Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Sama čeká první rok studia na vysoké a taky nové problémy. Musí si najít přátele a stíhat rozvrh. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu zklamání kolem Casey a jakým směrem se poslední epizody vydávají... A že nejspíš už neuvidím svou oblíbenou postavu. :( Nicméně přátelství Sama a Zahida je skvělej element. A Amy Okuda je pořád stejně výborná. Těším se na poslední řadu. :) ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Seriál zůstává ve zcela civilních kolejích, díky čemuž vše působí i nadále neskutečně přirozeně. Herci zůstávají naprosto skvělí, soundtrack se stálé zlepšuje a já už se nemohu dočkat další série. ()

Reklama

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem zjistila, že tento pátek vyjde 3. série seriálu, byla jsem nadšená. Děj se zaměřuje více na postavy kolem, už ne jen na Sama samotného, i když stále zůstává středobodem trefných hlášek, společně se sestrou Casey. Témata se krom autismu rozrostla také po trable ve vztazích obecně a strach z neúspěchu na VŠ. Rozebírá se motiv vyrovnání se s nevěrou, zmatení v orientaci a ztráta přátelství kvůli lásce. Všechen námět je moc fajn, ale bohužel ač jsou témata zajímavá, nebyla příliš uvěřitelná a jednání postav jsem často moc nechápala. Caseyino dilema mezi Izzi a Evanem pro mě nebylo jasně čitelné a mohla za to pravděpodobně samotná postava Izzi, která, nejspíše v nedostatku "seriálového času", zcela neosvětlila svou osobnost. Místo toho vidíme jen střídání ano, ne, ano, ne až už nevíme, co si o tom vlastně myslet. Škoda. Také mě hrozně mátl fakt, že Casey je TEPRVE 16 let, i když reálně vypadá mnohem starší než 19letý Sam. Stejně jako u Evana, kterému je teprve 18, přitom vypadá tak na 25. To je ovšem problém většiny amerických teen serií, jelikož teenagery lidi tam hrají herci 20+, kteří už zkrátka působí dospěle. Jinak ale Atypical patří k jednomu z mála skvělých seriálů, který jsem musela zhlédnout naráz v kuse. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po druhé sérii trochu opadla skepse a přišla jenom čirá radost. Koukat na Atypical se stal svátek klidu, humoru, perfektních dialogů a televizního štěstí. Postavy už berete jako své přátele a rodinu. Soucítí se s nimi, prožíváte případy s nimi. Milujete je. Zde i vidíme zajímavý vývin toho, jak nějaké postavy by byli na zabití. Což někdy i jsou. Ale snesitelným způsobem. A to je talent, co dokážu ocenit. Obecně vzato se tak už potřetí v řadě s tímto stala událost roku. A myslím si, že to tímto neskončilo. Neuvěřitelné si představit, že zase budu muset čekat rok. ()

Galerie (120)

Reklama

Reklama