Reklama

Reklama

Atypický - Série 4

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Casey i Sam se chystají opustit rodné hnízdo, a všechny členy Gardnerovy rodiny teď čekají zásadní rozhodnutí o tom, jak si zařídit život dál. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letos jsme měli top štěstí i smůlu,  že jsme se rozloučili se dvěma skvělými seriály. Jeden s gerontním humorem o přátelství a druhý s rodinnými problémy, který vždy  dokázal nějak zahrát na city. A to byl druhý případ. Když vyšel Atypical, vypadal nenápadně, ale nyní se vrátil v plné polní s tím, že chce ságu zakončit. Je těžké mluvit o tom, zda se to povedlo. Některé díly působí lehce prvoplánově nebo sitcomově, kdy se řeší jenom  nějaký mini  problém, který se nijak  neposouvá  s příběhem dál a působí trochu bizarně na dojmy něčeho tak  propracovaného. Atypical nakonec našlo svůj cíl. Z linky hlavní postavy asi  můžeme mluvit o nějaké spokojenosti, kdy se našel  cíl a výsledek. Menší  nedostatky jsou u vedlejších a přesto důležitých postav jako v případě sestry, která si jede už jen svoji lesbickou flow a ani jednou se nesetká s jejím expřítelem, který stále tak nějak v seriálu je a je tam zcela zbytečný. Více prostoru dostala i její nějaká nemesis, na kterou už si zcela upřímně ani  nepamatuji kdo byl, takže působila spíše otravně a opět  zcela zbytečně.  Takže tento tah moc nevyšel a byl  zcela zbytečný. To je v celku asi ta největší vráska na seriálu. Důstojné zakončení a příjemný dojezd, který na konci i tak trochu dojme. ()

rashaverak 

všechny recenze uživatele

Bohuzel se velka cast 4te sezony toci kolem Izzie. Amici museji homosexualitu nacpat vsude. Byt hetero uz neni normalni, byt homo je nova norma a moda. Zapletky s Izzie jsou hloupe, neustale se opakujici a nezajimave. Holky se za tech deset dilu vzajemne urazi a omluvi snad 30x. Je to upravdu umorne. A ani ostatni linky pribehu uz nemaji mnoho co nabidnout a jsou stale silenejsi, povrchnejsi a predevsim stale vice a vice absurdni. Tento serial zacal jako historky ze zivota autisty, ve ctvrte sezone se ale autismus neresi temer vubec. ()

Reklama

Galerie (21)

Reklama

Reklama