Reklama

Reklama

A Haunting at the Rectory

VOD (1)

Manželé, kteří se v roce 1930 nastěhují do údajně nejstrašidelnějšího domu v Anglii, odhalí temná tajemství o svém novém domově i vztahu. (Netflix)

Recenze (9)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Andrew Jones nentočil vôbec zlý film, len si pomýlil letopočet...možno niekedy v 60tych rokoch to mohla byť priemerná kriminálka, horor to nie je ani zďaleka. Už tradíciou je že vybral solídne klasické skladby, ale to je opäť z jeho strany všetko. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkový…no spíš céčkový televizní rádoby horor bez špetky čehokoliv.Po hodně dlouhé době film, který sem nebyl schopen dokoukat a to vydržím celkem dost…0% ()

Reklama

LadyLokiLili odpad!

všechny recenze uživatele

Neměla jsem sice žádné očekávání od televizního rádoby hororu, ale že to bude až tak hrozné jsem opravdu nečekala. Nahodile “děsivé” skutečnosti nijak nesouvisely s dějem, žádná atmosféra ani tajemno. Herecké výkony jak v nějakém filmu od školáků.  Doporučuju leda pokud se chcete zasmát nad ubohostí tohoto kinematografického zázraku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Horor „A Haunting at the Rectory“ lze označit za horor jen v případě, pokud dáte žánru skutečně volnou definici. Není zde nic strašidelného, děsivého, ale ani hnusného, není zde atmosféra, která by vás dokázala dostat, není zde nic, co by stálo za pozornost, a ne, v tomhle případě nepomůže ani nahota, která je taková nějaká nijaká. „A Haunting at the Rectory“ je šlápnutí vedle. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal mizerné kvality režiséra Jonese již dopředu (pár filmů od něj jsem už viděl a vážně patří mezi režisérské dno), možná bych se na tento film i „těšil“. Vzal si totiž na mušku mnohými děsivými příběhy omotanou pochmurnou usedlost faru Borley – která patří mezi nejděsivější místa v Británii. Bylo vidět, že si asi něco o historii tohoto místa i přečetl a použil i skutečná jména, ale jinak si jel jen svou „vlastní písničku“. Dal průchod své fantazii a bohužel jeho schopnosti jsou opravdu mizerné a tak z dobrého námětu vytvořil jen další podprůměrný brak – jeho celá filmotéka se skládá z valné většiny jen ze samých paskvilů.    Film téměř po celou dobu připomíná spíše jen jakési drama bez špetky alespoň trochu zajímavé atmosféry. Dlouhou dobu jen přihlížíme zhoršujícímu se vztahu reverenda a jeho manželky, čehož využije jejich host. Nadržená panička se nenechá moc přemlouvat, trocha nahoty, nějaké ty romantické řečičky, ale hororový fanda bude zívat nudou. Bylo pár náznaků mysteriózna v podobě divných zvuků, záhadné postavy, která se mihne v pozadí, nalezení kostry, krvavé bičování, ale jinak žádná sláva.    Následně se dozvíme od tajemné ženy i něco o minulosti farnosti a mileneckém páru jeptišky a mnicha. No a pak přišel samotný závěr. Konečně dojde i na nějaké to násilí (ovšem mimo záběr kamery), happyend se nekonal, ale to utrpení vydržet to až do konce – to nepředčilo nic. Ani nedokážu spočítat, kolikrát jsem ze zoufalství pokukoval po časomíře, kdy už tenhle „skvost“ konečně skončí a to celková délka filmu nebyla až tak dlouhá. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama