD)
  • Po závěrečných titulkách přijde ještě jedna scéna. (kellne)
  • Roli kočky si během filmu zahrálo 7 koťátek. (kellne)

Reklama

Reklama